- 2 Ocak 2021
- 101
- 36
- 28
- 43
- Konu Sahibi Bir fikrim varr
7 yaşına girecek olan kızım içe basıyor bi ayağını arkadaşlar bu yaşlarda bu durumu yaşayan var mı bugün fark ettim. Pazartesi ye randevu aldım ama içimiçimi yiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 yaşına girecek olan kızım içe basıyor bi ayağını arkadaşlar bu yaşlarda bu durumu yaşayan var mı bugün fark ettim. Pazartesi ye randevu aldım ama içimiçimi yiyor
Yeni başlamış olabilir geçen bi fark etmiştim ama ayakkabıdan diye üzerine durmamıştım bugün baktım baya sağ ayağı içe basiyor7 yaşına kadar farkedemediniz mi yoksa yeni mi başladı içe basma
Aslında lc den bi çizme almıştık acaba o neden olmuş olabilir mi diye düşündüm ici kalktı falan çizmenin içinde ki havlu kısmı karışıyor toparlanıyor diyodu o neden olmuş olabilir miBen 25 yaşındayım bende iki ayağımi da içe basıyorum hala ayakkabı eskitmekten başka bir zararı yok merak etmeyin ayakkabılara yan tabanlık gibi bişey alıyorsunuz doktor açıklar zaten sıkıntı yapmayın
Umarım düzelir inşallah bakalım doktora randevu aldımBu çok önemli bir şey değil üzmeyin kendinizi
İki ayağımda da vardı 16 yaşımdan 21 e kadar tabanlık kullandım düzeldi, sizin ki çok küçük daha kısa zamanda çözülür merak etmeyin
Yeni başlamış olabilir geçen bi fark etmiştim ama ayakkabıdan diye üzerine durmamıştım bugün baktım baya sağ ayağı içe basiyor