hoşgeldiniz ben bugun baslıyorum nasipse bende sizin gibi ajanda tutayım :) buraya da yazayım o zaman calışmalar bitince görüşürüz:)
hoşbuldum :)
ajandanın çok faydası oluyor öss ye hazırlanırken de tutmuştum arada bakarım nasıl çalışmışım diyemoralimiz bozuldukça önceki günlerde yaptıklarımıza bakmak da iyi olur hem.
hocam allah kolaylık versin size. sizin işiniz bizden daha zor çocuk oldugu için. tamam hocam günlük çalıştıklarımız yazalım yalnız yanlış konusuna girmeyelim o zaman işin içinden çıkamayız. onu siz bir deftere yazın analiz için daha kolay olur. ben de az önce mat ile başladım. ama ders başında kalmak çok zor gelio her gün kademe kademe zamanı arttırmayı düşünüorum ben. inş dediğiniz gibi hatalarımız olmaz çünkü ikimizin de alması puan biliyoruz ki 90 eğer ist'da kalmak istiyorsak da daha yüksek yapmak zorundayız.maşalllah hocam bebeğiniz de var allah analı babalı büyütsün. evde çalışamıyorsanız bile dersaneye gittiğinizde dersleri çok iyi dinlerseniz en azından onlar aklınızda kalır. kolay gelsin hepimize :)
ben de aranıza katılmak istiyorum benim de 3 aylık kızım var ve çok zor çalışmak.ama yalnız olmadığımı bilmek güzel. ben de fizik öğrt. sözelim sıfır. tarihten nerdeyse nefret ediyorum. o yüzden tarihten başladım. yazarak çalışıyorum word'e bi de.daha yeni başladm. yaparız diyelim birbirimize güç verelim.
hepinize iyi akşamlar yoldaşlar :) ben bugun mat çalıştım 3 saat ve daha sonrasında da karışık türkçe testi çözdüm. eğitime daha hiç başlamadım bakalım onun üstesinden nasıl geleceğimee sizler neler yaptınız?
ouvv maşallah maşallah :) ben ancak matematik çözdüm bugün birazda tarihten okudum. hava çok kapalıydı burda benim böyle zamanlarda moralim bozuk oluyor dersin başına oturup oturup kalktım kütüphaneye gitmeyi düşünüyorum perşembe günü iyi olursa orda devam ederim çlışmaya :)
tarihten yazarak çalışan arkadaşım çok vakit götürüyor o başka bi yöntem bul derim ben
hadi kolay gelsin hepimize :))
yeniler var hoş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinizzz kızlardün soru çömezemedim elektirikler yoktu
şimdi bilişsel g. ve sorularını bitireceğim sonra tarih ve mat çalışmam lazım
osmanlı k-uygarlıktan iğreniyordum ama çalışınca sevdim
hoşbuldukk=) bizim dershanede hoca ilk konuları vermedi son verecekmiş onları yani osmanlıyı konu ağırlığına göre dedi...en son kurtuluş savasındaydık trablusgarp savaşları falan varya ordan başladı ...ay insallah su tarihi hallederiz öfff nefret ediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?