Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:zeytinim proförümüz artık o konularla degil çete savaşları dalında uzmanlaşıyor:roflol::roflol:

şirinim saat 17-30 da gelen çaya değil yemeğe gelir kuzum:delphin:bunda strese girecek bi şey yok ne güzel idare etmişsin işte yerimsenibenben de dün akşam kereviz ve yumurtalı ıspanak yaptım bi de cacık yedik çocuklarla saat 9 oldu zil çaldı .Baktım eltimle kayınım hakan sebze yemez sena sever ben ne pişireyim derken hakan gitti hazır bi şey aldı geldi .Çözüldü olay:lepi: stres yapma boşuna misafir umduğunu değil bulduğunu yer ayrıca:roflol:hayat çok kısa kuşum kendini strese soktuğuna değmez:içelim:

iyi de tatlım biz onları akşam 8 gibi bekliyorduk daha tam elmelı turtamı yapmaya başlıyorduk yani bişey yapmamıştım kapı çaldı CADIARZU

benimde eltim gelse bozulmazdım canım ablam oluyor çünkü kendisi:roflol::roflol:
hatta ona yaptırıdım:roflol::roflol:

:zeytinim proförümüz artık o konularla degil çete savaşları dalında uzmanlaşıyor:roflol::roflol:
oda doğru :delphin::roflol:
iyi de tatlım biz onları akşam 8 gibi bekliyorduk daha tam elmelı turtamı yapmaya başlıyorduk yani bişey yapmamıştım kapı çaldı CADIARZU

seninkilerde iyice düşüncesizlermiş:mymeka:

prof betüş derki yüzlerine gülümseyerek içinden küfretmekle iyi yapmışsın der kaydirigubbakcemile3 bende aynısını yaparım ama sırf kocamın hatrına yoksa dayanılcak bi durum değil:mymeka: insan olsalar onlar sana yapıp getirirlerdi hasya ziyaretine ama siz ablan ve sen onları hep ağırladığınız için alışmış kudurmuştan beter olur boşver yinede sen insanlığını kaybetme bugün bana yarın sana elbet bi gün onlarında başına gelecek sende akşam üstü yemeğe gidiverirsin:roflol: ya bişey sorcam şimdi şu parafinli korseyi biraz açarmısınız faydalarını yani sadece inceltiyomu kalıcı olarak yoksa giyerkenmi ince görünüyonCADIARZU artı boğazı tutmazsan parafinli korse ne yapsın anca gün boyu sıkar heralde:uhm:

petüşüm inceltiyomuş cnm bol su ve kalorilerden uzak durmak kaydıyla yoksa korse napsın bide giyince aksine biraz daha kaba duruyo öle ince göstermiyoo

muhaha ben o durumlara alışalı yaklaşık 8 sene oldu:roflol:o yüzden hiç bozuntuya vermeden yemek yoksa kızartma yanına çorba ıvır zıvır hazırlardım hep:roflol:yani alışmışım ani misafirlere durum tuhaf gelmiyo psikolojiye bak:roflol::roflol:

kıslar günaydın

yahu ne misafirlermiş ama

serserim seninkilerede hayret ettim valla saat 9 da yemeğe mi gelinir?

şirin valla seninkilere gene söylenecek söz yok ama napçan eşinin hatırına katlanılıyor bazı şeylere.

ben böle durumlarda bir daha yapmasınlar diye uzun bir süre onlara gitmiyorum ee mecburen onlarda gelemiyorrr:jeyyar:

benimde eltim gelse bozulmazdım canım ablam oluyor çünkü kendisi:roflol::roflol:
hatta ona yaptırıdım:roflol::roflol:

heeee bak bi konuyu atlamış prof :roflol: yani bilmiyodum kaynananlar ablana geldiklerinde el gibi düşünmüştüm ama kusura bakma şirincim oda gelinleriymiş :mymeka: tabiki ondada rahat rahat yemek yicekler sen nasıl gelinleriysen oda öyle :mymeka: ayrıca eşine ablama geldiklerindede yemeğe gelmişlerdi derken iyi eşin sanana dönüp sanane onlarında annesi dememiş o zaman çok üzülürdün senin abla olarak bakma olaya kocanın nasıl annesiyse ablanın kocasınında annesi canım yani oraya ziyarete geldiklerindede yemek yemeleri çok normal 2 gelin bir aradayken gelmişler işte biraz kendi açından değil normal açıdan düşün canım sonuçta senin kaynanan olmasaydı o gün ablana gelseydi yine yemek yiyebilirdi çünkü onun kaynanası ve gelininin kardeşini ziyarete gelmiş olurdu sanırım söylediklerim hoşuna gitmicek ama gerçek bu canım habersiz gelmeleri konusunda diyeceğim bişey yok ama olabilir yani kızsakta senin annnen ansızın gelse nasıl mutlu olursan yada sorun yapmazsan oda kocanın annesi

julyeeeeeeeeeeeeeeeeet bak akşam haberlerde verdi bi kırem çıkmış nan sürüyomuşun daha ilk sürmede 1-1,5 cm inceltiyomuş şu şehrazattaki hatun vardıya hanı adı neydi nan hani keremin karısı
bennu olan hanı anladınız be oy:)))),
oda onla incelmiş dioki kilo vermiyosnuz ama kısa sürede daha küçük beden pantılın elbisenin içine girebiliyosunuz deyo he bide deyo ki süper bişi bu :roflol:,
akşam haberlerde çekmişler gösterdiler
dinliyordum babam dioki açtı gene radarları abi adını bulun nan şu kremin,
bitkiselmiş %100 ve diyetle uygulandığında kalıcı sonuç veriyomuş he bide yüz ve göğüs hariç herbiyere uygulanıyomuuş duyduk duymadık dşimen anacım gider ayak işe yarar bişi söleyimde gidem didim hahaha...

heeee bak bi konuyu atlamış prof :roflol: yani bilmiyodum kaynananlar ablana geldiklerinde el gibi düşünmüştüm ama kusura bakma şirincim oda gelinleriymiş :mymeka: tabiki ondada rahat rahat yemek yicekler sen nasıl gelinleriysen oda öyle :mymeka: ayrıca eşine ablama geldiklerindede yemeğe gelmişlerdi derken iyi eşin sanana dönüp sanane onlarında annesi dememiş o zaman çok üzülürdün senin abla olarak bakma olaya kocanın nasıl annesiyse ablanın kocasınında annesi canım yani oraya ziyarete geldiklerindede yemek yemeleri çok normal 2 gelin bir aradayken gelmişler işte biraz kendi açından değil normal açıdan düşün canım sonuçta senin kaynanan olmasaydı o gün ablana gelseydi yine yemek yiyebilirdi çünkü onun kaynanası ve gelininin kardeşini ziyarete gelmiş olurdu sanırım söylediklerim hoşuna gitmicek ama gerçek bu canım habersiz gelmeleri konusunda diyeceğim bişey yok ama olabilir yani kızsakta senin annnen ansızın gelse nasıl mutlu olursan yada sorun yapmazsan oda kocanın annesi

canım eltim olan ablama degil ilkerime geldiler yani onlara el oluyor yine
bende abla çok 3 tane var

nan betüşş bilmeden yazdın okadar yazıyı bak benim de günahımı aldın ama:roflol:naniknanik

nan betüşş bilmeden yazdın okadar yazıyı bak benim de günahımı aldın ama:roflol:naniknanik

ay nebileyim nan ablalarını senin şecerenimi tutyom ama sonuçta eşinin annesi olarak bak sen nasıl eşin annene laf derse üzülürsün oda öyle üzülür gerçi bizde tam tersi:roflol: eşim ailesine söylenip durur bende kızarım sonra birbirimizi yeriz onları savunuyom diye:roflol:

yarışçım dışarıya çıkmışlar bize yakın olunca uğradılaryerimsenibenyani çok çok aç değillerdi 2 lokmayla doydular:roflol: ayrıca ben gitmesem şimdi onlar arıyo hadi yemeğe gelin akşama diyolar haftada bi gün ben kaynanamla eltim aynı yerde zaten onlara gidiyorum 1 de onlar bana geliyo:roflol:eltimle görümcem olmasa bu kadar zevkle anlatmazdım ama:roflol:seviyorum ben kalabalık olmayı bak bugünde senayla ben öbür eltime gitces o çağırdı:roflol: korktum nan bi an:nazar::nazar:

kızlar juliyi beklemeyin o çetede hapse düşüş nasıl kurtulacağını çözmeye çalışıyo şimdi :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:

Back
X