• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

"]7. TAKIM ** 128.ETAP[/COLOR]**

serseri(69.0 /geri dönmek üzere ayrıldı
abetüş ( 59,8 /geri dönmek üzere ayrıldı
şirin06(68,0/geri dönmek üzere ayrıldı
hayalgözlü( 82.0 / geri dönmek üzere ayrıldı
open_sea ( 74,5 / geri dönmek üzere ayrıldı
handecem ( 81.5 /
sunshine( 83,0/
simerenya( 113.8/
ahleyar ( 61.5 / 61.5/geri dönmek üzere ayrıldı
[7. TAKIM TOPLAM KıLO

Kızlar noluyosunuz böyle, kendinize gelin, siz kendiniz için burdasınız. Ayşe için takım için değil, çıkmakla kendinize kötülük yapmış oluyosun.

Biriniz çıksın ben kaptanım desin, yada 2 kişi takım oturuna kadar olağan üstü hal ilan etsin yarışmaya katılmak isteyenler topiğine yazın, Yeni kanlar gelsin yeniden dirilin.

Ben sizin adınıza üzülüyorum.

Yardımım olursa hazırım. (Adres 4. takım)

Kızlar noluyosunuz böyle, kendinize gelin, siz kendiniz için burdasınız. Ayşe için takım için değil, çıkmakla kendinize kötülük yapmış oluyosun.

Biriniz çıksın ben kaptanım desin, yada 2 kişi takım oturuna kadar olağan üstü hal ilan etsin yarışmaya katılmak isteyenler topiğine yazın, Yeni kanlar gelsin yeniden dirilin.

Ben sizin adınıza üzülüyorum.

Yardımım olursa hazırım. (Adres 4. takım)

şebnemciğim sorun ayşenin gidişi degil canım
takımda paylaşım yapan kimse kalmadı
hani bi kaç kişi olsa devam edelim
ama kimse yok
bi haftadır takıma kimse msj yazmamış

Sorunun ne olduğunu biliyorum şirincim. Ayşeye de son derece hak veriyorum. Ama ıçinizde hala zayıflamak isteyen varsa yeni gelen 3 arkadaşda var onlarla birlik olup yeni arkadaşlar alarak katılım ve hevesi olan bir takım haline dönebilirsiniz.

Juju gittiğinde de bizim takım tüm motivasyonunu kaybetti, ben istemediğim halde kaptanlığı üstlendim iyi ki de üstlenmişim takıma faydam var mı bilemem ama kendi adıma 3-5 kiloladan daha kurtulduğum için çok mutluyum. Ama burda olmasaydım o kilomun üzerine 3-5 daha katardım eminim.

Sizde yapabilirsiniz isteyen bizim takıma girip bizimle de yazışabilir biz kardeşiz. !!!

Şirin sen önder ol bence takıma yeni arkadaşlar çağır, yardıma ihtiyacı olursa bende buralarda olacağım.

Ok?

Sizde yapabilirsiniz isteyen bizim takıma girip bizimle de yazışabilir biz kardeşiz. !!!

Şirin sen önder ol bence takıma yeni arkadaşlar çağır, yardıma ihtiyacı olursa bende buralarda olacağım.

Ok?

şebnemcim bi ay sonra neti kapattıracam bende ev degiştirecem sonuçta
bi ayda ne kadar faydam olabilirki
bence bizim takımı tamamen boşaltıp yenilere yer açmak lazım diye düşünüyorum

şimdi takımın hepsine geri dönmek üzere ayrıldımı yazayım
2 arkadaş dün kk girmişler ama buraya yazı yazmamışlar

işim çok yoğun kızlar tabloyu bile almişe koydurtum :( gidicem hemen şebnemcim sen paylaşıma koyarmısın tabloyu canım rica etsem ...ben yarında çalışıcam herhalde pazar mesaisi de var emin değilim ama :( yarın yazarım ben takıma gelirim yine kendi kendimize karar veririz fikir belirmediklerine göre..gittimm.......

hay allah noldunuz öyle kızlar
hepiniz dökülmüşsünüz
yeniler nerde?
bu takım olmadan olur mu?yeni isimler gelsin ama bizdende olsun
bende takıma geri dönsem mi diye düşünüyordum
bakın isteyen olursa takımı devam ettirelim eksiklerin yerine yeni üye alalım
elimden geldiğince ilgilenmeye varım

günaydın kızlar herkes gitmiş:a015:
ben şimdi buraya gelip kiminle yazışıcammmmafoldumben
ama şu gerçek ki burdaki herkes(eski arkadaşlar) 2 senedir diyetteyim kelimesinden sıkıldı yoğunluklarda olunca herkes döküldü yaprak misali:gitme:
bence iyi olabilir biraz hepimiz kendimize gelelim(benim hiç gelesim yok yakaydirigubbakcemile3) ondan snra taze kanlarla başlarız süper bi motive ile:umursamaz:
hepinizi öperimmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X