- 30 Temmuz 2015
- 4.629
- 11.261
Sabah ac karna canim .@ausencia nin ilk sayfada belirttigi gibi onemli oln ikisini birlikte yemek.CANIM BUNU AÇ KARNA MI YAPIYORSUN ? GECE YATMADAN MI YAPIYORSUN ?
Aksamlri yemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah ac karna canim .@ausencia nin ilk sayfada belirttigi gibi onemli oln ikisini birlikte yemek.CANIM BUNU AÇ KARNA MI YAPIYORSUN ? GECE YATMADAN MI YAPIYORSUN ?
tamam canımSabah ac karna canim .@ausencia nin ilk sayfada belirttigi gibi onemli oln ikisini birlikte yemek.
Aksamlri yemedim
1.gun 74.9 pers sabah baslangic
2.gun 74.1 cuma
3.gun 74.0 cumartesi
4.gun 73.2 pazar
5.gun 73.7 pazartesi (bugun )
6.gun
7.gun
8.gun
9.gun
10.gun
sonra noldu:) ya ben bunu 1 hafta yaptım metabolizmamı hızlandırıyordu ?
Merhaba zeytin incir yerken diyet şart mı? Yoksa gün boyu yalnız bu iki şeymi yenmeli?2 gündür uyguluyorum ...
Şu var ki ; sabah aç karnına 500 cc su ile yiyorum ve ... resmen tıkanıyorum .... sırf kahvaltı etmek için 2 saat geçince yiyebiliyorum ...
Şifa olsun :)
Ben iftarda ve sahurda yapiyorum.13 gun oldu ve 2 kilo gittiŞu an ramazan diye sadece sahurda kullanacagım sonrada sabah akşam devam edeceğim. birde ben deneyeyim
Ben onlara guvenmiyorum katki vardir diye dusunuyorum.Tabi ki bu benim fikrim.O yuzden normal sekilde aldim.Merhaba instagramda satışı olan pheda 7zeytin 1incirden mi kullandınız acaba?
İftarda nasıl yaptınız yemeğin üzerine mi? Tebrik ediyorum.Ben iftarda ve sahurda yapiyorum.13 gun oldu ve 2 kilo gitti