- 23 Mayıs 2020
- 7.844
- 17.152
Tamam canim ağzına sağlık teşekkürlerBenim okuduğum 550 var.onu verebilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim ağzına sağlık teşekkürlerBenim okuduğum 550 var.onu verebilirim.
500 alayım canım şimdilik okudukça yazarımKalan 3825 hadi kızlar bir el atın bitirelim
Kalan 3825 hadi kızlar bir el atın bitirelim
Sağol canım500 alayım canım şimdilik okudukça yazarım
125 i aldım. Kalan 1000Kalan 1125
Kuzum Muhammeden Resulullah ben en son söylüyorum La ilahe illallah okudum hem en sonra tamamladımLa ilahe illallah mı okuyoruz yoksa La ilahe illallah Muhammeden Rasulullah olarak mı
Sağol canimm125 i aldım. Kalan 1000
Umarım diğer arkadaşlar okuyabilmistir değilse bu gece bitiremeyecegiz malesef
Ayy canım ya Allah razı olsun senden başka dualarında var nasıl güzel yetistiriyorsun maşallah1000 i alıyorum canım bitti inşAllah
Ayy canım ya Allah razı olsun senden başka dualarında var nasıl güzel yetistiriyorsun maşallah
Ne güzel vallahi Allah tüm niyetlerini kabul etsin inşallahdiğeri kendimin diye çok okumayayım diyorum canım.. elimde zikirmatik dolanıyorum valla iyi oluyor bana yoksa saçma sapan şeyler yapar boşa harcarım vaktimi
Ne güzel vallahi Allah tüm niyetlerini kabul etsin inşallah
Çok isterdim ama yetiştirmek gereken dualarım var canım ne oldu ki inşallah kötü birşey yokturHayırlı akşamlar. Buraya böyle bişey yazmakla doğru mu yapıyorm bilmiyorum. Acaba yarına kadar yasin okuyabilecek olan var mı?