Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

arkideşler lütfen cumaya salmayın bu kadar emek veriyoz bi kere daha birincilik istiyom lüffffeeeennnnn

salmıyoruzda canım benim tartıda ibre oynamıyor sinir oluyorum
bide o kadar koşturuyorum ama banamısın demiyor habire kiraz yiyorum oda yaramıyo bi işe
şu iki haftayı bi atlatırsam Allahın izni ile kurs biterse inş ve temizliğim hemen sizin saglık orucunuzu yapacam tansiyon düşerse düşsün artık ne edeyim
dün kurstan eve geldim kendimi çok kötü hissedeiyordum eşim bi ölçtü tansiyonu 8/4
aç kalmadım yorulmadım kendiliğinden düşüyor normalde 9/5 zaten bide yemesem demekki 0 tansiyonu falan görecem galiba

sağolun kıslarŞenizsporu artırmayı planlıyorum hergün 1 saat yapıcambakalım vücut ne zamana tepki verecekşirincim sen sağlık orucu yapamassın tansiyonun düşük olduğu içinlmaz:sarı kırmızıya noldu hani pazartesi başlıyoduk biz 2 hasba:mymeka:bi daha okuyayım ben olmassa geçende bi şey daha yazmıştım ya meyve sulu ama ekmek te vardı onu yaparım CADIARZUbugün eski iş arkadaşlarımdan birisi geldi tabi o benim 36 beden halimi de bildiği için kızzz sen hamur işlerini az ye dedibenneyaptımkikibarca uyardı adam:çok üzgünüm:ben de hevesli değilim ton balığı olmaya ama napim aynaya bakmaktan nefretv eder oldum :çok üzgünüm:ben harbi depresyona giriyorum kilo veremedikçesporu artırınca olacak buna inanıyorum benalkisalkisalkis

selam kızlar
aman haaa
nazar deyecek diye korkuyom size
gelen giden arkadaslarda nazar boncuğu yapıstırsın

sağol anam sen takmışın yeter bize kem gözlerden korusun allah:roflol: vlla korkuyom nazar deyecek diye bu haftada 5 er kilo veririz artık kafamçokkarıştı deeeerrrrmişimmmmmm yok şaka bi yana okaa yok naniknanik

slm çıtırlar ...
öncelikle ayşem kuşum bitanem böyle moral bozma kesinlikle ilaç kullandın fln bu hale geldin ama sağlık kilodan daha önemli bitanem o güzel yüzünü hiç soldurma inanmak başarıcam demek yolun yarısıdır biliyosun ve sen kendine inandığın sürece bunu yaparsın bitanem ....

tebrik eden arkadaşlara çok tşkler.... ama dediğiniz gibi hergün müsil fln içmiyoruz daha detaylı dikkaetli okursanız anlarsınız zaten .... bu konuyla ilgili yazılanları yapanları da sürekli takip ediyoruz .... ayrıca ben spora gidiyorum gittiğim yerde yağ su kas ölçümü yapılıyor .... benmi düşen oranlarım yağ ve tuz normale indi bu diet sayesinde yani tuzlu ve yağlı şeyler yemediğimiz için yağ ve tuzdan gidiyor ,iki haftadır ayaklarımın şişmesi bile çok belirgin azaldı ....

cumadan sonra hafif şelr ekleyerek korumaya geçicez.....

bu arada ben 38 -40 giyiyorum hıhhhhh markaya modele göre değişiyor zemuszemus zemuszemus

aşem karpuzu aldım bol bol domateste aldım kiraz zaten geliyo kayınvalidemden
ama o kadar yogunumki başlayamadım
dediğim gibi yanda direksiyon dersi ki iyi gitmiyor
çok panik yapıyorum bi yandan kurs bi yandanda temizlik
işte temizlik te olmuyor illaki içeçek çay yada kahve yada gazoz gibi şeyler içmek istiyorum ve abur cubur yemek yani oturupta yemek yiyemiyorum iş yaparken hep ögün atlıyorum o yüzden bu hafta yapamadım ne zaman temizliği bitirecem o zaman rahatlayacam inşş

julim ge öpem kuşum ne zamandır rastlaşamadıkŞeniz seytin nerlerde ki betüş aradın mı sen aramadıysan arayacam da şimdiyerimseniben şirinim sen bir an önce bitir temizliğini ben de ne yapacağıma karar verdimvereliniortaksağlık orucunu deneyeceğim bi daha çünkü karaciğerimin temizlenmesi gerekiyoryıllardır kullandığım ilaçlar yediğimiz içtiğimiz şeyler bir sürü atık karaciğeri zehirliyormuş ben de hemö kilo hem sağlık için dişimi sıkayımn bakalım çok çok kötü olursam bırakırım yine napimbenneyaptımki

kızlar hepinizi yürekten kutluyorum.ve saygı duyuyorum.bende nisanda marankinin bedensel arınmasını yaptım 1 haftada 1.5 kilo verdim.daha sonradanormal beslendim .şimdide 1 haftalık protein diyeti yapıyorum

mehamcım bizde seni tebrik ederiz güzelim önünde saygıyla eğiliyoruz hatta hoşgeldin a.s.,
güzelim biizmkide ona benziyo bi nevi,
ve verdiğimiz kiloları almıyoruz geri gayet ii gidiyor şükür,
ben geçen hafta yaptım perşembe akşam bıraktım hafta sonu ara verelim dedik aklıanagelen gelmeyen ne varsa yedik ve almadık ha biz yaptığımız doğru diomuyuz hayır ama yanlışlığınıda kimse idda edemez k,mseyi bağlamaz bu,
düşüncesini söler yanlıs der olur ama herşey belli çer.eveler içinde güzelim,
sende ii yapmışsın bütün şişliklerin falan inmiştir,Şeniz...

betüş nan biz şimdi bu hafta cuma bırakcazya bunu daha doğrusu şeklini değişcez ya hani lan magazine düşmeyelim biz bıraktılar yığıldılar die :roflol::roflol::roflol::roflol:...

aşem bende varım bende ne kaldı 38 e çeyrek var bende :roflol::roflol::roflol:...

martta 73 le başlamıştım şu anda 62 yim
haftalık tartıldıgım için şuanki kilomu bilmiyorum

güzelim ben 109,5 la başladım diyete şuan dimem cumaya süprüz olsun :roflol::roflol:,
ama geçen hafta cuma 80 dim bizde artık fazla kilo gittiğinden bünyeler dediki yeter azda bize acıyın biraz acıdık sona didik ki hadi azda siz bize acıyın başladık masumuz biz yerimsenibenyerimseniben...
sende çok güzel vermişsin tebrikler devammı diyete hala bide takımlardamısın sende,benim ilk halim gibi kendin bi başınamı boğuştun o komcaman 11 kiloyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…