• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7. TAKIM ** 128.ETAP**

serseri(69.0 / 69.0/ 0.00/ 0.00 %)
abetüş ( 59,8 /59.8/0.0/0.00 %)
şirin06(68,5/68,0/0,5/0,73%)
hayalgözlü( 82.0 /82.0/0.0/0.00 )
open_sea ( 74,5 / 74.5/ 0.0/0.00 %)
handecem ( 81.5 /81.5/0.0 /0.00 %)
sunshine( 83,0/ 80,5/ 2,5/ 3,01%)
simerenya( 113.8/113.2/0.6/0.53 %)
ahleyar ( 61.5 / 61.5/0.0/0.00 %)

7. TAKIM TOPLAM KİLO :693.6/690.0/3.6/0.52 %)

cankuşlar 2 gündür ne yaptıysam forum açılmadı valla şimdi öylesine bi deniyim dedim açıldı! kilom da aynı çıktı zaten benimde ordan bi sorun yok allahtan! heralde sizinde mi açılmıyodu gene kimseler uğramamış valla!

merhabaa.s.site haftasonunda da hata veriyormuydu bilmiyorum ama cuma günü vaktinm olmadığı için bazı şeyleri şimdi yazacağım.Birinci konu betüşle ilgili yıl sonuna kadar çok yoğun olacağını giremeyeceğini dolayısıyla ayrılmak istediğini söyledi ben de elçiyim sizlere iletiyorum....

2.konu çok uzun zamandır girmeyen üyelerimiz var zahmet edip ben yoğunum giremem deyip kilo bildirimi bile yapılmıyor ve ben de kusura bakmayın kimseyle uğraşmak istemiyorum :1no2:cuma günü olduğunu her zaman ben mi hatırlatacağımbenneyaptımki katılmak istemeyen çıksın boşuna yer işgal etmesin haftada bir uğrayıp cee deyip gitmesin..........

3.konu benimle ilgli ......

bizim de seçimler yaklaşıyor artık ben de 2 haftadır olduğu gibi giremiycem ne yazık ki yani çok sık burada olamam :1no2: şimdi aranızda bi kaptan seçiyorsunuz ve ben ayrılıyorum :a015:müsait oldukça yine buradayım desteğim sizinle olacak merak etmeyinyerimseniben yeni kaptan öğrenen kadar ben yardım edicem o konuda da endişe etmeyin ...sadecec yeni adaylarınmızı düşündüğüm için bu zamana kadar geldim zaten :delphin:

Ayşecim sinirlenmekte haklısın, kaptan olunca maaş yada madalya almıyosun yada kimsenin takdiri de olmuyor. Burda herkes bireysel olarak zayıflamak istediği için var, bu iş itile kakıla olmaz. Bir guruptaysan kurallarına uyacaksın yada orada bulunmayacaksın.

Kaptan olarak zaman ve emek veriyosun ama insanlar 2 satır yazmaya aciz maalesef.

ışlerinde kolay gelsin canım. Benimde kurumda yükselme sınavım var yoğun bir eğitimim var bu döneme kadar mezun olmak istiyorum aslında bakalım bizde durumlar neyi gösterecek.
Bize şimdiye kadar verdiğin destek, dostça ve kardeşce tavrın için teşekkür ederim canım. Her zaman bekleriz.

merhabaa.s.site haftasonunda da hata veriyormuydu bilmiyorum ama cuma günü vaktinm olmadığı için bazı şeyleri şimdi yazacağım.Birinci konu betüşle ilgili yıl sonuna kadar çok yoğun olacağını giremeyeceğini dolayısıyla ayrılmak istediğini söyledi ben de elçiyim sizlere iletiyorum....

2.konu çok uzun zamandır girmeyen üyelerimiz var zahmet edip ben yoğunum giremem deyip kilo bildirimi bile yapılmıyor ve ben de kusura bakmayın kimseyle uğraşmak istemiyorum :1no2:cuma günü olduğunu her zaman ben mi hatırlatacağımbenneyaptımki katılmak istemeyen çıksın boşuna yer işgal etmesin haftada bir uğrayıp cee deyip gitmesin..........

3.konu benimle ilgli ......

bizim de seçimler yaklaşıyor artık ben de 2 haftadır olduğu gibi giremiycem ne yazık ki yani çok sık burada olamam :1no2: şimdi aranızda bi kaptan seçiyorsunuz ve ben ayrılıyorum :a015:müsait oldukça yine buradayım desteğim sizinle olacak merak etmeyinyerimseniben yeni kaptan öğrenen kadar ben yardım edicem o konuda da endişe etmeyin ...sadecec yeni adaylarınmızı düşündüğüm için bu zamana kadar geldim zaten :delphin:

haklısın ayşecim diyecek bir şey yok ama yine de böyle bir karar aldığın için çok üzüldüm :gitme:

aşemmmmm çok üzüldüm ya hemde çok ama haklısında sonuna kadar o yüzden diycek bişeyde yok!
ama açıkçası sen yoksan bende yokum demek zorundayım çünkü hiç bi arkadaş üstüne alınsın istemem ama senden başka bana moral motivasyon veren kimsede yok! inşallah görüşürüz cnm seni çok sevdiğimi bilmeni isterim! bütün emeklerin desteğin için çok ama çok sağol! ayrıca bütün takım arkadaşlarıma da teşekkür ederim öpüyorum hepinizi tek tek!

Nasıl yani ya :( beni bu kadar erkenmi yalnız bırakacaksınız :( sizlersiz ne yapacağım ben şimdi :(

günaydın kızlar

kendiniz için en doğru kararı vermişsinizdir umarım

aşe çok uzun zamandır burda uğraşıyo ve haklı bencede ama o gidiyorum dedi diye hepiniz niye dökülüceksiniz ki giden gider kalanlara da yola böle devam eder bence :delphin:

daha önce takımdayken bizde yaşamışık kaptan ayrılma kararı aldı biz kaldık önce sizin gibi herkez ben durmam o giderse bende giderim dedi o snra herkes kimse için burda olmadığını kendi için bunu yapmak zorunda olduğunu hatırladı ve yeni kaptanla yola devam

yani durmak yok yola devammmm :enbuyukkk:

merhaba diyecemde kimseler ugramıyor artık
zeytincim ben 1 ay sonra ev taşıyacam mecburen neti kapattıracam zaten
orda açtırırmıyım bilmiyorum
o yüzden bende kalmam dedim hemen
baksana kimse ugramıyor zaten takıma

evet şirinem kimsecikler yok artık önce sayfalar yetişmezdi burda hızımıza püsküt her zaman uyarılar yollardı yeter diye ama bilemiyorum üzgünüm sadece

ben geldimmmŞenizarkadaşlar kaptanlıktan ve takımdan ayrılıcam sizlerden değil:asigim:ben yine fırsat buldukça burada olucam sizi yalnız bırakmıycam :1hug:desteğim motivem yanıbaşınızda merak etmeyinŞenizkaptan seçme olayınıda yapın ben bu hafta yapıp bildirimi ayrılıcam kaydirigubbakcemile4

ben geldimmmŞenizarkadaşlar kaptanlıktan ve takımdan ayrılıcam sizlerden değil:asigim:ben yine fırsat buldukça burada olucam sizi yalnız bırakmıycam :1hug:desteğim motivem yanıbaşınızda merak etmeyinŞenizkaptan seçme olayınıda yapın ben bu hafta yapıp bildirimi ayrılıcam kaydirigubbakcemile4

canım aşem
öyle diyosundun da takımda kimse kalmamış zaten
baksana kim giriyo da yazıyor ,
herkes mezun oldu galiba :roflol:
bende neti kapatacam zaten
bilmiyorum yarın nasıl olacak kafamçokkarıştı

7. TAKIM ** 128.ETAP**

serseri(69.0 /geri dönmek üzere ayrıldı
abetüş ( 59,8 /geri dönmek üzere ayrıldı
şirin06(68,5/
hayalgözlü( 82.0 /
open_sea ( 74,5 /
handecem ( 81.5 /
sunshine( 83,0/
simerenya( 113.8/
ahleyar ( 61.5 / 61.5/

7. TAKIM TOPLAM KıLO :

--------------------------------------------------------------------------------

"]7. TAKIM ** 128.ETAP[/COLOR]**

serseri(69.0 /geri dönmek üzere ayrıldı
abetüş ( 59,8 /geri dönmek üzere ayrıldı
şirin06(68,0/geri dönmek üzere ayrıldı
hayalgözlü( 82.0 /
open_sea ( 74,5 /
handecem ( 81.5 /
sunshine( 83,0/
simerenya( 113.8/
ahleyar ( 61.5 / 61.5/
[
7. TAKIM TOPLAM KıLO