Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kayınbabam vefat etti. Onun için okutuyorum.Çok isterdim ama yetiştirmek gereken dualarım var canım ne oldu ki inşallah kötü birşey yoktur
Canimmm Allah rahmet eylesin. Allah sizlere sabır versin canımm mekanı cennet olsun inşallahKayınbabam vefat etti. Onun için okutuyorum.
Kızlar malesef sayimiz tamamlanmadı bir arkadasimiz eksik nasıl yapalim?günaydın kızlar
Kafiyesizsiir
@memurhanim -okudu
PiXiEE -okudu
sadehayatt06 -okudu
Karagullu -okudu
@Tospaagtd -okudu
My_Moonlight06
NAVLEE
@CiNNET NUR -okudu
@Bademmm388 -okudu
@Meral01- okudu
PiXiEE
humanbeings
B Betus50
@sonsuz2020 -okudu
Soonnn -okudu
@CiNNET NUR arkadaşımızın kızının hastane durumları olduğu için sürekli olarak okuyamayacak onun bu listedeli yerine @sonsuz2020 arkadaşımız okudu Allah hayrını kabul etsin. sonraki listede @sonsuz2020 arkadaşımız sürekli okuyamayacağı için olmayacak malesef kızlar.
Listemiz inşallah bu gece 11 de yenilenecek.
Kayınbabam vefat etti. Onun için okutuyorum.
Canım ben 1 tane okuyabilirim. Başınız sağolsun.Allah geride kalanlara sabırlar versinHayırlı akşamlar. Buraya böyle bişey yazmakla doğru mu yapıyorm bilmiyorum. Acaba yarına kadar yasin okuyabilecek olan var mı?
Sayımız 5000 e yükselsin canım napalımKızlar malesef sayimiz tamamlanmadı bir arkadasimiz eksik nasıl yapalim?
Kafiyesizsiir arkadaşımızın 70.000 tamamlayamadik My_Moonlight06 ye ulaşamadım yazdım ama sanirim müsait değilSayımız 5000 e yükselsin canım napalım
Kızlar son kalan 5000i aramizda eritelim olmaz mı herkes biraz okusa biter hemengünaydın kızlar
Kafiyesizsiir
@memurhanim -okudu
PiXiEE -okudu
sadehayatt06 -okudu
Karagullu -okudu
@Tospaagtd -okudu
My_Moonlight06
NAVLEE
@CiNNET NUR -okudu
@Bademmm388 -okudu
@Meral01- okudu
PiXiEE
humanbeings
B Betus50
@sonsuz2020 -okudu
Soonnn -okudu
@CiNNET NUR arkadaşımızın kızının hastane durumları olduğu için sürekli olarak okuyamayacak onun bu listedeli yerine @sonsuz2020 arkadaşımız okudu Allah hayrını kabul etsin. sonraki listede @sonsuz2020 arkadaşımız sürekli okuyamayacağı için olmayacak malesef kızlar.
Listemiz inşallah bu gece 11 de yenilenecek.
Kızlar son kalan 5000i aramizda eritelim olmaz mı herkes biraz okusa biter hemen
Kayınbabam vefat etti. Onun için okutuyorum.
Allah razı olsuntekrardan başın sağolsun inşAllah okumaya çalışacağım sabah Yasin
okuyunca yazayım olur muAllah razı olsun
Okudum ben canım aktif olamıyorum çok fazla kusura bakmayin
1000 de ben aldım kalan 20001000 de ben aldım kalan 3000 galiba
Kızlar 1000 tane okumuştum hakkınıı helal edin1000 de ben aldım kalan 2000
1000de ben aldım öyleyse bitti Allah kabul etsin inşallahKızlar 1000 tane okumuştum hakkınıı helal edin
Kalan 1000
Canim My_Moonlight06 arkadaş benim için okumuştuKafiyesizsiir arkadaşımızın 70.000 tamamlayamadik My_Moonlight06 ye ulaşamadım yazdım ama sanirim müsait değil