Canım bende çalışmış olduğum 5 dersi verdim toplam 9 ders olduğu için diğerlerini büte bırakmıştım 4 ders kaldı büte inşallah bu sene 3. sınıfa geçerim . İstatistik dersini bırakacağım yanlızca o çok zor rofosyonel destel almam lazım. Cınım kilo dururmum çok kötü 77,400 çıktım bu sabah çok zügünüm
betüşüm bütün takımlardan kızlar giremiyoz biz nie falan konuşmuşlar bende dedim incelemede haber ederiz dedim...
(benim tanıdığım bütün takımlarda)...
anacım bi anda topiğe akın oldu ve onur üyesi arkadaş akşam gelip incelemede ddi sonrada kapandı şu anda kazende incelemedeymiş bana gelen mesajdan öğrendim
"canım konun gerçekten detaylı ve güzel olmuş ellerine sağlık. konu Kazende zaten yararlımı zararlımı o karar verecek zaten onaylarsa konun açtığın yere dönecektir:)" deniyor herşey kazene bağlı anlıcan mafoldumben
maşallah kızlar size ya
nan hayal resmen küçülmüşün çekmişin be kaydirigubbakcemile5
betüşcüm sende böyle çok iyisin bence Şeniz
diyete devam etmene gergk bile yok kaydirigubbakcemile
öncelikle tabaktakilere kocaman bi yuhhhhh diyorum:1shok::roflol:sonra betüşümle hayalimi tebrik edip kocamannnnnnn öpüyorum Şenizsonra verdikleri kiloları böyle 2-3 defa tabağı doldursalar geri alırlar diyoruum:roflol:yarışçım ismir de değilis ama denizslideyiz biz almişle atla gel nan:jeyyar:buluşak bu hasbaları uyuz edekdelikafadulden
öncelikle tabaktakilere kocaman bi yuhhhhh diyorum:1shok::roflol:sonra betüşümle hayalimi tebrik edip kocamannnnnnn öpüyorum Şenizsonra verdikleri kiloları böyle 2-3 defa tabağı doldursalar geri alırlar diyoruum:roflol:yarışçım ismir de değilis ama denizslideyiz biz almişle atla gel nan:jeyyar:buluşak bu hasbaları uyuz edekdelikafadulden
evet yarışcım sen de denizliye gel kaydirigubbakcemile
geseriz beraber nan :kedi:
evet yarışcım sen de denizliye gel kaydirigubbakcemile
geseriz beraber nan :kedi:
beni çağırmıyonuzmu ikinizede tüpürme smili :umursamaz: ya her smili yaptılar bi şunu yapmadılar onuda ben yapem barim
bize davet yok yarışcı gel hasbalar aşe ve almiş nolcek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?