Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nan sorunlu gacılar burda deprem olacak diye söylenti var:1shok:1 haftadır sürekli sallıyodu benneyaptımki

simitte rey simitte
bende o sauna kemerlerden aldım onu deyom yararsa işe sölerim deyom
betüş acı çehre gecede 4 verdiriyo alcam
seda aplam güvenilir ondan mı alsam diyen aklı sağlam senmiydin gı benmi yanlış şeyddim:roflol:...

benneyaptımki gerçektenmi sirseri buraya gel ozaman bizde kalırsınız tabi sen saalamıyosan

kız bişey olmaz serserim Allah esirgesin sallanır durur geçer,
bi ara ankara hergün günde 3-4 kez sallanıyodu trtden deprem takip eder olmuştuk...

günaydınn
birinizde beni merak edin bee :dilcikar:
öldük mü kaldık mı :kızgın:

benneyaptımki gerçektenmi sirseri buraya gel ozaman bizde kalırsınız tabi sen saalamıyosan

nan tüpürme smilsi ahanda tam buraya:delphin:ben kaç kiloyum sallıcak be:mymeka:hem gel diyo hem gelme:dilcikar:

hayal tatbikatlar falan yapılıyo çocukları okuldan geri göndermişler ne bilim panik oluyo insanbenneyaptımkikendim için değil ama ben işteyim çocuklar evde:delphin:

burda deprem söylentisi var insan gerçekten ürküyo :uhm:
kocam evde ailem deseN kaç saatlik uzklıkta :çok üzgünüm:
hayal burda günde 3-4 kere değil canım
4 gündür 80 kere olmuş ya :1shok:

aaa serserim almilam geçmiş olsun duymadım hiç:1shok: :uhm: allah korusun nerde ne olacağı belli olmaz :1no2: bursa daha yakınmış büyük depreme yalova çevresi yani alnımızda ne yazılıysa o olcak

Allah her türlü kazadan beladan muhafaza etsin arkadaşlarım Şeniz
sadece bilinçli olucaz bu konuda yapmamız gerekenleri bilicez,olacağa çare yok :1no2:

Şimdi aklımdan geciyordun
naaptııı bu akşam diye :jeyyar: :roflol: kaydirigubbakcemile3

hiçç bişiii :delphin:

ama sımsıkııı sarılıp uyumanın tadı hiç bişi de yok dimi :asigim: :asigim:

sersericim canımmm kuzummm öle demek istemedim ben atmıyosan demek istedim almılada aynı şeyi söylüyor panik oldum canlarım dikkat edin tedbiri elden bırakmayın oki kuzucuklarım Allah korusun :Saruboceq:

slm kızlar...
ben dün akşamdan beri çok hastayım
kolumu kaldırıcak halim yok ateşim de var, sanırım
grip oldum..
dünkü raporumu verip hemen çıkıcam
sabah klasik kahvaltı 1 dilim ekmekle
öğlen 1 tane hamur kızartması
baharatlı patates ve yarım dilim pasta
akşam gereyfurt, portakal,adaçayı,ıhlamur,limon...
içmediğim şey kalmadı ama yinede ayaklanamadım
birden bire yakaladı beni pis şey....
hapta içemiyorum adetim gecikti he yapıcam bilmiyorum..

kızlar öğle yemeğinde dışarıya çıktık.
4 kçk köfte + piyaz (yağsız, sadece sirkeli) + 1 ekmek +1 ayran..off. kaç kaloridir bunların hepsii

Back
X