Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler kızlar her yere adınızı yazmayı başardınız... Şeniz alkisalkisalkis
selam kızlar.13 .takımdan geliyorum ve sabahtan beri (ara verdiğim oldu tabi)geçen haftadan bu yana yazdıklarını okuyorum daha iyi anlayabilmek için.hayalgözlüm,open-sea ve abetüş azminize hayran kaldım.inanın ben yapamam yani aç kalmaya tahammülüm kesinlikle yok.ve sizi kesinlikle çok çok tebrik ediyorum.eğer kabul ederseniz sizlere birşey sormak istiyorum.sanırım bu hafta tekrar başlıcaksınız diyete.acaba başlamadan önce yağ ve kas oranınızı ölçtürür müsünüz? çünkü çok merak ediyorum,normalde zor yakılan yağlarınızdanmı verdiniz bu kadar kiloyu yoksa kaslarınızdan mı :uhm: en azından merak ettim.çünkü size imrenip bunu yapacak olan arkadaşlar en azından bu durumu daha iyi anlamış olurlar diye düşünüyorum bunlardan biride benim.
vaaaaaaaaaaaaaawwww cıtırlar harikasınız :lepi:
hepinizi tebrik edrim
Kızlar ben de aynı şeyi sormaya geldim)
8. takımdan geldim öncelikle
Şimdik bu yaptığınız oruç olayını kaptanımız bize kopyaladı
ama ben hiç bişey anlamadım
Siz günlerce meyvesularıyla mı ayakta kaldınız
Eğer öyleyse bunu nasıl başardınız
Ben bir öğün atlasam başıma ağrılar giriyor, ayakta durmakta zorlanıyorum
Birde bunu daha önce uygulayıp kilo verdikten bir düre sonra (örneğin bir kaç ay sonra) kilosunu koruyan insanlar gördünüz mü, duydunuz mu?
Ben çok yavaş ve zor kilo veriyorum
ama verince de geri almıyorum
Çooook uzun süreler süreler kilomu koruyorum(hamilelik falan olmadıkça) )
Fakat bu uyguladığınız şey sanki çok sağlıklı değilmiş ve verdiğimizi geri alırmışız gibi geliyor bana
Şu 8. takıma bi gelin de iyice aydınlatın bizi
Ay ne uzun yazmışım
Hadi bekliyorum)
:lepi: KIZLAR TEBRİK EDİYORUM HEPİNİZİ :lepi:
opuyorumnanaktan HAYAL CADISI SENİ DE EXTRA TEBRİK EDİYORUM :roflol:![]()
kızlar kocamn tebrik ediyoruum sizi
1 ,oldunuz
ve bireyselde hayalgözlü open_sea ve abetüş olduu
tekrr tebriklerr
bu hafta sildinz süpürdünz alim allah
Bende tebrik ediyorum 7.takımı ve 3 cadıyı opuyorumnanaktan
Hayalİmİ pınarımı ve betÜŞÜ tebrİk edİyorummm
sÜper ÜÇlÜÜÜ
kızlar harikasınız yaa açık ara öndesiniz
ama inşallah sonra almasınız hayall benim bildiğim hayalmii
canım nasıl verdin 6 kiloyu yaa maşallaahh
hayalcim şu sağlık orucunu nereden bulurum
hahahh bence siz aynen geçen haftayı tekrarlayın :roflol: :roflol::roflol:
ben bu hafta sporada başlıyorum vücuttda sıkılaştımı keyfime dicek yokk ohhhhhhhhhh.....
ya neşen yerine geldi valla geçen hafta hüsranlardaydım 74 oldum die inş bir daha o rakkamı görmek isteiyorum psikolojimi bozuyoo ...
hüyacan akşam senle konuuşrken yürüyüşe çıkmıştık işte eniginle saat 22:30 da döndük o çıkmadan önce yemek yedi ben yemedim ... dioki napıyosunuz siz böyle seninle konuştukdan sonra tabiki oruçdan bahsetmedim anlattım azcık bişeyler işte arada yiyoruz dedim siz kafayı bozdunız iyice dio ....
ama hazırlık kısmında bi daha sana uymam :roflol: :roflol: :roflol: bi daha aynı deliliği yapmam
mannak hasbam:roflol: nan benim gerçek skorum 6.67 neredeyse kafa kafaya ben başladığımda 60 tım ama listede 59.4 oy oy oy haftaya 55 i görcem dimi hayalim :teytey: :sm_cool: ya az önce az çorba istedim neredeyse patlamak üzereyim sadece az çorba içtim ama patlamak üzereyim laelaelaelaelae