• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sanırım söylediklerine pişman ama aradaki buzu hala kıramadık ben de yaklaşma isteği yok bi tuaf oldum hiç bu kadar uzaklasmamistim. Haftasonu domates yapmama yardım ederse buzlar çözülür belki

domatese yardım ederse buz çözülür mü :D
kız sen ne pamık kalplisin :D:D:D:D domates kadar pırlanta alırsa falan buz çözülür derdim ben olsam :D

mium o kadan haklısın ki. mayısta mı listedeydim ben ? bu ay herhalde bi 5 kiloya yakın aldım. regl ödemi vardır tahminim 61 lerdeyim ama 61 de çok ... bayağı bildiğin dötlü döbekli oldum yahu
bacım olur o sorun değil de biraz çok olmuş.. yani daha ilerletmeden dur demek lazım.. başla bugün.. yavaştan spor da yap ağır değil yüklenmeden çok..

Baktım sabah bi titreme , bi ter ... dedim hmmmmm benim takıma bi selam bırakma vaktim gelmiş :confused::KK36: aşırı dozsuzluktan sendromlara girmişim .

Eeeeee , nasılsınız hele ? Eskiler , yeniler... listeye giren çıkan ... herkese kocamannnnnn öpücükleer .. en çok öpücükte hamamda kız beğenir gibi 90+da görüp beğenip , miuuu kap şu kızı at odaya:rolleyes: dediğim mali ye :KK15: onun azmini ve başarısını bi drinkle kutluyorum :KK71:

Bana gelince ....

Ben iyiyim ... uykusuz ama iyi ... şişko ama iyi :ıslık:

Değnek iyi ... yusuf iyi .. melike iyi ... radyasyon bile iyi :rolleyes:

öyle işte ... ara ara giriyorum ... giriyorum ve etiketleri görüyorum ... 5 ay geçti gitti ... ben sizden, siz benden geçmediniz :KK200:

hadi gittim ben , iyi bakın birbirinize...:KK200:

Hayırlı Cumalaaar ......

son dakika ..... mat hocamın bernamın doğum günüsüymüş :KK200: öperim ... 55 diyoo peehhhh .... bu özel günü yüzü suyu hürmetine kıskanmadım tabii kiii :63:

Elleşme beniii , emziren anayım ben ...:KK59:

Seni kampa alırım diyorum , süt diyorum,chucky diyorumm .... anladın sen onu :rolleyes:

:KK200:
Canımm :KK200:
Ne sevindim.. Geldiğini gördüğümee :dua:

bacım olur o sorun değil de biraz çok olmuş.. yani daha ilerletmeden dur demek lazım.. başla bugün.. yavaştan spor da yap ağır değil yüklenmeden çok..
2 gündür dikkat ediyorum aslında. tam akşam oluyor benim ataklar başlıyor sonra gelsin dondurmalar gitsin çikolatalar... bıçak gibi kesmem lazım. spora başlamadan olmayacak bu iş.

2 gündür dikkat ediyorum aslında. tam akşam oluyor benim ataklar başlıyor sonra gelsin dondurmalar gitsin çikolatalar... bıçak gibi kesmem lazım. spora başlamadan olmayacak bu iş.
spora başlamadan olmaz bende de spor çok durduruyor.. zaten bu kilo belasının en büyük nedeni akşam atakları değil mi? ama sen de içindeki o iradeni bi koyver açığa gari.. 64 olmuş ulan :sinirli:

uyku problemlerim filan vardı bi süredir kuzum ciddi bi durum yok:KK51:
Geçmiş olsun canım sorunun çözüldüyse ne mutlu :KK36:
yoo kesin yedi
iğde yemiştir

çakıl sen 84 lerde değil miydin
89 nedir abi

İlaçlar da yediriyor aslında regli döneminde demir hapı kullanıyorum ya dün saçma sapan ağzım boş dursa karnım kazındı resmen yemek istedim illa bir şey ne saçma şeyler yedim yazsam ağzın açık kalır :KK43:

:KK57:
:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

hiç ama hiç olmadı
hiç ama hiç yakışmadı

vaaaaayyyyyy

tebrik ederim kuzucummmmmmmmm:KK200:

:KK57::KK12:

spora neden ağırlık vermedin ki :KK12::KK12::KK12:

nasılsa verecek :KK53:

ooo tebrik ederim iğdem çok çok iyi be
işine yarar mı peki sence? atama olur mu buna?

ahahah seni yerim
dur ben onu bi rüyasına girem de görsün :KK53:

hacı ne yaptın?

şaka olmasını diliyorum ama sanki de hiç öyle değil gibi:KK57:

63.6 nedir ya resmen 65 e dayandın sen :oha:

iğde hemen toparlıyorsun hemen
10 kilo artı var şuanda sende ya :KK34::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Ama ne yapayım kaptanim elimden geleni yaptım gayretimi sende biliyorsun hani yiyip artı olsam suçluyum derim yinede son gaz devam morel bozmak yok

Back
X