7 yillik iliskimin ailem yüzünden sona ermesi.. cok caresizim.

Sirf engelli ailesi var diye aileyi istemiyo degiller oncesinde de oglani istemiyolarmis zor ikna etmissin gorusmeye yalandan bunu bahane bulmuslar. Cocugun isi gucu saglam degildir. Seni turkiyeye yollayamazlar onu da oraya vasifsiz almak istemiyolardir. Vardir yani bi bildikleri boyle olayi cok tek yanli anlatmissin turk filmine cevirmissin de belli ki degil

Sevgilinle barış daha da sabret hala 'o' sebepten dolayı istemezlerse kaç.
Geçerli bi sebep sunmuyor çünkü ailen.
Hadi ikiside iş göremez halde olsa yarın öbürgün sen bakmak zorunda kalırsın falan diye sebep sunsalar tamam ama öyle bi durum da yok..

Sevdigim kisi kadrolu memur. 5 yildir calisiyor. Maasi tikir tikir yatiyor ve calistigindan beride biriktiriyor.. Zengin degildir is adami falan degildir belki ama ortada kalmazdik.. Hic birseyi yokken sevdim onu ben. Herseyi kendi basina cabaladi basardi bu ana getirdi. O basardiklari benim gozumde cok degerliydi gurur duyardim daima. Benim elimde henuz hic birsey yok okulum bile bitmedi.. En basindan istememelerinin sebebi kendi basima kucuk yasta bulmus olmam.. Birde zamansiz ogrendiler. O yuzden hep on yargiyla yaklastilar.

Madem memur burada calisabilir orada tutunamaz, okulunu bitir turkiyeye gel ailenin kolesi degilsin ki evlatlarisin kararina saygi duymak zorundalar. Fazla dramatik yasama hayati olacaga bak

Kacma kimseye. Ama sevdiginide birakma.
Baban ve annen sirf insanlarin bedensel özürü var diye mi istemiyorlar onlari? Ne kadar cahiller kusura bakma ama Allah katinda bile yeri yok bu düsüncenin.

Bekleyecegim sevdigimi, kimseye gitmem de. Benim bir arkadasim 10 yil bir cocukla cikti. Ailesi vermedi cocuga, cocuk iyi degil dediler. Kiz ne dayaklar yedi, ne küfürler esitti. Sadece anne babasi degil tüm sülalesi istemedi. Kiz ben kacmam ama ondan baskasiylada evlenmem dedi. Bekledi sabrett. Sonra anne babasi kabul ettiler. Simdi 6 senelik evli iki tanede cocuklari var.
Sabirli ol canim.

Cok tesekkur ediyorum hepinize birer birer.. Coookk uzun zamandir okurum burda ki yazilanlari ama üye degildim. Sonunda dayanamadim cünkü eger yazmasaydim patlardim heralde. Yazdiklarinizla beni aydinlattiniz. Beynim cok bulanikti fikirlerinize dusuncelerinize ihtiyacim vardi. Iyi geldi bu konusma.. Ne o evlenir biriyle ne de ben evlenebilirim. Rabbim yollarimizi birlestirsin. Ben tanisildiktan sonra on yargilar biter geriside corap sokugu gibi gelir diye dusunuyordum ama oyle olmadi. Tam tersi oldu. Demekki sevgim icin biraz daha savasmam gerekiyor.. Ailem kabul etmisti tasinacaktik temelli turkiyeye. Insallah yinede tasiniriz bu sene cunku yurt disinda kalmayi hic sevmiyorum burda dogup buyumus olmama ragmen..

aileniz ne kadar aşmışlar hadlerini of of of.....
umarım bu yargıları dönüp kendi ayaklarına dolaşmaz.
karşı taraf adına çok üzüldüm.
her birimiz 2 saniye içinde özürlü olabilecek varlıklarız, yazık yahu.

Hepimiz bu dünyada birseylerle imtihan edilmiyormuyuz.. Bir tek olayla Allah hem beni hemde ailemi sinadi. Bu olayla benim aileme gosterdigim tepkim sinandi belki. Karsi gelecekmiyim asi olacakmiyim diye. Aileminse o insanlara karsi tavri nasil olacak o sinandi belkide. Rabbim hepimizi kazananlardan eylesin. Ailem adina korkuyorum ama ne yalan söyleyim. Baslarina bir is gelse yine uzulen ben olacagim.. Ne kadar bana kotuluk etselerde, kararlarima saygilari olmasada.. Bu boyle.

Diger yandanda diyorum ki aile anne baba simdi varlar ama ilerde olmayacaklar. Dogru kisiyi bulduysam neden birakiyorum neden vazgeciyorum? Hayatimin sonuna kadar o hayatimi birlestirdigim kisiyle birlikte olacagim. Annemle babamla degil. Onlar ikinci plan olacaklar.. Kafam karma karisik ya. Delirmessem iyi. Yada delireyim ya :) dünyanin kahrini ben cekecegime dünya benim kahrimi ceksin :) :) :)

Kizlar peki gecerli sebep nedir ailenin karsi cikmasi icin? Bence bi aile hic bi zaman bu sekilde karsi cikmamali. Evet yol gostermeli. Ters olan yerleri bize izah etmeli ama sonunda karari yine kendimiz vermeliyiz bence. Bize birakmalilar. Kararimiza saygi duyup o yönde hep arkamizda olup yardimci olmalilar yapici olmalilar, yikici degil. Cocugum olsa ben oyle yapardim bence.. Haksizmiyim?

Benimle asagi yukari ayni durumu yasayan yokmu hic tek benmiyim bunu yasayan? Nasil bir yol izlediniz tecrubelerinize ihtiyacim var..

Hani doğumdan bir sorun olsa da çocuğunda vs olur deseler yine bir nebze anlarım ya da sevgilin rahatsız olsa ileride bakımı vs diye düşünüp karşı çıksalar anlarım da Kv kp in kolundan onlara ne

Anne baba rızası diye tuttururmuş ama makul gerekçeler olsa neyse hani deseler sen yurtdışında büyüdün Türkiye'de yapamazsın makul olur ya da damat buraya gelmek için seni kullanıyor vs

Açıkça konuş gerçek dertleri neymiş bahaneyi değil gerçeği söylesinler çevre mi ayıplar düğünde karşılıklı çifttetelli mi oynayamazlarmış

Işiniz gücünüz varsa kendi hayatınızı kurmayı düşünün

Aslinda bu söylediklerinizin hepsinide söylediler. Yani onun beni yurt disi icin kullanmis olmasi mesela. Ama o kadrolu memur.. Saglam isi gucu var kendi bana hep derdi beni yurt disina goturmeye niyetliysen en bastan soyle uzatmayalim bosuna bu isi cunku gelmem diyordu. Ben tasinacaktim turkiye'ye ve bunu hala da istiyorum o olsun veya olmasin.. O ciftetelli kismina gelince onda da ailemin soyledigi ona benzer birsey. O insanlari biz dünürlerimiz diye tanitacaz herkese. Bizi yerin dibine sokuyosun. Ve mesela yengemde dedi ki biz seni o aileye versek insanlar bu kizda bi kusurmu vardida bu aileye vermisler derlermis. Bana gore gercekten cok dar kafali dusunceler bunlar ya art niyetli insanlar oyle dusunur anca.. Ne yani simdi benim sevdigim kisi illa kusuru olan biriylemi evlenmek zorunda? Sacmalik bu..

şunu bilir şunu söylerim aileler şiddetle karşı çıkıyorlarsa inan bi bildikleri vardır.yaşın daha küçük elbet evlenirsin evlilik çok matah bişey değil merak etme.

şu an kaçma gibi şeyleri düşünme ama sevdiğini de bırakma. zaman herşeyin ilacı zaten okulunu bitirmeyi düşünüyorsun daha vaktin var yani. mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler... sen içini ferah tut. ama hadisi şerif te kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz diye . inşallah aileniz sevdiğinizin ailesinden helallik alır.

Amin.. Zaten 7 yillik mesafeli bi iliskimiz vardi. Artik kavusmak istiyorduk. Bu yaz olacakti.. Ailemde gercekten olumluydu. Söyle yapariz böyle yapariz dendi. Büyük bir minibus aldik turkiyeye gitmek icin benim esyalardan tasimak icin vs.. Sonra da boyle oldu iste. Bana umut verdiler olacak diye güven verdiler. Olur olmaz insanlara yaza kizimizi veriyoruz nisan yapacagiz bi sevdigi var dediler. Bende haliyle hayal kurdum sonunda dualarimiz kabul oluyor kavusuyoruz diye mutluyduk. Ve sonrasi kocaman bir hic...

Kacmak istemiyorum gercekten. Onun yanlis bi karar oldugunun farkindayim. Ailem bi yanlis yapti ama bende kacarak bi hata yapmak istemiyorum. Oda benden bi sekilde cikar.. Korkuyorum bu yuzden. Suan Allah'in bi bildigi vardir diyorum. Bosuna yasamiyorumdur bunlark diyorum. Farkindayim. Ama yinede bazen gercekten kendimi cok kotu hissettigim anlar oluyor. Sanki hayatin hic bir anlami kalmamis gibi. Niye nefes aliyorum diye sorguladigim anlar bile oluyor..

En kötüsüde ailem suratimi astigim an bana kiziyor. Sanki yasadigim seyler cok kolaymis gibi. Herkes sok oldu bu duruma akrabalarimdan fln cok uzulduler. Teyzelerim oturup benimle agladilar.. Ama anneme laf geciremediler. Aileme karsi mutluymusum gibi gorunmeliyim. Yalanciktan. Agladigimi yada suratimi astigimi gordukleri an bana basliyorlar saymaya.. Sonra daha cok uzuluyorum. Offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…