Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay nebileyim nan ablalarını senin şecerenimi tutyom ama sonuçta eşinin annesi olarak bak sen nasıl eşin annene laf derse üzülürsün oda öyle üzülür gerçi bizde tam tersi:roflol: eşim ailesine söylenip durur bende kızarım sonra birbirimizi yeriz onları savunuyom diye:roflol:
nan kendimi daragacında sandım bi an için
aşem hakim betüşş karşı tarafın avukatı :roflol::roflol:
hey kaptan herkes yine yediklerini gümbürtüye götürüyor valla bak demedi deme:jeyyar:
bi betüş çıkardıklarını yazmış o kadar gerçi oda çikolata dışında ne çıkardı bilmiyos amakaydirigubbakcemile3
bk çok mirak edeyosan sayem istersen:jeyyar::roflol: ben hepsini gördüm hatta bazılarını parçalamadan yutmuşum öylecene çıktı nasıl yediysem artık :roflol::roflol::roflol:
hay senin misafirlerine başlıcam şimdi :mymeka: 10 sayfa oldu senin misafirlerin sayesinde tellerini verde arıyem bi daha şirinime habersiz yemeğe gitmeyin yoksam gelir yolarım sizi derim olurmu:roflol: :roflol: :roflol:nan betüşş sana bi kafa atcam şimdi burdanŞeniz
dün gelenler çaya bekleyipte yemege gelenler eşimin amcası ve ailesi
daha önce ben düşük yaptıktan sonra ilkerimde kaldımya ü
ozaman ablama yemege gelenler annesi halası yengesi görümcen halasının gelini
anladınmı canım
ben anlatamıyorum galiba yada ya bende bi sorun var klava:
almiş sürdükten sonra o hooooppp incelme ne kadar sürede oluyordu :jeyyar: :roflol: sırnaşık şey hemenmi yoksam başka birinimi koyuyolardı sırnaşık şeyşirincim haklısın kuşum :teselli:
habersiz insan yemeğe gelir mi nan :bbo:
ben öle bi durum olunca strese girerim elim ayağıma dolaşır :bbo:
hayal hakkında hayırlısı olsun canım yerimseniben
şu bahsettiğin krem geçen günler sitede reklamı vardı o değil mi ya
hani kadın sürüyodu hoooop inceliyodu :roflol: :roflol:
zeytinim sen ne bekliyon iki gözüm :roflol: ben herkes gelsin diye dedim :roflol:
almiş sürdükten sonra o hooooppp incelme ne kadar sürede oluyordu :jeyyar: :roflol: sırnaşık şey hemenmi yoksam başka birinimi koyuyolardı sırnaşık şey
:roflol:ay hakim konuşuyo burda sessizlik lütfen:roflol:şirin nan ben de kaynanalar sandım yemeğe gelenleri:roflol:ay şu misafir olayını bencede kapatalım 20 sayfa olcak nerdeysekaydirigubbakcemile3