Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tesüf ederim mafoldumben sirserim :sinifsinif:

bu kızda pek bii alıngan oldu hassaslaştı canımmmlmaz: bendee sçs aklında olsunn güzell anne Şeniz

boyun kaçç dimpleee benimm ideal kilomm 58-59 zatiii anammm böylede iyiyimmm bırakmıcamm salmıcam inşş tikkat etmeye devamm

Son düzenleme:
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
şey pardonn :kedi: Allah şifa versin arkadaşım :teselli:

seni de görcez angel hanım :dilcikar:
nan gerçekten derlerdi de inanmazdım :umursamaz:
ota poka ağlar oldum nan elimde değil napim :kedi: :gitme:
anammm :sinifsinif:
almişim ben yandım o zaman zaten şimdi de çokkkk duygusalımm
Allah sabır versin benim herife kafamçokkarıştı işi zor olcek desene, devamlı teselli pozisyonları kaydirigubbakcemile3

laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
şey pardonn :kedi: Allah şifa versin arkadaşım :teselli:

:sinifsinif: teşekkür ederimm şekerimmm sengözlerimebaksanab

seni de görcez angel hanım :dilcikar:
nan gerçekten derlerdi de inanmazdım :umursamaz:
ota poka ağlar oldum nan elimde değil napim :kedi: :gitme:

ağlamak yokk meleğimmm yaffff Şeniz as kaldı sıkın dişinizi delikafadulden anne olucanızz kolay mıı Şeniz bi da öpim de geçsinnn Şeniz

inş. inş....
1,67 şutarafagitti

ben iri kemikliyimm ama :umursamaz:

yarışçı nerde yaaaaaaaa kuşumm ben gidiomm seneye inşş gelirim yanınızaa :roflol:

:1shok:unutmuşum kuşum isim yazmayı ama aklımda ve kalbimdesin:kedi::asigim::1hug:seni siyomŞeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dimplem kk kartı olanlar kullanabiliyor imzayıı

almişim alırım kızını bakkaydirigubbakcemile5
ama baslık maşlık ödemem zemuszemus

günaydıııınnn isimlerinizi tek tek sayamıcam 7. takım üyeleri , hamişler mesunlar ve konuk sanatçılar :roflol: hepinizi öporumŞeniz öncelikle sağlık orucu yapan arkadaşlar biz çok güzel bi dönemde yaptık ama şu an çok sıcak bence takviyeer alın zaten sıcak başlı başına tansiyonu düşürüyor aramızda ahleyar şanslı çünkü o serin ülkede isterseniz sonbahara bırakın kaydirigubbakcemile5 aşem cankuşum bizde seni seviyoruz demirbaşlar olarak kaldık yine yanlız aşem ilk mesunumuz deguşu unutmuşun demedi deme :mymeka: lmiş kız bari seninki kız olsun ben kız çocuklarını çok severim :asigim: julim oğluşumuzuda öperim ama inan bende şok oldum hp içimden senin gibi güzel bi kız geçiyordu
angelim senide tebrik ederim canım Şeniz ama bizi unutma emi :a015: bak biz burda hamiş olup doğurup tekrar arkadaşların takıma dönmesini bekliyoruz :roflol: aslında benimde 53.6 mezun olayım diyorum ama bukadar yapmışken biraz daha sıkıp az daha vereyim diyrum :lepi: çok konuştum listeyi bulaymvereliniortak

***7.TAKIM 110.ETAP ***

serseri ( 67,0/66.5 / 0.5 /0.75 %)
Abetüş ( 53,6 / 53,6 /0,0 /0,0%)
yarisci ( / 75 /75.0 /0.0/0.00 %)
angelsky( 61,5 / 60.0 /1.5 / 2.44 % )
şirin06 (63,5 / 64.0/-0.5/-0.78 %)
Zeytingözlü ( 77,0 /
hayalgözlü ( 75,5 / 75,5 /0,0 / 0,0 %)
open_sea(66,9 /

7. TAKIM TOPLAM KİLO [/QUOTE]

serserim tebrikler kuşum ya artık bişeyler sonuç vermeye başladı sanırım kaydirigubbakcemile5

betüşüm edim yazdım ama sen tikkat etmedinn demek kişükürler olsun ki tartıda ibreyi aşağıda görmeye başladımalkisalkisalkissonsuz şükür hattakaydirigubbakcemile3 paylaşım alanına not bıraktım yeni üyeler için ben burada olmassam siz ilgilenirsiniz zaten biliyorumopuyorumnanaktanseytin le open var gelmeyen onlarda durum nasıl acaba:1ninca:

anammm :sinifsinif:
almişim ben yandım o zaman zaten şimdi de çokkkk duygusalımm
Allah sabır versin benim herife kafamçokkarıştı işi zor olcek desene, devamlı teselli pozisyonları kaydirigubbakcemile3
cocana allah sabır versin o zaman kuşum kaydirigubbakcemile3

ağlamak yokk meleğimmm yaffff Şeniz as kaldı sıkın dişinizi delikafadulden anne olucanızz kolay mıı Şeniz bi da öpim de geçsinnn Şeniz
ay hiç sıkamam valla :umursamaz:
ben cocamı 1 yıl beklemişim :1closedeyes:
sonra ona cocuk vermişim o kadar da naz yapmaya hakkım var heralde sositososito

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
almişim alırım kızını bakkaydirigubbakcemile5
ama baslık maşlık ödemem zemuszemus[/COLOR][/FONT][/B]
nan başlık maşlık istemem kaydirigubbakcemile3
10 adana burması,gerdanlık takımı. bi de tek taş alırsın :roflol: :roflol: :roflol:
aman olur biter aramızda lafımı olur vereliniortak

ben de kız cocuğunu çok seviyorum :kedi: bakalım hayırlısı Şeniz

4.TAKIM 11O. ETAP
sebnemselayfurkan ( 68,9 / 68,8 / 0,1 / % 0,15)
fguler (83,4 / 83,2 / 0,2 / % 0,24 )
kuzuzuzubambino ( 69,8 / 69,8 / 0,00 / %0,00 )
akrep33 ( 68.5 / 66,7 / 1,8 / %2,63 )
BeyazLilyum ( 65 / 64 / 1.0 / %1.54 )
hasretim34 ( 72.5 / 72.5 / 0,00 / % 0,00 )
deryaboran (62.8 / 62,3 / 0,5 / % 0,80 )
uaydın (72,7 / 72,2 / 0,50 / %0,69 )
Beci (80,00 / 79,60 / 0,40 / %0,50 )
semiha ( 59,3 / 58 ,7 / 0,60 / %1,01 )
TOPLAM ( 702,9 / 697,8 / 5,1 / % 0,73 )

Şekerler onay bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…