- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
Adam sana gayet toleranslı davranmış hakarete başlayan, kışkırtan sen olmuşsun. Fi tarihindeki meseleleri bugüne taşımak ne kazandırabilirki insana.Bu konuşmayı bende tasdiklemiyorum kesinlikle ama başka nasıl hitap edebilirim bu konuşmada
Çok yüz göz olmuşsunuz hitaplarınız rezalet
Ta ebesinin nikahında olan şeylerden de bahsetmeniz çok saçma. Sen şöyle yapmıştın yok sen de böyle yapmıştın.
Biri bana bunlarla gelse ayrılsaydın o Zaman arkadaş derim.
7.5 yılınız paçavra olmuş zaten. Kes gitsin. Yeni bir sayfa aç hayatında. Böyle ilişki olmaz.
Başlığa özel ekleme: Nasıl olsa mesaj atacak üç beş gün kafa dinleyeyim diyordur.
Erkekler diye genellemeyin atarlar Tabiki.Bana bi daha mesaj atıp arama diyen biri nasıl mesaj bekler hala bu mesajından sonra.Neden erkekler böyle neden onlar mesaj atmaz hiç
Burada sadece konu sahibinin sucu yok ki adam özgürlük istesin. Ikisi de birbirinin aynisi iste.
Evet o beni sıktı ben onu sıktım.Ama gerçekten çok acı çekiyorum bir kere de o mesaj atsa ölür mü sevse atmaz mı
Atsin ya da atmasin sen atma bence bekle
Evet her ayrılığımızda ya ben mesaj attım yada arkadaşım araya girdi tamam burda böyle konuşmalar olabilir ama gerçekten seven bi erkek mesaj atmaz hep mi karşı taraftan bekler o kadar yıl var ortada
Evet her ayrılığımızda ya ben mesaj attım yada arkadaşım araya girdi tamam burda böyle konuşmalar olabilir ama gerçekten seven bi erkek mesaj atmaz hep mi karşı taraftan bekler o kadar yıl var ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?