• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dimplecim spor nerede spor hihoyyyt hihoyyyt

almişim süper gidiyorsun :teselli:
bende yatmadan önce tepindim biraz kaydirigubbakcemile2
biliyorsun evdeki tüm yaptıklarım planlı programlı :jeyyar:
petüş hocama sormam lazım
spor yapmam caiz mi değilmi :roflol:

caiz değil canım sen spor falan yapma sonra mezun olursun sen gitcen diye üzülcemden değil:roflol: kim ilgilencek bu takımla :mymeka: hesapları kim yapcak :delphin: en müsait sensinde ondan hem sen yavaş yavaş kilo almaya başlarsın barışma aşamasında:asigim: sana aşk yaramıyo :roflol:

caiz değil canım sen spor falan yapma sonra mezun olursun sen gitcen diye üzülcemden değil:roflol: kim ilgilencek bu takımla :mymeka: hesapları kim yapcak :delphin: en müsait sensinde ondan hem sen yavaş yavaş kilo almaya başlarsın barışma aşamasında:asigim: sana aşk yaramıyo :roflol:

petüüüşşş ebeni :kızgın: yolayım :kızgın:
hiçbi kerem kilo almaycam :dilcikar:
mesuun olcam ben hesaplarlada sen ilgilencen kaydirigubbakcemile

bu arada aşem daha nice yıllarda dilerim canımŞeniz bisikletinde hayırlı olsun hihoyyyt umarım sende benim gibi hevesle 2 hafta yapıp sonra 1 kenara atmazsın :roflol: birde ilk önce 20 dakika başla 2-3 gün sonra 30 dakika ya çıkar yani gün geçtikçe artır birden yüklenme yoksa 2 hafta bile sürmez hevesin çkta canın acır özellikle bacaklarınkaydirigubbakcemile3 tecrübe konuşuyor:roflol: ama sanırım sen de ben gibi ilk günden yüklendin ondan biyerlerin acıyor:roflol:

kıslar maalesef ben takımdan çıkmak zorundayım elimde olmayan sebeplerden ötürü
betüş gibi size dışarıdan filozofluk yapayımdelikafadulden

aaa noldu kız sana hayırdır sakıncası yoksa nedednini paylaşmak istermisin hem ben bu hafta yanınıza gelmeyi düşünüyodum:mymeka: niye kaçıyon:çok üzgünüm:

B]bu arada dün yediklerim
sabah klasik kahvaltı
öğlen 1 ad elma
akşam az mantar çorbası
yoğurtlu brokoli, ızgara hellim peynir..
yaklaşık,toplam 50 dk spor

bu sabah ta klasik kahvaltı,
şimdi de yine biraz brokoli yicem..
akşama da eşimin canı pizza çekmiş pizza getiricek
bende bi iki parça yemeği düşünüyorum :):))[/B]

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ŞenizŞeniz
tam elektirik kesilecek zamanı buldu :1no2:
bi ay 40 günlük :CüvCüv: olmam lazım
kendimi çok tuhaf hissediyorum bana halada yarın hastalanacakmışım gibime geliyo
darısı bütün bebek isteyenlere enkısa zamanda Allah tüm isteyenlere versin :Saruboceq:
jujum almişim elifsun sıra sizde artık :Saruboceq:

kendimi çok tuhaf hissediyorum bana halada yarın hastalanacakmışım gibime geliyo
darısı bütün bebek isteyenlere enkısa zamanda Allah tüm isteyenlere versin :Saruboceq:

canım benim cok sevindim :lepi:
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
oh oh 2, hamişimizde oldu hihoyyyt
bakalım 3, kim olcak:1rolleyes:

rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına
almayı nasip etsin inşallah...
bakalım cinsiyeti ne olucak, :ecrin_bebek:
ama en önemlisi sağlığı,...
allah tamamına erdirsin inşallah.

Back