Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aşem bişey daha buldum kekik suyunu kaynatıp günde 3 kez içersen hemen geliyormuş
kk forumunda buldum

üvez neki? :uhm: CADIARZU

bende diyetteyim

sekerim varmışta :umursamaz:
şeker yok ekmek yok makarna pilav yok
hamileyken de rejim yapılmaz kii
bana reva mı buuu
acım ben acımmm :gitme:

canımmm üzülme belki sadece gebelikte çıkan şeker türüdür:sinifsinif:ama yeme dediklerini yeme çok canın isterse tadımlık ye doyumluk değil dikkat et gözünü seveyim azımsanacak küçümsenecek bi şey değil ben yengemden biliyorum:çok üzgünüm:

Nasılsınız canlarrr , ben keyifsizim canım hiçbirşey istemiyor bu aralar, yediklerime gelince dün sadece 3 Kase Sebze Yemeği 1 Kase Yoğurt Ve yarım karnabahar haşlaması yedim
İğrençti hiçte sevmem karnabaharı mecburen yedim sebze ve meyve günü yapıcam bir kaç gün, birşey daha sorabilirmiyim ben takıma alınıp alınmayacakmıyım ne zaman belli olacak buyrunnnnnnnnn

ancak gelebildim eve yavvvvv! aşem yanlız falan deilsin biz neciyiz burda Şeniz yürüyüş olayıda süper olmuş cnm ama istikrarlı olur inş. diette süper gitti bugün cumaya kadar böle giderse sizi bi şaşırtıcam inşallah!

simerenya cnm senin niye moralin bozuk anlat dök içini biraz içinde tutarsan daha kötü olur biliyosun stres de kilo vermeye engel! aşem daha dorusunu söyler ama bu hafta alınırsın cnm takıma çünkü deneme süresi 1 hafta!

günaydınnnnnnnnnnnnn Şeniz bugün tükkanın kepenklerini ben açtım dün giremedim akşam üzeri girdim ama bişey yazmadım çünkü çok kötüydü yazarsam aşem beni oyardı kaydirigubbakcemile3 ama doğumgünü çocuğuydum napayaım pazartesi akşam doğum günümü kutladık gerisini siz düşüün işte hamileler var aramızda söleyemem :roflol: dün ondan sadece akşam üzeri okudum yazamadan çıktın ayşem senin dediğin kitabı biliyorum o beş haraketide bir arkadaş onu uygulayarak süper iceldi ya zaten benim sorunum harekt hareket yapmaya fırsatım olsa :mymeka: diyete bile gerek kalmıcak ama yapamıyoru spora yazılmam gerekk anca gecen sene ne güzel spora gittim 1 ayda 6 kilo vermitim hemde az diyetle yani pek diyet yapmadan ben en iyisi spora gideyim yahu :çok üzgünüm: neyse şimdi işime bakayım az gelirim yine şu lanet proje bitmedi :mymeka:

gümaydın fıstıklar bugün dersim 11 de yani 10a kadar burdayım!! ama kimsecikler yok henüz e çok erken tabi!

günaydin kizlar nasilsiniz bakalim nevarneyok

bende biraz yorgunum benim kiz biraz hastalandida ondan yorgunum biraz

sizden nevarneyok bakalim nasil gidiyo

günaydına.s. simerenyacım bu hafta cuma takımdasın tatlımyerimsenibenda senin neden canın sıkkın:çok üzgünüm: handecim günaydın kuzum sporu aksatmamana sevindim:lepi: dün akşam sürpriz vardı bana kayınvalide sürprizi:roflol geldiği için yürüyemedim kırk yılda bir evine geldim beni bırakıp gitti demesin diye erteledim:1closedeyes: ahleyarım geçmiş olsun kızınaa.s.

olsun tatlım bugün yaparsın sende! regl durumunla ilgili bi gelişme varmı cnm bide dün bişey okudum çok kafana takıp stres yaparsanda olamıyomuşsun cnm! sen sakın kafanı takıp canını sıkma tatlım mutlaka düzelicek çünkü!

betüşüm doğum günün hatırına sustum önümüzdeki hafta ağzımı kapatabiirmisin bilmiyorum :)

herşeyin başı stres zaten yok çok kilo aldım yok bu adet niye gecikti sendromundan bi kurtulsam adam olurum herhalde ben :)

herşeyin başı stres zaten yok çok kilo aldım yok bu adet niye gecikti sendromundan bi kurtulsam adam olurum herhalde ben :)

evet cnm ya sen en iyisi kendini sıkma rahat bırak birzda konuştuğumuz gibi bitkisel bişeler yap gene baktımda soğan suyu süpermiş gerçekten bence onu mutlaka denemelisin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…