- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
yarışcım nye bu kaaa üzülüyorsun bizde çoğu zaman - yansıttık bak hayalle opean geçen hafta - lerde dibe vurmuştu 9 kilo hemde :mymeka: seninki onunkinin yanında hiç kalır :roflol: hem bu hafta skor fazla olduğu için fazla etkilemez üzülme tamammı vereliniortakyaaa kızlar bugün buraya girmeye utanıyorum.sizler böyle kilo vermişken ben üstüne 1 kilo almışım.
hepinizden özür diliyorum takımdan atılamaya razıyım kaptanım.yada uzaklaştırma verebilirsiniz bana.
kendimi çok kötü hissediyorum ya nolcek böyle.
kızlar bende lahana çorbasınımı denesem acaba
offf neyse bugün tadım yok hepinizden tekrar özürdilerim.
yarışcım nye bu kaaa üzülüyorsun bizde çoğu zaman - yansıttık bak hayalle opean geçen hafta - lerde dibe vurmuştu 9 kilo hemde :mymeka: seninki onunkinin yanında hiç kalır :roflol: hem bu hafta skor fazla olduğu için fazla etkilemez üzülme tamammı vereliniortak
fundacım teşekkürler sende iyi vermişsin
Şeniz:kedi:ama birşeyler yapmalıyım hemde sizinkisi gibi hızlı bir yöntem
Allah nazardan saklasın darısı başımızaaaa
etiketledim anacım hem nazar değmesin hemde hak etmedikmi nan:mymeka: 7 gündür sadece suyla duruyoz
bende akşam 6 da portakla suyu içip işten çıktım başka bişyi yemedim .... sabahta salatalık ve domates yedim 1.5 litre su içtim .... ben akşamları böyle geçirmeye kararlıyım zaten verdiğim kiloalrın hepsini akşam ymeği yememkle verdim acaip etkilio .... betüşüm ayran çorbası yapalım süper oluo onu içeriz ...
nan hayal hasbası :mymeka: ara vermeye bugün karar vercektik ben greyfurt suyuyla yatem sen yede yat tüpürme simili sana ben daha bırakmadım bıraktığımdada yiyeceğim şeyler salatalık yoğurt çorba salata patates haşlaması meyve sebze olacak ekmek pilav makarna yok tamammı nannnnnnn fururum allam senikaydirigubbakcemile almişim sağol canım benim aslında daha fazla 60 la başladım ben ama listede en son 59.4 tü 4 kilo vermişim aslında kendime göre hesaplarasam yani başlangıcıma göre 60/ 56 /4 /6,67 % sırnaşık şey :sm_cool: :teytey: :hooray: çok mutluyam yaaa
hayal, open, betüşş kızlar tebrik ederim ya vereliniortakalkisalkisalkis
etiketlere bakın hele bi :roflol:
herkese günaydın çıtırlar ...
oleyyy oleyyyy 7. takım birinci oldu... hahahaha nan hayal bana bak oruca ara verdim deyip yemekleri löp löp götürme valla hepsini geri alırsın ....
kızlar maşallah size ya nasıl verdiniz nan o kadar kiloyu :1shok:
41 kere maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?