julym ben inanmadım sen inandınmı betüşe:roflol:...
günaydın kızlar:dance:
sabahtan işim vardı ancak girebildim
sirserim yaptı bildirimi sağolsun Şeniz
böle aynı iş yerinde dip dibe olunca ii oluyo be :jeyyar:
kız juju hadi iisin 200 gr eksiksin benden -tatlicadiarzu-
ilkerim ve dilenci nirdesiniz yaww
dün o kadar da koca koca yazdım rica ettim biraz erken yapın die
bugün liste hazırlama sırası bizde
su bildirim bitse artık iyi olcek
kız mintonun klavyesi var 6 ytl ondan al idareten:) ben de kola dökmiştim kalkmıyodu tuşlarsırnaşık şeygecmş olsunnnn anneciğn himayesnde ohhhŞeniz
klavye bozukkkk delirdim 2gündürrrrr nasil sinir oldum sormaaa:mymeka:
yazamyrummm ufff
jujum sağolasın tatlım ama bu sefer de fazla yattım galiba gerçi aynı anda mesaj yazmışız bi dk erken gelsem fena olmayacaktıdelikafaduldengünaydın kızlar
hadi kalkın bakim :mymeka: sabah oldu bildirim yapcaz
kalkın kalkın :mymeka:
dilencim gecmiş olsun sen biraz daha yatabilirsin :teselli:
degus bi insan klavye yi nasıl bozar aklım almadıhani o kendi kendine bozulmaz kesin bişi yapmısındır kaydirigubbakcemile3
günaydııııınnnnnna.s. 1 haftadır giremedim ösledim siziŞeniz cuma izinliydim oğluşumun karne programı vardı ben okadar yaşlandımmı ya göreceksiniz 3 yaş 4 yaş bıcır bıcır çocuklar oğlumda maskot olmuş herkes meşhur ahmet senmisin diyordukaydirigubbakcemile3 çok hoşlardı allah özenen herkese nasip etsin ben veli olmuşumda progrma gidiyorum :roflol: ha birde gelin kızımızda vardı hiç ayrılmıyorlar kaydirigubbakcemile cumarteside oğluşumla ilgilendim pazartesiden itibaren feaket bir gribe yakalandım doktora falan gittim 2 gün yattm sonrada işler birikmiş birde patron başka yere gitti artık yok şirketide başıma bıraktı yoğunlukla uğraşıyorum henüz okuyamadım ama kalleyim hamileymiş galiba çok sevindim :teselli: dilencimi gördüm oda döndümü bilmiyorum ama kocamannnn öpüyorum hoşgeldina.s. neyse ben buralardayım hepinizi kocaamaaannn öpüyorumŞeniz
nan aşe geliyom gidiyom 63 yada 62.5 hala aynı yerdesin:roflol: htta 62 din noldu ben sana demedimmikaydirigubbakcemile3 neyse petüşünde gelcek artık benim nisana kadar 12 kilo vermem şart ve verecemde lülülülülülü
julym betüş ne zaman durduki şimdi dursun :roflol:...
kaybolmadım burdayım petüş kadar kafanıza taş düşsün emiiiiiii:dilcikar: ben meşgul bir bayanım siz gibi aylak değilim kiloma gelince 70 oldum dermişim:roflol: tartılmadım bilmiyorum ama aşeden azım onu biliyorumkaydirigubbakcemile3 kızım ben 1.5 ayda 65.5 ten 58 e düştüm deguşumda o ara gaza getirmişti istesem 12 kiloyu 1 ayda veririm :roflol: siz kendi derdinize yanın :roflol:
kız hayal varya msn i kk yı kendine benzettin bi face book kalmıştı orayıda hallediyoon sana dicek bişey bulamıyom:roflol: patronun sana bütün gün msn de kk da facebookta cirit at diyemi maaş veriyor:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?