Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkese destekleri için teşekkür ederizŞeniz iyi ki varsınız hepsiniz:asigim:hadi yeniler canlanın kızlar profillerine mesaj bırakıabilirsiniz arkadaşlarınızın siteye giren görür böylece hadi gittim ben bu saate kadar çalıştık h.içi de akşam mesailerimiz var:bbo:

Aman Allahım ne hale gelmiş takım
ben bir haftadır ağır griple uğraşıyorum dün raporluydum hiç giremedim takımın bu hale gelmesi üzdü beni
zeytingözlünün dediği gibi eski arkadaşlar sıkılmış olabilirler ama yeni kanlar katılabilir aramıza devam etmek isteyen varsa devam edilebilir bence yok kapıya kilit vurup gidelim derseniz o da olur

huuuu kızlar bu kadar çabukmu pes ediyorsunuz
hadiii takımda hala kalmak isteyen yok mu?

Ben takımımda hala kalmak istiyorum ama bu son durum çok moralimi bozdu herkesmi ayrılıyor takımımızdan anlyamadımki ben 1 haftadır çok hastaydım bakmaya fırsatım olmadı pek yapılacak hiçbirşey yokmu şimdi?senağlama

cnm siteye 1 haftadır kimse uğramadığı için herken geri dönmek üzere ayrıldı :hulya:

Takımımın durumu belli olana kadar bekleyeyim ben o halde ? Gerçekten üzüldüm ve motivasyonum düştü ne güzel 6 kg vermiştim, arkadaşlar sizden haber bekliyorum eğer takımım toparlanacaksa tekrardan yeni arkadaşlarla kalmak istiyorum ama eğer gelmeyecekse diğer arkadaşlarım başka takıma geçeceğim hepinizi çok seviyorum ben :sinifsinif:

ben de aynen senin gibi düşünüyorum simerenyacım ama birinin çıkıp ben kaptanım demesi gerekiyor sanırım ben bu işi seve seve üstlenirdim ama işte internetimiz kısıtlandı sadece 2 saat girebiliyorum ( 12-14 saatleri arasında )
takım devam edecekse ben de devam etmek isterim

evet kızlar devam edin kapanmasın takımŞenizben yeni adaylar için mesaj bırakabilirim mesela şimdi hemen yerimsenibenyeni adaylar gelirse canlanır kanlanırsınız belki bi nebze hepinizi çok seviyorum ben Şeniz kaptan seçene kadar işlerim yoğun olmazssa yine yardım ederim merak etmeyinyerimseniben

arkadaşlar
ben aşemin yardımıylada kaptanlık yapabilirim fakat bu aralar benim işlerim yoğunlaştı bazen cuma sabahları giremeyebilirim eğer bana bu konuda yardımcı olacaksınız ben bu takımı yeniden kuralım derim bir süre sonrada kaptanlığı devrederim.tabiki başka kaptan olmak isteyen varsa öncelik onundur.ben sadece takımın hala bir arada olması için böyle bir şeyi geçici olarak yapabilirim.

ecem senden başka kimse daha olumlu dönmedi dur bakalım bu hafta geçecek sanırım ama haftaya takımı kurarız herhalde

ben sizin isimlerinizi not aldım
haftaya kadar yeterli sayıyı sağlarız gibime geliyor
siz arada buralara uğrayın daha sonra sizden başlangıç kilolarınızı alacağım

tamam canım senide listeye yazalım giderek artıyoruz.
aşemmm ben toparlıyorum ama yardımını esirgeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…