7 yıllık evliyim eşimle ilişkiye giremiyorum

Doktora git , insanlardan neden çekiniyorsun. Bir kadın olarak zaten düzenli gitmemiz gereken bir yer kadın doğum .
Sorarlarsa , rutin kontrole gidicem de, smear testi zmanım geldi de.
Neden gittiğinin nedenini anlatmak zorunda değilsin ki. Sonuçta smear testine flnda tek girilir yani onlarda içeri girmezler heralde.

Arkadaşıma oturmaya gidicem diyebilir misiniz pesinize takılmasınlar diye ? Bu nedir her şeye beraber kanca gibi takılma ! İnsanlarda biraz anlayiscolsa Allah im .
Evet yapabilirim öyle ama bir yere giderkemesela diyelim ki ben ayın 10unda ortopedi den randevu aldım hemen bana da ayın 10 una şuraya randevu al beraber gidelim diyor kayınvalidem yada görümcem

Yok maalesef hiç arkadaşım yok ailemle de aynı şehirde değilim
Aslında bunların hepsi sizi etkiliyordur . 1 yıldır sizi degistiren nedir kaynağı bulabildi iz mi bı olay ya da . 6 senedir iyi miydi ya da böyle aglamiyordunuz da bı şekilde kabul ediyor muydunuz?
Randevu bak bize de derlerse bakarsınız yokmuş size dersiniz olmaz mı ?

Çocukluğunuzdaki derin izler bir şekilde aklınızın bir köşesinde sinsice duruyor ve bunları unutmak isterken bile aklınıza geliyor. Geldikçede nefret duyuyorsunuz . Belki de kendinize kızıyorsunuz . Kızgınlığınız ikinizede zarar veriyor . Bence dua ederek ve bazı şeyleri geride bırakarak sadece mutlu olmayı denemelisiniz 😶

Sorunlarınızı yazarsanız daha mantıklı yorumlar gelir.Şiddet falan mı var ?
İlk dönemlerde çok oluyordu sonra bazen ama geçen sene hiç olmadığı kadar ağır oldu çok fazlaydı o olaydan sonra bi süre ara verdim 2 ay falan sonra belki normale döner diye yeniden barıştım ama evden falan ayrılmadım yani aynı evin içinde konuşmuyorduk

Canim yasin küçük evlenmisin. Üstüne sorumluluk çocuk ve geçmişte taciz. Üstüne birde kayınvalide ile yaşanan bir ev sana ağir gelmiş belliki .. Şu dönem geçene kadar biraz bekle hastahane guvenli değil. Nisan sonu pik yapıcak diyorlar covid için .. o zamana kadar maneviyata yönel.. Sana iyi gelicek emin ol..

Aslında bunların hepsi sizi etkiliyordur . 1 yıldır sizi degistiren nedir kaynağı bulabildi iz mi bı olay ya da . 6 senedir iyi miydi ya da böyle aglamiyordunuz da bı şekilde kabul ediyor muydunuz?
Randevu bak bize de derlerse bakarsınız yokmuş size dersiniz olmaz mı ?
Sanırım aşırı şiddet psikolojik baskı ve benim geçmişe takılmam
Çok iyi fikirr bunu deneyeceğim

İlk dönemlerde çok oluyordu sonra bazen ama geçen sene hiç olmadığı kadar ağır oldu çok fazlaydı o olaydan sonra bi süre ara verdim 2 ay falan sonra belki normale döner diye yeniden barıştım ama evden falan ayrılmadım yani aynı evin içinde konuşmuyorduk
böyle bir adamla ilişki istememek çok normal keşke konunuza bunları ekleseydiniz.

Canim yasin küçük evlenmisin. Üstüne sorumluluk çocuk ve geçmişte taciz. Üstüne birde kayınvalide ile yaşanan bir ev sana ağir gelmiş belliki .. Şu dönem geçene kadar biraz bekle hastahane guvenli değil. Nisan sonu pik yapıcak diyorlar covid için .. o zamana kadar maneviyata yönel.. Sana iyi gelicek emin ol..
İnşallah yöneleceğim çok sağolun

Çocukluğunuzdaki derin izler bir şekilde aklınızın bir köşesinde sinsice duruyor ve bunları unutmak isterken bile aklınıza geliyor. Geldikçede nefret duyuyorsunuz . Belki de kendinize kızıyorsunuz . Kızgınlığınız ikinizede zarar veriyor . Bence dua ederek ve bazı şeyleri geride bırakarak sadece mutlu olmayı denemelisiniz 😶
Çok denedim çok uğraştım inanın kendimi çok zorladım ama yapamıyorum

İki çocuğum var akraba evliliği biraz zor ben babasız büyüdüm çocuklarıma kıyamıyorum 🥺
Böyle baba olmaz olsun. Çocuklarınız o ortamda sağlıklı birer yetişkin olarak büyüyebilecek mi? Elbette zor ama imkansız değil.
Siz doktora bile gidemiyorsunuz, tutsak gibisiniz. Daha 24 yaşındasınız benden küçüksünüz ben daha evlenmedim bile. Sizde 2 çocuk bir kocanın sorumluluğu var. Bunlar çok zor şeyler.

Böyle baba olmaz olsun. Çocuklarınız o ortamda sağlıklı birer yetişkin olarak büyüyebilecek mi? Elbette zor ama imkansız değil.
Siz doktora bile gidemiyorsunuz, tutsak gibisiniz. Daha 24 yaşındasınız benden küçüksünüz ben daha evlenmedim bile. Sizde 2 çocuk bir kocanın sorumluluğu var. Bunlar çok zor şeyler.
Biliyorum ama elimden bişey gelmiyor yetim büyüdüm akrabalarım tarafından taciz edildim çok dayak yedim çocukken bimiyorum kendimi güçsüz hissediyorum

Düşündüm ama psikoloğa gitsem bana deli diyecek zihniyette insanlarla beraber yaşıyorum kadın doğumun faydası olur mu bilmiyorum
Deli mi? Yapmayın 15.yy da mı yaşıyorsunuz. Psikolojik destek almanız sizi ilgilendirir. Kimseye birsey söylemeyin. Eşinizle de konuşun belki beraber gitmeniz gerekir.

X