Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7 yillik iliskimin sonu mu?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.118
- 508
Biraz da başkaları olsun diyen adamın sevgisine nasıl güveniyorsun bu 1
Daha önce başkası olmadığını nereden biliyorsun bu 2
Velev ki olmadı başkası, bu cümleden sonra başkasıyla olmasa bile, bu adamı gerçekten hayatında tutacak mısın bu 3
Aşk güzeldir, acısı da güzeldir, geçer gider. Neyse ki evli mevli değilsin.
Kendinden iğrenmen gereken bir şey de yok ayrıca.
Velev ki olmadı başkası, bu cümleden sonra başkasıyla olmasa bile, bu adamı gerçekten hayatında tutacak mısın bu 3
- 17 Şubat 2017
- 509
- 563
- 103
birazda başka kızlardan hevesimi alayım diyen adam için üzülecekmisin bide? tek bir damla göz yaşın bile o adamın karakterinden daha değerli be ! sakın ama sakın üzülme. bak adamın sevgisinin bitmesini anlarım ayrılmayı herşeyi anlarım. kafasından acaba başkasıyla daha mutlu olabilir miyimide geçiriyor olabilir. ama bunu sana böyle söyleyemez. resmen saygısızlık. bekaretini aldıysa nolmuş. bırak aklını sağlığını almasın. sen onu severek isteyerek yaptın. kesin benle evlenir mantığı ile mi yaptın? eğer öyleyse durum daha ciddi zaten. kimse onunla birlikte oldun diye senle evlenmek zorunda değil. asla yaptığından pişman olma. dünyanın sonu mu bu yani? eyvah şimdi napıcam modundan çık. cüzzamlı değilsin sen.
Biraz da başkaları olsun diyen adamın sevgisine nasıl güveniyorsun bu 1
Çok haklısın ama işte ben onca yıla o emeklere verdiğim herseye öyle çok üzülüyorum ki. Zorla birey yapmadım tamam. Ama guvendim. Çok iyi niyetli biriyim bunu kendimde biliyorum. Ama o beni bundan ve geçen seneden hariç hiç üzmedi. Çok tuhaf oldu kendisi hem bana hemde ailesine karşı. Öyle çok kırgınım ki öyle çok yaralı. Ben bunları nasıl unuturum. Bu durumda bile düşünüyorum başkasıyla görürsem onu çok kötü olurum. Ailesine beni çok seviyor. Neden böyle yapıyor anlamış değilim. Askerliği var daha ondan mi, korkusu var zaten. Ama böyle birey denilmez yapılmaz. Zaten evvelki gün başka biriyle telefonda görüştüğünü bir video da gördüm. Başıma bela oldu bu ya dedi. Artık kimdiyse. Öyle çok üzülüyorum ki. Neden bana bunları hak olarak görüyor. Anlamıyorum. Bir buçuk ay önce yanindaydim öyle iyidi ki bana doğum günümde sevgililer gününde neler yazmıştı şimdi böyle küçücük birey için kaldım yine ortada. Neymiş ben sadece neredesin diye sorduğum için oda arkadaşlarla takılıyordu sabaha kadar kızdım diye. Niye yazmiyorsun ama video paylaşmaya varsın demişim diye. Sıkıcıymışim. Ben ne diyim ki. Bu iğrenç duyguyu hep benim içimde taşıyacağım o mu hissedecek takacak yok. O çok normal hayatına devam edebilecek.ki ediyorda acı çeken benim
Öyle ne olmuş diyor insan ama bu hisi bu duyguyu ben kaldıramıyorum. ben ona öyle çok güvendim ki öyle çok sevdim ki anlatamam.bana öyle çok iyidiki hep. Bir senedir çok değişti. Hiç bireyi takmamaz oldu. Evde herşeyi bu üstlendi çok çekti oda. Ama bende ona hem maddi hem manevi öyle çok destek oldum ki. Hiç mi vicdanı sizlamiyor diyorum. Ben ona bugüne kadar hiç kötülük yapmadım. O bana niye böyle yapıyor anlamıyorum. Herşey öyle güzeldi ki. Sıkıcısın dedi. O 4 gün boyu arkadaşlardan takıldı bende kızdım bana yazmadığı için ona kızmış. Ondan bırak takılıyim dedi. Takilmasina karşı çıkmadım sadece neden yazmiyorsun merak ediyorum dedim. Oda çok geldi. Hiç birseyi zorla yapmadim. Ama keske öyle bir şeye kalkismasaydik. Benim psikolojim kaldıramıyor unutamiyorum. Çok yaraliyim. Bıktım bu açıdanbirazda başka kızlardan hevesimi alayım diyen adam için üzülecekmisin bide? tek bir damla göz yaşın bile o adamın karakterinden daha değerli be ! sakın ama sakın üzülme. bak adamın sevgisinin bitmesini anlarım ayrılmayı herşeyi anlarım. kafasından acaba başkasıyla daha mutlu olabilir miyimide geçiriyor olabilir. ama bunu sana böyle söyleyemez. resmen saygısızlık. bekaretini aldıysa nolmuş. bırak aklını sağlığını almasın. sen onu severek isteyerek yaptın. kesin benle evlenir mantığı ile mi yaptın? eğer öyleyse durum daha ciddi zaten. kimse onunla birlikte oldun diye senle evlenmek zorunda değil. asla yaptığından pişman olma. dünyanın sonu mu bu yani? eyvah şimdi napıcam modundan çık. cüzzamlı değilsin sen.
Günaydın.
Adamın sevgisi bitmiş,yapacak pek bir şey yok.
Büyük ihtimalle sana da kabullenmek zor geliyor.
- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.118
- 508
Bu sadece nerdesin dediğin için olan bişey gibi durmuyor, üstüne düşme artık. Bu saatten sonra sana dönse de gidecek yeri olmadığı için döner. Seven adam böyle mi yapar ? Emeklerini vermişsin, değmemiş.. En azından çaba harcadım emek verdim diyebilirsin, kapatırsın zamanla bu defteri.
Evet hemde nasıl. Kabullenemiyorum bana böyle yapmazdı o. Nasıl bu kadar kolay bu kadar basite alıyorlar herşeyi. Nasıl vicdanları rahat ediyor anlamıyorum.daha o gün sabah bana kurban oluyordu ölüyordu. Ben kızdım diye kuyruk kaldırdı yine ayrıldı. Öyle zor kiGünaydın.
Adamın sevgisi bitmiş,yapacak pek bir şey yok.
Büyük ihtimalle sana da kabullenmek zor geliyor.
Ben 4 gün boyu kızdım onun dediği trio attım sıktım ondan. Yeter diyordu hep bana üstüme gelme falan. Anlamıyorum. Ben bu defteri kapatana kadar ne kadar sürer bilmiyorum çünkü ben çok yaptım çok. Benim için buna rağmen rahat değil. Onun nasıl rahat anlamak istiyorumBu sadece nerdesin dediğin için olan bişey gibi durmuyor, üstüne düşme artık. Bu saatten sonra sana dönse de gidecek yeri olmadığı için döner. Seven adam böyle mi yapar ? Emeklerini vermişsin, değmemiş.. En azından çaba harcadım emek verdim diyebilirsin, kapatırsın zamanla bu defteri.
- 21 Temmuz 2015
- 6.667
- 6.062
- 198
- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.207
- 1.123
- 45
Evet hemde nasıl. Kabullenemiyorum bana böyle yapmazdı o. Nasıl bu kadar kolay bu kadar basite alıyorlar herşeyi. Nasıl vicdanları rahat ediyor anlamıyorum.daha o gün sabah bana kurban oluyordu ölüyordu. Ben kızdım diye kuyruk kaldırdı yine ayrıldı. Öyle zor ki
Doğrudur.
Haklısın,anlıyorum ben seni.
Ama uğraşma bence.
Yolunu seçmiş o.
Değmez inan.
canım seni en iyi ben anliyorum tek fark biz nisanliydik . yillardir birlikteydik abim dostum sirdasim oldu yeri geldi ayrildik cunku yillar gectikce heyecan yerine aliskanlik kaliyo oda kopamadi bi sure bende daha sonra nisani atti ve beni heryerden engelledi baska kizlari filan takip etmis bunu gordugumde panik atak gecirip acillik oldum sagligim gitti onun yuzunden aylardir hastalik cekiyorum . ama ben onsuz bi hayat bilmedim sanki ondan oncesi yokmus gibi geliyo suclu ama kizamiyorum cunku ben onun kalbini biliyorum benin sevdigim adam bunlari yapmaz bi sebebi vardir diyorum ama kendimi avutuyorum iste