Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar.tebrik ederim.7.gurup atağa geçti desenize:dance:...ben bir haftalık izin almıştım ama artık bu günden sonra internete girme vaktim olmayacak.beni guruptan çıkartırsınız.sizin vesilenizle zayıflamaya başladım .yarışmadan çekilsem bile diyete devam.teşekkür ederim size ve Allah yardımcınız olsun...eğer birgün istediğim kiloya ulaşırsam size bildirmek için girerim.sağlıcakla kalın...(ha bu arada kilomda bir değişiklik yok)

7.TAKIM 108.ETAP
serseri ( 67,0
Abetüş ( 59,4
yarışçı ( 76,0
angelsky( 62,1
şirin06 (63,5 / 63.5 /0.0 / 0.00 %)
Zeytingözlü ( 77,5
sessizgemi90 ( 58,6/58,6/0.0/0.0%)
hayalgözlü ( 86,0/80,0/6,0/6,97 %)
open_sea ( 74,1

7.TAKIM TOPLAM KİLO

herkese günaydıııııııııııııııııııın,
dün akşam itibariyle sağlık orucuna bi kaç gün ara verdim...

7.TAKIM 108.ETAP
serseri ( 67,0
Abetüş ( 59,4 /56,0 / 3,4 / 5,72 &#37
yarışçı ( 76,0
angelsky( 62,1
şirin06 (63,5 / 63.5 /0.0 / 0.00 %)
Zeytingözlü ( 77,5
sessizgemi90 kendi isteğiyle ayrıldı
hayalgözlü ( 86,0/80,0/6,0/6,97 %)
open_sea ( 74,1 / 69,8 / 4,3 / 5,80 %)

7.TAKIM TOPLAM KıLO
pınarım aynı anda yapmışız editledim canım

Son düzenleme:
nan hayal hasbası :mymeka: ara vermeye bugün karar vercektik ben greyfurt suyuyla yatem sen yede yat tüpürme simili sana ben daha bırakmadım bıraktığımdada yiyeceğim şeyler salatalık yoğurt çorba salata patates haşlaması meyve sebze olacak ekmek pilav makarna yok tamammı nannnnnnn fururum allam senikaydirigubbakcemile almişim sağol canım benim aslında daha fazla 60 la başladım ben ama listede en son 59.4 tü 4 kilo vermişim aslında kendime göre hesaplarasam yani başlangıcıma göre 60/ 56 /4 /6,67 % sırnaşık şey :sm_cool: :teytey: :hooray: çok mutluyam yaaa

Allah nazardan saklasın darısı başımızaaaa

bende akşam 6 da portakla suyu içip işten çıktım başka bişyi yemedim .... sabahta salatalık ve domates yedim 1.5 litre su içtim .... ben akşamları böyle geçirmeye kararlıyım zaten verdiğim kiloalrın hepsini akşam ymeği yememkle verdim acaip etkilio .... betüşüm ayran çorbası yapalım süper oluo onu içeriz ...

yaaa kızlar bugün buraya girmeye utanıyorum.sizler böyle kilo vermişken ben üstüne 1 kilo almışım.

hepinizden özür diliyorum takımdan atılamaya razıyım kaptanım.yada uzaklaştırma verebilirsiniz bana.

kendimi çok kötü hissediyorum ya nolcek böyle.
kızlar bende lahana çorbasınımı denesem acaba

offf neyse bugün tadım yok hepinizden tekrar özürdilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…