Merhaba tatlim,Merhaba,
Yalvarıyorum konum hemen taşınmasın, ne kadar çok kişiye ulaşırsam o kadar rahatlayacağım zira günlerdir anksiyete krizleri geçiriyorum.
Şubat 2012 doğumlu kızım tek memesindeki sertlik nedeniyle çocuk endokrinolojisine sevk edildi, tüm sonuçlar çıkmadı ama doktorumuzun dediğine göre yüzde 90 erken ergenlik
Bu süreci yaşayanlardan destek bekliyorum, aylık iğneleri yaptırdınız mı, ergenliği ne kadar geciktirebildiniz, her cevap benim için çok kıymetli,
cevap yazamasam da okuyacağımdan emin olabilirsiniz.
Kızım 128 cm 23 kilo bu arada kilolu değil, yapay beslenme ve fast food alışkanlığı yok. memedeki sertlik dışında bir ergenlik belirtisi de yok.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Benim en yakın arkadaşım 8 yaşında regl olmuştu erken ergenlige girmişti bi sorunu yok ama o zamanlar yediklerini falan hep değiştirmişler diyet gibi birşey verilmiş anlattıkları kadar biliyorum bende bide çok doğurgan olduğunu biliyorum misal bir kadın 1 yumurtluyorsa o 10 örnek vermek gerekirse he bide memeleri büyüktü geçmiş olsun canım korkma bi sorun olmaz inş.Merhaba,
Yalvarıyorum konum hemen taşınmasın, ne kadar çok kişiye ulaşırsam o kadar rahatlayacağım zira günlerdir anksiyete krizleri geçiriyorum.
Şubat 2012 doğumlu kızım tek memesindeki sertlik nedeniyle çocuk endokrinolojisine sevk edildi, tüm sonuçlar çıkmadı ama doktorumuzun dediğine göre yüzde 90 erken ergenlik
Bu süreci yaşayanlardan destek bekliyorum, aylık iğneleri yaptırdınız mı, ergenliği ne kadar geciktirebildiniz, her cevap benim için çok kıymetli,
cevap yazamasam da okuyacağımdan emin olabilirsiniz.
Kızım 128 cm 23 kilo bu arada kilolu değil, yapay beslenme ve fast food alışkanlığı yok. memedeki sertlik dışında bir ergenlik belirtisi de yok.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Ne alaka canı birşey çekince ne oluyorTek taraflı demişsiniz ya canı bir şey çekmiş olabilir mi? Küçüklüğümden çevremde bir çocuk da karşılaşmıştım olayı çok hatırlamasam da..
Propolis verdiniz mi takviye olarak yakın zamanda. Birkaç yerde propolis kullanımının memede sertiğe sebep olabileceğini okumuştum.
Evet bu ihtimal de olabilir halk efsanesi değil gerçek bir şey bu kızlarda tek taraflı göğüs şişiyor.. Erken ergenlik de olabilir bu da olabilir..Ne alaka canı birşey çekince ne oluyorbi laf var al ye bi yerin şişmesin ondan mı diyorsunuz
Evet bu ihtimal de olabilir halk efsanesi değil gerçek bir şey bu kızlarda tek taraflı göğüs şişiyor.. Erken ergenlik de olabilir bu da olabilir..