7 yıllık dostluğun bitişi... kimsenin ne etlisi ne sütlüsü

Fikirleriniz için çok teşekkür ederım hanımlar... keşke böyle olmasaydı... artık önüme bakıcam ama gerçekten iyi olmasını isterim hep

Biri istemeden siz onu kurtaramazsınız
Arkadaşlığınızı bitirmeniz sizin için iyi olmuş
Malesef Enerjinizi tüketen, size ihtiyaç duydukça arayan bir tip canlandı gözümde

Belanızı aramayın derim. Hem maddi geliri var hem de kurbanı oynuyor. boyle birinin arkadaşlığına ihtiyaciniz yok. Yardımsever bir kisiyseniz vakıflarda çalışırsınız.

Benim de böyle bir arkadaşım var. Ben nişanlıydım eşinden dert yanardı (şiddet, aldatma) evlendim 2 çocuğum var hala aynı. Eşiyle sorunu olduğunda gece gündüz arar araları düzelince sosyal medyadan çocuğunun resmini paylaşıp babasının aslanı yazardı. Bir çocuğu varken boşanmayı göze alamadı şimdi 2. Çocuğu yaptı kocası hala aynı, geçen gün beni arayıp tanıdığın avukat var mı diye soruyor, ailesi destekçi ama arkadaşım kararsız kızlarına güvenip adım atamıyor insanlar. Birkaç gündür yine resimler paylaşmaya başladı. Dışarıdan gören mükemmel evliliği var sanır. Bu tarz insanlar sadece başkalarının enerjisini tüketir. Niyeti ayrılmak olan hiç uzatmaz gider mahkemeye bitirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…