• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

jujum benim sana dediğim bi şey yokŞenizkızgınlığım hayale daha 2 gün önce yzdım beni gaza getiriyo diye yaptığınız şakalar ya da sözler ters etki yapıyo dedim evet alınıyorumbenneyaptımkibundan ötesi var mı açıklama yapmışım zaten 2 gün öncebenneyaptımkibugün benim evlenme yıldönüm ve moral sıfırbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

canım sırf kilo muhabbeti yüzünden mi moralin bozuk?? eğer öyleyse titre ve kendine gela.s takılcak şeyler değil bunlar yaa şu avatarına bi bak sen güzellikŞeniz ama enişte canını sıktıysa bilememfisfisfis

hayalcim
herkes bir değil
bende bastan serseriyle sakalasıyodum
ama anladım alındığını ve birdaha yapmadım
herkes saka kaldıramaz
ve burda biz sana aslaa şişko demedik
hiç öyle birsey demeyiz ne sen nede kendi içimizde
şişko kelimesi cok kaba ve çirkin
dün serseri cuma paylasım alanına yazdığını okudun mu canım bilmiyorum ama
özellikle yazmıstı
böyle sözlerin onu motive etmediğini daha cok soğuttuğunu yazmıstı

ee bizim burda ki amacımız ney
motivee
o zaman neden hala aynı sözleri söyleyip soğutalım
yarısmadan cıkmasını sağlayalım

sende alınma darılma
konu kapansın
haydee kaldığımız yerden devam edelim

SLM KISLARRRRRRRR a.s. anca gelebildim ama kafamdan dumanlar çıkıyor resmen kötükedihüso patroniçe deli etti benim bu arad yukarıda olanları heççççç görmedim kendinize gelin biraz lütfen yaaakaydirigubbakcemile yoksa saçınızı çekerim çünkü hepinizi çok sefiyorum ben :asigim: herkesin ayrı yeri var gerçi şimdi bende bunu demme nekadar doğru bilmiyorum çünkü kaptan takımdan olmayanlara dış kapının dış mandalı diyor:dilcikar: bende o mandallardan biriyim :kızgın: neyse
aşem sen böyle ufak şeylere takılmazsın canım noldu sana böle hayal sende devam etme aşe alınıyo ama sizlerden ricam lütfen konuyu kapatın hatta yazdıklarıma bile cvp istemiyorum tekrar neyse
dilencim akşam eve yürüyerek çıkıyodu seyyar satıcı gördüm kabuklu fındıkla ayıklanmış fındık satıyodu yanından geçtim 50 mt kadar gittim aklıma sen geldin hemen geri döndüm 2 ytl lik ama kabuksuz aldım çünkü kırmak banada zor geldi hemen yarım avuç aldım yedim sonra çantamın en hücra köşesine sakladım fareler bulmasın diye:roflol: evdede çantamı sakladım
hayalim dün sabahta akşamda yürüdüm kşam patates haşladım öle açtımki 3 tane yicem didim 2 tane soyup doğradım tuz kra biber yanınada yoğurt ama bi taneyi zor yedim resmen tıkandım sabah kalktım 20 dakika spor 80 mekik hergün arttırıyorum sayıyı 2 bardak su 1 bardak süt ve :mymeka:evden çıktım 20 dakika yürüdüm öğlene doğru 1 portakal şimdide 1 patates ve yoğurt yedim 60.5 e 800 gr kalmış acaba cumaya kadar verirmiyim:çok üzgünüm: bu sabha baktım 61.3 cumartesi 63 tüm cumaya kadar 2.5 kilo vermiş olca ama malesef 0 olarak geçecek gerçi bu hafta listelere girmicem hala dışkapının dış mandalıyım yani:dilcikar:
şimdi dilencim yine kızcak 20 dakikadan sonra yağ yakıyor diye ama ancak okadar yürüyebiliyorum :çok üzgünüm: ama akşam sanki 40 dakka yürümüş gibi oluyorum çükü bayır yukarı ve çok hızlı çok terliyorum çünkü eşim gece çıkmama izin vermiyor anca sabah akşam işe giderken neyse hepinisi öptümŞeniz
seytin bende seni ösledim Şeniz

betüşşş:roflol:
ay güldürdün beni çocuklardan mı saklıyon hahaha hem rejim yapıyon hem de gizli gizli yiyomuşsun gibi bi görüntü oluştu kafamda:roflol: çocuklar arkasını döndümü betüşş hamm ağzına atıyo bi tanee anneee nee yiyon sen diye geliyolar yok bişey yavrum ağrı kesici yuttumnaniknanik :roflol:
fındıklar için bi alet var bi milyoncularda bulursun cevizde kırıyor arasına koyuyorsn çıt çıt kırılıyor eskiden bende üşenirdim,ama ondan bulursan al bak ben mesela dizi seyerderken falan baya kırıp kavanoza koyuyorm snr da dolabın en ücra köşesine saklıyorm.malum öğrenci canavarlar var bende dekaydirigubbakcemile
20 dk yürümekte önemli cnm hem hiç yoktan iyidir hem de kalp sağlığı için yeterli sayılabilir senişini bilirsin betüşçüm tempolu yürürsen baya iyi canını sıkmayerimseniben

kıss dilenci 1 bu güldüğün içinkaydirigubbakcemile napayım alıyorum hemen bitiriyorlar 2 benim bitane çocuğum var:mymeka: ama ikinciyide çok istiyom hatta üçüncüyü:çok üzgünüm: ama şu an imkanlar birine yetiyor 3. o ikinci farede kocammmmmm:roflol: o oğluşumdan beter:roflol: kız he ben fındık bilem yemiyodum sen aklıma soktun yarım avuç günde yiyorum doğru dimi çoğu zarar azı karar yanlış yapmayayım sonra kaş yaparken göz çıkarmayalım:roflol: yanlış hatırlamıyosam öle demiştim yoksa çokmu yarım avuç:uhm:

kıss dilenci 1 bu güldüğün içinkaydirigubbakcemile napayım alıyorum hemen bitiriyorlar 2 benim bitane çocuğum var:mymeka: ama ikinciyide çok istiyom hatta üçüncüyü:çok üzgünüm: ama şu an imkanlar birine yetiyor 3. o ikinci farede kocammmmmm:roflol: o oğluşumdan beter:roflol: kız he ben fındık bilem yemiyodum sen aklıma soktun yarım avuç günde yiyorum doğru dimi çoğu zarar azı karar yanlış yapmayayım sonra kaş yaparken göz çıkarmayalım:roflol: yanlış hatırlamıyosam öle demiştim yoksa çokmu yarım avuç:uhm:

annaaa niye kızdın be ya şaka yaptm benn:)) öyle komik bi canlandrma yaptm kendimden yola çıkarak:)) ben de saklıyom biraz ötelere dedim yaa gelenler dolabı süpürüp gidiyor arkadaşlar sağolsuna.s
yarım avuç iyidir canımm 10 fındık diye sayı vereym ben sana en iyisi.
bak ben 6/7 badem
10 fındık
2ceviz olarak tüketiyorm cnm.

bu arada közde kırmızı biber salatasıyle göğüs eti pişiriyorm şu anda hadi bana baş başhihoyyyt

iyi akşamlar kızlar bisikletini güle güle kullan serserim ayrıca evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere....... zeytinim hoşgeldin sağol tşk ederim .... bugün yediklerime gelince klasik kahvaltı ögle simit peynir ıhlamur akşam az bi et kavurması ve salata simdi de 1 portakal ve 1 elma bu arada günde iki kere düzenli olarak sporumu yapıyorum bol bol yürüyorum bu hafta kilom oynamadı şimdiye kadar ama goncam zayıfladın demeye başladığına göre var bi şeyler:))))

günaydınşakkıdışakkıdıpetüş günde aralıklarla bile olsa en az 30 dk yeterliymiş yürümek yerimsenibenyani ara ara yapıyorum nolur diye düşünme mehmet öz ün kitabında okumuştum bu 30 dk yı 3 e bile bölebilirsininiz vaktiniz yoksa yazıyordu...ben de ilk kez çıktım pisikletimin tepesine 25 dk kullandım delikafaduldentotom acıyo ama şu an:roflol:gelleim dün akşama :) akşam efe erkenden uyudu kaldı halbuki bizim planımız dışarı çıkmaktı sonra saat 8 oldu ümit duramadı kardeşini araadı efe uyuyo biz de dışarı çıkcas buraya gelebilirmisiniz dedi eltim geldi sağolsun.Sonra 9 gibi çıktık biz dışarı uzun zamandır başbaşa bi yere çıkmayınca sudan çıkmış balık gibi kaldık ortada:roflol:nereye gideceğimizi bilemedik neyse çıktık dolaştık biraz gençlerin yanında dinazor gibi kaldık:roflol:türkü evine gidelim dedik canlı müzik yoktu oyyy gülme krizine girdik ne kadar cahil kalmışız böle diye el ele dolaşmak bile yetti bize çünkü onu bile yapamıyorduk...geceyi profiterol yiyerek bitirdim üstüne el ele 20 dk yürüdüm:asigim::roflol:

günaydın arkadaşlarım Şeniz

cnm benimmm "evlilik yıldönümün kutlu olsun" şimdi örendim kusura bakma :utangac:
ayrıca çokta sevindimm çokk iyi moral depolamışsın hihoyyyt
maşaallah maşaallah
Allah tadınızı bozmasın serserimm :1hug: a.s.

dün yediklerim
sabah:5 zeytin,2 dilim peynir,1 tk reçel,1 dilim kepek ekmeği
ara:form bisküvi
öğle:2 kepçe çorba,1 tane karnıyarık,1 dilim ekmek,1 muz
akşam:2 kepçe çorba,4 yk yoğurtlu makarna
ara:1 havuç,1 elma,1 ayva
yatarken:1 sb süt

55 dakika da spor yaptım kaydirigubbakcemile2

dünki yediklerim

sabah: ekmek peynir
ara:elma
öğlen: salata 3 köfte
ara:neskafe
akşam:karnıbahar broloki ve tarhana corbası

dimplecim spor nerede spor hihoyyyt hihoyyyt
dün yediklerim
sabah:5 zeytin,2 dilim peynir,1 tk reçel,1 dilim kepek ekmeği
öğle:2 kepçe çorba,1 tane karnıyarık,1 dilim ekmek,1 muz
akşam:2 kepçe çorba,4 yk yoğurtlu makarna
ara:1 havuç,1 elma,1 ayva
yatarken:1 sb süt

55 dakika da spor yaptım kaydirigubbakcemile2

almişim süper gidiyorsun :teselli:
bende yatmadan önce tepindim biraz kaydirigubbakcemile2
biliyorsun evdeki tüm yaptıklarım planlı programlı :jeyyar:
petüş hocama sormam lazım
spor yapmam caiz mi değilmi :roflol:

günaydınnnnnn a.s. :roflol: nasılsınız kısssslarrr kaç sattir ekranım açık ama yazamadım:roflol: dilencim 10 adet tamamdır ama ben fıstık badem ceviz falan yemiyorumün sporumu aksattım akşam gidince yapıcam sabah biraz hastaydım ne spor nede mekik yapamadım:çok üzgünüm: sabah 2 bardak su 1 muz ve 1 bardak süt biliyomusunuz cumartesiden bugüne ağzıma 1 lokma ekmek girmedi bazısı sağlıksız diyor ama bence asıl şimdi sağlıklı besleniyorum normalde sabah 2 poğaça öğlen yemek ve 2 dilim ekmek akşamda ne bulursam yiyordum ekmek makarna pilav yemek ne varsa meyve hiç yemezdim eve bile almayız normalde misafirden misafire sütte pek içmezdim ama şim her sabah 1 bardak süt 1 meyve genelde sabahları muz yada portakal 10-11 gibi 1 meyve daha portakal yada elma öğlen 2 meyve yada sebze çiğ ama akşam üzeri yine meyva akşma yoğurt yanına ya patates halama 1 tane ya meyve mesela dün akşamda bi değişiklik yapıp kızarmış tavuk aldım yağsız tuzsuz kuru beyaz et yani onları yedim birde dilencim dedikten sonra fındık bence bunlar daha sağlıklı yani şimdi daha sağlıklı besleniyorum inanın ekmeğin tadını unuttum ve 1 meyeve yedimmi şişiyorum resmen artık midemde alıştı tabi sporu unutmamak gerek sabah akşam 20 şer dakika yürüyüp 60-70-80 nekadar yapabilirsem mekik ve 25 dakikada spor aynanın karşısına geçince mutlu oluyorum bu sefer başarıam ilham perim hayalime çok teşekkür ederimŞeniz haftaya 5 li rakamları görürüm inşallah:Saruboceq:

Back