- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
merhaba kızlar bu oruç olayını merak ettim..bilgileri kouyabiliceğim bir yer var mı?
teşşekürler yarışçı..biraz okudumda pek bana göre diil sanırım..çalışma ortamında nasıl sıktınız kızlar bu meyva sularını?birde aralarda çay içmek filan yasak mı?
hadi kuzucuklarım bu sefer siz canlandırın beni mafoldumbenmoal verin gaz verin ne bilim bi şey yapın :umursamaz:dün akşam dr a gittim kilo vermek bi yana alıyorum sürekli dedim bi kaç tane daha tahlil istedi kolestrol paneli falan diye ama bu sabah yaptıramadım yarın inşallahbenneyaptımkisonra dedi ki bazıları hakkaten su içse yarar dedimafoldumbenkiminin metabolizması hızlı çalışır yakar kiminki yavaştır yediklerini yakmaz sonra kilo alır dedi sonuçlarda bi şey çıkmazsa beslenme uzmanına yollıyım dedibenneyaptımki
merhaba 7. takımın çılgın 3 lüsü
sevgili hayal, open sea, abetüş
kızlar siz nasıl dayanıyorsunuz bu oruca, gerçekten her öğün 1'er bardak meyve suyuyla mı ayakta duruyorsunuz birde üzerine hergün müshil mi içiyorsunuz ???:1shok:
Allah kolaylık versin, sonuçlar güzel de ama hiç sağlıklı görünmüyor, ne olur dikkat edin kendinize kızlar, bu kadar acele neden :uhm:
sağlıkla kalın
günaydınnnnnn arkadaşlar Şeniz merak edenlere yazıyorum diyet gayet iyi gidiyor yoğun olduuğumdan giremedim devam ediyoruz cumaya kadar devam soran arkadaşlar olmuş arkadaşlar hergün musil içilirmi buna can dayanmaz:roflol: ben bi başında birde 3-4 gün sonra içiyorum sanırım iyi okumadınız yapılışını cumadan sonra hergün öğünlere birşeyler katarak normale döncez inşallah :kedi:
aşem can kuşum Şeniz senle dünde konuştukya kolay bişey değil canım hormon ilacı aldın bunun etkisi bazen 1 ay bazen 3 ay bazen 1 sene sürebilir ama sen direnci diyeti ve sporu elden bırakmadın en azından bu güzel bişeyki vucudun deforme olmucak sadece biraz sabır yakında buda geçecek ben sana inanıyorum opuyorumnanaktan hepimiz bazen sorunlar geçiriyoruz hemen moral bozmak yok :umursamaz: sen bizim kaptanımızsın sağlık orucu gemisini sen başlattın bize alkisalkisalkis sende kırmızı sarıya devam et canım yerimseniben düzenli yap ama ondada sürekli sıvı ve metobolizma çalıştırıcı bi diyet yarın başla sen bizi gaza getirdin şimdi sıra sende ben sayende bu hale geldim Şeniz senin gazınla yardımınla ama şimdi sıra sende ruh ekizim ekiz eşim benim opuyorumnanaktan
şirin moral bozma dursun onlar bi kenarda,
bak ne dicem nan ben 38 beden halim ne zamandı onu bilem hatırlamıyorum :roflol:
bende sabah 46-48 beden eteklerden pantıllardan denedim denedim büyük geliyo hepsi,en sonunda keten bi pantıl vardı 46 onu giydim sıyrılı belimden aşağı iniyo içime çıtçıtlı zıbın giydim belinede iğne vurdum şükürler olsun ya,
bakalım inş kalnlarda giderse süper olcak yav,
ben genelde aynı şeyleri giyer oldum alt tarafa 3 kotum ahada beli iğneli 1 ketenim var başkada yok almayacamda küçük alcam...
ne güzel hayalim seninki seni görünce şok geçirecek :lepi:
düğününde belki 38 beden olursun hepimiz görürüzzzkaydirigubbakcemile5
amin amiiiin kız ben 40-42 yede razıyım 38 vallah gözüm yok:roflol::roflol:...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?