• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay varya kendi hamişliğimde bu kadar sevinmemiştim şaşkınlıktan:lepi:
evet 7 takımın diğer üyeleri sizlerden bekliyoz artık bu takımdan komple çıkalım 7 takım hamişler topici açalımm:roflol::roflol:

:roflol: :roflol:
bu gidişle bi topik acarız şirinem
sırada elif le dmple almiş var
baska var mı :roflol:

saol degusum Şeniz öslettin kendini yaaaa
evet dilencim ne zamandır geliyo
bi arasana bak merak ettim şimdi :uhm:

kg bildirimi iicin geliyrmuki :uhm:
belki okuldan dolayı zaman ayıramıyor olmassn:sm_confused:
kontürümyokki arayım
buarada sizin sektörde krizz daha vurmuss alaah hepimizn yardımcısıolsun cnmyaa:Saruboceq:

şirinem coook mersi Şeniz
gezeriz artık böyle :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
ama hiç bulantım bas dönmem falan yok :uhm: neden yok benneyaptımki

vAlla dahha yeniyse olmazz sanrırm ama serseriye bi sordaha iyi bilirr :roflol:

elifcim sana da üzüldüm
iinslh en kısa zamanda is bulurrr

hayalde kh formundaa amma gezentiii bi hatunsunn sennn be :roflol:

canım büyük ihtimalle çok küçüktür daha
benim yeni yeni midem bulanıyor ama hiç başım dönmedi,
herkeste aynı şeyler olacak diye bişey yok güzelim hiç sıkma canını ne güzel işte
miden bulanmıyor bu iyi günlerin benim gibi sonradan bulanırsa çok kötü oluyor insan
ayy çok sevinçliyimm yaa
nan juju doktora gittiğinde ilk işin şu f715 söylemek olsun gerçi bende dünya kadar antibiyotik kullandım ama küçük ken bir zararı olmuyormuş sen yinede söyle

merhaba kızlar
ancak yerime geldim

dünkü raporumu vereyim

sabah:2 peksimet+labne

öğle:tavuk ızgara+salata

ara:2 adet çikolatalı form +2 adet meyveli form bisküvi

akşam:3 kaşık mantar sote+1 dilim peynir+1 dilim kepek ekmeği+domates

ara:havuç+2çay kaşığı çokelle

iyi akşamlar kızlar bu hafta iki ölüm haberi aldık :((((( biri benim tarafımdan biri goncamın tarafından ...moralimiz cok bozuk...bu hafta hareket yapamadım üstelik dikkat de edemedim almadım ama veremedim de hala 70 kiloyum ilk uyarımı alıyorum:((((((((((((((((

Kızlar merhaba hepinize şu saat oldu hala ödev hazırlıyorum öldüm uykusuzluktan!, yoğunluğum azalır azalmaz aranıza daha çok katılacağım.maalesef 200 gr almışım:(
Görüşmek üzere..

aa tam yollarken dur bi bakayım son gücümle sayfalara dedim de jujummmm hayırlı olsun nası sevindim yaa ohh ohh süperr!
bide deguşumla bni merak etmişsiniz çok sağolun bi kaç güne buralarda olcamm..

tekrar öptümm..

takımımızın güzel hamişleri hepinizi kutluyorum inşallah sizden görüp bebek fobimi yenerim kaydirigubbakcemile
elifsun cnm eşinin işine çok fazla takma rızkı veren Allah yine birilerini vesile kılar inşallah herşey daha güzel olur hepiniz için:Saruboceq:

günaydınnnnnnnhihoyyytohhh ohhh 2 tane güzel haberle başladım güne:CüvCüv:gözünüz aydın kuzucuklarım hayırlı olsun bebişleriniz inş.Şenizelifcim iş olayınıza da üzüldüm inşallah daha güzel bi iş bulur eşin:çok üzgünüm:dilencim hele bi dönme de bi kaç güneÇok üzgünüm çoook aha 05,05 te yamış mesajı dur öpim kıyamamŞenizilkerim sizinde başınız sağolsun:çok üzgünüm:jujum bulantı için daha erken canım belli olmas belki hiç olmasyerimsenibenbenim 4,aya girene kadar bulanmıştı ve kusmuştum efe de hatta bulantım olunca gidip test yapmıştım:roflol:

Back