Biraz da başkaları olsun diyen adamın sevgisine nasıl güveniyorsun bu 1
Daha önce başkası olmadığını nereden biliyorsun bu 2
Velev ki olmadı başkası, bu cümleden sonra başkasıyla olmasa bile, bu adamı gerçekten hayatında tutacak mısın bu 3
Aşk güzeldir, acısı da güzeldir, geçer gider. Neyse ki evli mevli değilsin.
Kendinden iğrenmen gereken bir şey de yok ayrıca.
Öyle ne olmuş diyor insan ama bu hisi bu duyguyu ben kaldıramıyorum.birazda başka kızlardan hevesimi alayım diyen adam için üzülecekmisin bide? tek bir damla göz yaşın bile o adamın karakterinden daha değerli be ! sakın ama sakın üzülme. bak adamın sevgisinin bitmesini anlarım ayrılmayı herşeyi anlarım. kafasından acaba başkasıyla daha mutlu olabilir miyimide geçiriyor olabilir. ama bunu sana böyle söyleyemez. resmen saygısızlık. bekaretini aldıysa nolmuş. bırak aklını sağlığını almasın. sen onu severek isteyerek yaptın. kesin benle evlenir mantığı ile mi yaptın? eğer öyleyse durum daha ciddi zaten. kimse onunla birlikte oldun diye senle evlenmek zorunda değil. asla yaptığından pişman olma. dünyanın sonu mu bu yani? eyvah şimdi napıcam modundan çık. cüzzamlı değilsin sen.
Günaydın.
Adamın sevgisi bitmiş,yapacak pek bir şey yok.
Büyük ihtimalle sana da kabullenmek zor geliyor.
Evet hemde nasıl. Kabullenemiyorum bana böyle yapmazdı o. Nasıl bu kadar kolay bu kadar basite alıyorlar herşeyi. Nasıl vicdanları rahat ediyor anlamıyorum.daha o gün sabah bana kurban oluyordu ölüyordu. Ben kızdım diye kuyruk kaldırdı yine ayrıldı. Öyle zor kiGünaydın.
Adamın sevgisi bitmiş,yapacak pek bir şey yok.
Büyük ihtimalle sana da kabullenmek zor geliyor.
Ben 4 gün boyu kızdım onun dediği trio attım sıktım ondan. Yeter diyordu hep bana üstüme gelme falan. Anlamıyorum. Ben bu defteri kapatana kadar ne kadar sürer bilmiyorum çünkü ben çok yaptım çok. Benim için buna rağmen rahat değil. Onun nasıl rahat anlamak istiyorumBu sadece nerdesin dediğin için olan bişey gibi durmuyor, üstüne düşme artık. Bu saatten sonra sana dönse de gidecek yeri olmadığı için döner. Seven adam böyle mi yapar ? Emeklerini vermişsin, değmemiş.. En azından çaba harcadım emek verdim diyebilirsin, kapatırsın zamanla bu defteri.
Evet hemde nasıl. Kabullenemiyorum bana böyle yapmazdı o. Nasıl bu kadar kolay bu kadar basite alıyorlar herşeyi. Nasıl vicdanları rahat ediyor anlamıyorum.daha o gün sabah bana kurban oluyordu ölüyordu. Ben kızdım diye kuyruk kaldırdı yine ayrıldı. Öyle zor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?