7 temmuz 2012 kpss için yoldaş arıyorum !!!

dün tarihten bir türlü bitiremediğim osmanlı ve kültür medeniyet konusunu şöyle bir okudum konu sonundaki bulmacaları çözdüm
bugün de konu sonundaki 120 soruyu çözdüm şimdilik. (soruları çözmemde burada hesap verecek olmamın katkısı büyük :18: )

biraz ara verip matematik çözerim

hoşgeldiniz ben bugun baslıyorum nasipse bende sizin gibi ajanda tutayım :) buraya da yazayım o zaman calışmalar bitince görüşürüz:)

hoşbuldum :)
ajandanın çok faydası oluyor öss ye hazırlanırken de tutmuştum arada bakarım nasıl çalışmışım diye moralimiz bozuldukça önceki günlerde yaptıklarımıza bakmak da iyi olur hem.

hocam ben bugun 1 saat mat calıştım daha önce bir arkadaşa da yazdım saatleri her gün arttırmayı düşünüyorum. evet ben de yazdım ajandaya :)

tamam günlük çalişma konulşarımız ve çözdüğümüz soru adedini yazalım bence çok gaza geliriz=) valla hepimizin allah yardımcısı olsun çok zor yaaaaaaaaaa..

ben de aranıza katılmak istiyorum benim de 3 aylık kızım var ve çok zor çalışmak.ama yalnız olmadığımı bilmek güzel. ben de fizik öğrt. sözelim sıfır. tarihten nerdeyse nefret ediyorum. o yüzden tarihten başladım. yazarak çalışıyorum word'e bi de.daha yeni başladm. yaparız diyelim birbirimize güç verelim.

merhaba!ben de katılmak ısterım aranıza.ben de türkçe öğretmenlıgı mezunuyum 2008.cok mınık bır farkla kacırdım atanamadım.aynı seylerı okumak o kadar zor gelıyorkı...motıvasyona cook ıhtıyacım var(

tarih çalşyorum osm uygarlık bitti,şöle bi bakcam dönemlere.soru sayımı yazcam bitsin:)

burcuburcu81, sanem55 hocalarım hoşgeldiniz. ben saat 10.30 itibariyla mat ile bugune baslıyorum ve bugun günlük hedeflerimi bitirmeden güne noktayı koymak yok. dersler bitince uzun uzun yazarum inş. hepimize kolay gelsin.

word de yazmak çok zaman almıyo mu? bir defter alıp yazmak daha kolay olmaz mı ? her an elinin altında olur üstelik

dün çaliştiklarım
gelişim psikoloji hocanın verdiği notlarda kısa tekrar ve gelişimle ilgili karışık 120 soru çözdüm
boğazım çok fena dün bu kadar çalişabildim

öğrenme psikolojisinide bitirmişti hoca bugunde onu kısa tekrar yapıp test çözmeyi düşünüyorum ama bu sefer daha çok soru çözeceğim

hepinize iyi akşamlar yoldaşlar :) ben bugun mat çalıştım 3 saat ve daha sonrasında da karışık türkçe testi çözdüm. eğitime daha hiç başlamadım bakalım onun üstesinden nasıl geleceğim ee sizler neler yaptınız?

ouvv maşallah maşallah :) ben ancak matematik çözdüm bugün birazda tarihten okudum. hava çok kapalıydı burda benim böyle zamanlarda moralim bozuk oluyor dersin başına oturup oturup kalktım kütüphaneye gitmeyi düşünüyorum perşembe günü iyi olursa orda devam ederim çlışmaya :)
tarihten yazarak çalışan arkadaşım çok vakit götürüyor o başka bi yöntem bul derim ben
hadi kolay gelsin hepimize :))

yeniler var hoş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinizzz kızlar dün soru çömezemedim elektirikler yoktu

şimdi bilişsel g. ve sorularını bitireceğim sonra tarih ve mat çalışmam lazım

osmanlı k-uygarlıktan iğreniyordum ama çalışınca sevdim

off evet ya tarih yazarak çaliştin mi çok vakit alıyor ya ben denemiştim bi kere baktım olmayacak bırakmıştım yazmak yerine sürekli okumak ve testlerde yapılan yanlışların doğrularını not tutup arada okumak daha faydalı olur

hoşbuldukk=) bizim dershanede hoca ilk konuları vermedi son verecekmiş onları yani osmanlıyı konu ağırlığına göre dedi...en son kurtuluş savasındaydık trablusgarp savaşları falan varya ordan başladı ...ay insallah su tarihi hallederiz öfff nefret ediyorummm

ben de tarihi hiç sevmezdim bu aralar meraklısı oldum :) bi defa nefret ediyorum deme sınav için değil kendin için öğrendiğini hisset sana çok faydası olacak tarihi romanlar oku aklına kazınıyor resmen ben dünyanın ilk gününü okudum istanbulun fethini anlatıyor osmanlıyla ilgili çoğu şeyi bu roman sayesinde sabitledim kafamda
hem dersaneye gittiğin için çok şanslısın kıymetini bil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…