bak mannak gene çay saati başım yokluyo akşam hele ne yapcamı şaştım ağrıdan pınarı aradım az kafa dağıttık 1 saat sonra geçti çay saatini atlatınca...
hayirli olsun canim insallah güzel gider aman dikkat edin sagliginizada okey canim bende iste sari kirmizi diyete basladim bugun 5 gün deneyecegim bakalim nasil olcek
ya bide canım acayip sıkkın benim ya
eşimin işyerinden bi arkadaşı kaza yapmış dün akşam 4 yaşındaki kızı ölmüş
eşim şimdi cenazeye gitti tam bu aralarda cenaze namazı kılınıyordur
kendimi o kadar kötü hissediyorumki
Allah anasına babasına sabır versin
bide babayı şimdi içeri alırlar çünkü ehliyeti yokmuş ve 8/8 o suçluymuş
aşem sersri kuşum nerdesin sen yaaa bak sayende takıma can geldi kan geldi renk geldi yaaaa :teytey: :dance: sen nerlerdesin attın bombayı gittin :mymeka: bak gülayla ahleyarda burdan çıkmaz oldu konuk santaçılar:roflol: :roflol:
ahleyarim gelmiş hoşgelmiş
katılın tabe gülüm nie olmasın tatlım,
lan burda menemen yaptılar ne çekiyom lan bu bu menemenden 2 gündür töbe ya suyundan içesim gelcek yakında ,
karnım çok fena hatunlar kayısı suyu içtim sanırım gaz yaptım çatlamak üzereyim ,
pınar betüş dayanın devrimci yoldaşlarım az kaldı hade gayret,
lanet olsun biizm içimizdeki yemek yeme sevgisine ...
kızlar ya benim burda öğle aralarım zor oluyobenneyaptımkiherkese laf anlatmak zor oluyo niye yemiyosun diye gelen giden soruyo:çok üzgünüm:sadece salata yada çorba yiyim bari öğle leri diye düşünüyorumbenneyaptımkiinsan bi tuhaf oluyo yemek saati herkes beraber yemek yiyo ben olmayınca aşe nerde niye yemiyodelikafaduldensüzülcem ericem bitcem işte nannnnnzemuszemus
şirinim yazını gördüm şimdi çok üzüldüm canım yamafoldumbenAllah sabırlar versin anasına babasına :çok üzgünüm:
şirin Allah rahmet eylesin gülüm kalanlkara sabır versin,
aşe nan hasba burda neler oluyo neler bilsen
ben şey dedim sabah ve akşam yiyorum öğlenleri meyve suyu içiyorum bi nevi bünye şaşırtıyorum dedim sende de i valla öğlen ye,
sonrada gel siz verdiniz ben veremedim de ii valla yanınada kebap söle benden,
üstüne künefe ye betüşten olsun pükürük nan sana...