Arkadaşlar 6 ay öncesine kadar güzel sandığım 7 yıllık bir ilişkim vardı sevgilim son zamanlarda soğuk ve mesafeliydi artık telefonlarımı açmıyor geç cvp veriyodu. İlişkiyi bitiren son olay ise instagram şifremi istemesi ve benim vermemem bu olayın üzerine tartıştıktan sonra 2gün konuşmadık ve ben dayanamayıp mesaj attım ayrılmak mı istiyosun diye evet ayrılmak istiyorum çünkü sen düzelmiyorsun dedi bende elimden geleni yaptım bu saatten sonra hayatıma biri girerse tek sorumlusu sensin demiştim. O da naparsan yap beni igilndirmiyosun dedi hiç cvp vermdm ve o gün bitti. Sabahına whatsaptan durum atmış aracıyla yolda 120 km yapıp ayrılıkla ilgili damar bi şarkı atmış sonra numarasını sildim aynı günün akşamı bana mesaj attı başka birini hayatına almk kolay onu hayatına alabilecek misin asıl sorun o yazmıştı cvp vermedim 20gün whatsapında numaram kayıtlıydı sonra rehberden numaram silindi instagramdan engelledi. Kimse kimseyi aramadı ben çok kötü zamanlar geçirdim ruh halime göre instagramım bi dondurdum 4.ay artık açmaya karar verdim hesabımı açtıktan 3 gün sonra beni engeldn almış sonra hesabımı gizlilikten çıkardım hikaye attım bakıp engellemiş 15 günde bi engelleyip bi açtı ve arkadaşlar hikayeme baka bi kızı farkettim araştırdım kız patronunun kızıymış(16) yaşında bu kız beni kesinlikle tanımaz birinin bu kız o kız diye göstermesi gerekiyo ve her attığım hikayeye anında bakıyor takipleşmiyoruz nasıl bu kadar çabuk farkedebiliyo en geç 1 saat sonra farkediyo şimdi sorum eski sevgilim mi bunu yaptırıyo o yaptırıyosa amacı ne dönmek mi istiyo ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7 yıllık ilişkim bitti eski sevgilim döner mi sizce ?
- Konu Sahibi Beadenur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Peki son yaptıklarınıda yazdım okudun mu okumadıysan söyliyim. Patronunun kızı bütn hikayelerime bakıyor bu kıza biri beni göstermese asla tanımaz instagramda bulamazBitmiş bir ilişki ve 6 ay geçmiş. Adam zaten soğuk ve mesafeliymis. Bitmiş kabullenin.
- 19 Ağustos 2019
- 1.376
- 2.286
- 133
- 31
Sizi hiç üzmek istemem ama uzun yıllar ilişkisi biri olmuş biri olarak şunu demek istiyorum. 7 yılın sonunda duygusal anlamda evli-bağlı hissetmeye başlamışsınızdır mutlaka. Sadakat, sevgi birleşince insan kendini öyle hissediyor. Bütün bunları 7 yılın sonunda atıp, sizi hikayesinden bile engelleyen bir adamla bir 7 yıl daha mı geçireceksiniz.? Ayrılıp 120 km hızla gidip şarkı atmak vs, yaşlarınızı bilmiyorum ama bana çok çocukça geliyor. :/ Böyle biriyle bir daha sevgililik süreci yaşamak yerine tertemiz bir sayfayla sizi hiç kırmamış biriyle ilerlemek daha güzel olur.
- 11 Aralık 2018
- 40.363
- 250.756
- 598
Patronun kızı eski sevgilinize aşık. Bu kadar basit.Peki son yaptıklarınıda yazdım okudun mu okumadıysan söyliyim. Patronunun kızı bütn hikayelerime bakıyor bu kıza biri beni göstermese asla tanımaz instagramda bulamaz
Sevgilim 30 yaşında kız 16 ki kız beni hiç tanımıyo ki eski sevgilim göstermesi lazımPatronun kızı eski sevgilinize aşık. Bu kadar basit.
- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.137
- 228
Tüm yaşadıklarınız bana çok çocukça geldi. Olmuyorsa zorlamanın bir manası yok. Barışırsanız hiçbir şey ilk günkü gibi olmayacak, kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Yine tartışacaksınız, yine ilgisiz olacak vs. En iyisi zamana bırakıp unutmaya çalışın, zaman her şeyin ilacı.
Deniyorum ama olmuyor tam alışıyorum çevresinden insanlar karşıma çıkıyor o göstermemiş olsa patronunun kızı beni instagramdan bulamaz kız 16 yaşında daha çocuk sevgilim 30Sizi hiç üzmek istemem ama uzun yıllar ilişkisi biri olmuş biri olarak şunu demek istiyorum. 7 yılın sonunda duygusal anlamda evli-bağlı hissetmeye başlamışsınızdır mutlaka. Sadakat, sevgi birleşince insan kendini öyle hissediyor. Bütün bunları 7 yılın sonunda atıp, sizi hikayesinden bile engelleyen bir adamla bir 7 yıl daha mı geçireceksiniz.? Ayrılıp 120 km hızla gidip şarkı atmak vs, yaşlarınızı bilmiyorum ama bana çok çocukça geliyor. :/ Böyle biriyle bir daha sevgililik süreci yaşamak yerine tertemiz bir sayfayla sizi hiç kırmamış biriyle ilerlemek daha güzel olur.
- 26 Mart 2018
- 608
- 408
- 53
- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.137
- 228
Göstermiş olabilir ama buna anlam yüklememelisinizSevgilim 30 yaşında kız 16 ki kız beni hiç tanımıyo ki eski sevgilim göstermesi lazım
İnsanların stalk yeteneklerini küçümsemeyin. Bir ara siz birlikteyken eski sevgiliniz isminizi söylemiştir. Kızda onun hesabından takip edilenlere bakıp bulmuştur. Ya da başka bir ton yol var seni bulabileceği.kız beni hiç tanımıyo ki
- 8 Mart 2019
- 6.884
- 32.434
- 548
- 39
30 yaşındaki adam 16 yaşındaki kızdan hikâyelerinize bakmasını ister mi sizce? Bu samimiyet nereden?Sevgilim 30 yaşında kız 16 ki kız beni hiç tanımıyo ki eski sevgilim göstermesi lazım
30 yaşında kız 16Sevgilin kaç yaşında? Patronunun kızıyla konuşuyolar büyük ihtimal olay sevgili olmaya gidiyo ve muhabbet arasında eski sevgiline seni soruyo sonra takip başlıyo
- 11 Aralık 2018
- 40.363
- 250.756
- 598
16 yaşında kızlar model aldıkları erkeklere aşık olurlar. Ve çok üstün stalk becerileri var. Birinin söylemesine gerek yok her türlü bulurlar.Sevgilim 30 yaşında kız 16 ki kız beni hiç tanımıyo ki eski sevgilim göstermesi lazım
- 26 Mart 2018
- 608
- 408
- 53
Evlerine girip çıkıyo ailece tanışıyolar patronunun eşiylede arası çok iyi aile dostu gibi çok samimiler30 yaşındaki adam 16 yaşındaki kızdan hikâyelerinize bakmasını ister mi sizce? Bu samimiyet nereden?
- 19 Aralık 2014
- 5.859
- 1
- 47.979
- 748
bir an yaşınızı görmeden önce lise yıllarında falansınız sandım... çok özür dilerim ama bu anlattıklarınız bana çok çocukça geldi...Arkadaşlar 6 ay öncesine kadar güzel sandığım 7 yıllık bir ilişkim vardı sevgilim son zamanlarda soğuk ve mesafeliydi artık telefonlarımı açmıyor geç cvp veriyodu. İlişkiyi bitiren son olay ise instagram şifremi istemesi ve benim vermemem bu olayın üzerine tartıştıktan sonra 2gün konuşmadık ve ben dayanamayıp mesaj attım ayrılmak mı istiyosun diye evet ayrılmak istiyorum çünkü sen düzelmiyorsun dedi bende elimden geleni yaptım bu saatten sonra hayatıma biri girerse tek sorumlusu sensin demiştim. O da naparsan yap beni igilndirmiyosun dedi hiç cvp vermdm ve o gün bitti. Sabahına whatsaptan durum atmış aracıyla yolda 120 km yapıp ayrılıkla ilgili damar bi şarkı atmış sonra numarasını sildim aynı günün akşamı bana mesaj attı başka birini hayatına almk kolay onu hayatına alabilecek misin asıl sorun o yazmıştı cvp vermedim 20gün whatsapında numaram kayıtlıydı sonra rehberden numaram silindi instagramdan engelledi. Kimse kimseyi aramadı ben çok kötü zamanlar geçirdim ruh halime göre instagramım bi dondurdum 4.ay artık açmaya karar verdim hesabımı açtıktan 3 gün sonra beni engeldn almış sonra hesabımı gizlilikten çıkardım hikaye attım bakıp engellemiş 15 günde bi engelleyip bi açtı ve arkadaşlar hikayeme baka bi kızı farkettim araştırdım kız patronunun kızıymış(16) yaşında bu kız beni kesinlikle tanımaz birinin bu kız o kız diye göstermesi gerekiyo ve her attığım hikayeye anında bakıyor takipleşmiyoruz nasıl bu kadar çabuk farkedebiliyo en geç 1 saat sonra farkediyo şimdi sorum eski sevgilim mi bunu yaptırıyo o yaptırıyosa amacı ne dönmek mi istiyo ?
instagram şifremi isteyen biriyle ,hele de ben vermek istemeyince bana çemkiren biriyle ben birlikte olmak istemezdim şahsen...
sen düzelmiyorsun derken ne yapmışsınız ki? kendini haklı çıkarıp sizi ezme niyetinde. benc en başından beri de öyleymiş.
bence yolunuza bakın,kimse vazgeçilmez değildir. kendinizi bir başkasının gerisine koyarsanız mutsuz olursunuz. önce kendiniz mutlu olmalısınız ki başkasını mutlu edebilesiniz.
bir de profilinizi gizleyin o zaman, madem baktığını fark ettiniz ya engelleyin ya da gizleyin. nedir yani?
geçmiş olsun
- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- 11 Aralık 2018
- 40.363
- 250.756
- 598
Bü de burayı anlamadım ben. Hep böyle anlamsız cümleler mi kurar bu adam?başka birini hayatına almk kolay onu hayatına alabilecek misin asıl sorun o