Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabaa.s.site haftasonunda da hata veriyormuydu bilmiyorum ama cuma günü vaktinm olmadığı için bazı şeyleri şimdi yazacağım.Birinci konu betüşle ilgili yıl sonuna kadar çok yoğun olacağını giremeyeceğini dolayısıyla ayrılmak istediğini söyledi ben de elçiyim sizlere iletiyorum....
2.konu çok uzun zamandır girmeyen üyelerimiz var zahmet edip ben yoğunum giremem deyip kilo bildirimi bile yapılmıyor ve ben de kusura bakmayın kimseyle uğraşmak istemiyorum :1no2:cuma günü olduğunu her zaman ben mi hatırlatacağımbenneyaptımki katılmak istemeyen çıksın boşuna yer işgal etmesin haftada bir uğrayıp cee deyip gitmesin..........
3.konu benimle ilgli ......
bizim de seçimler yaklaşıyor artık ben de 2 haftadır olduğu gibi giremiycem ne yazık ki yani çok sık burada olamam :1no2: şimdi aranızda bi kaptan seçiyorsunuz ve ben ayrılıyorum :a015:müsait oldukça yine buradayım desteğim sizinle olacak merak etmeyinyerimseniben yeni kaptan öğrenen kadar ben yardım edicem o konuda da endişe etmeyin ...sadecec yeni adaylarınmızı düşündüğüm için bu zamana kadar geldim zaten![]()
ben geldimmmŞenizarkadaşlar kaptanlıktan ve takımdan ayrılıcam sizlerden değil:asigim:ben yine fırsat buldukça burada olucam sizi yalnız bırakmıycam :1hug:desteğim motivem yanıbaşınızda merak etmeyinŞenizkaptan seçme olayınıda yapın ben bu hafta yapıp bildirimi ayrılıcam![]()