- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
canım zaten lağman yada musil yada hap olayını akşam yapacaksın ama çok geç saate kalma akşam üzeri evde yap yksa gece uykusuz kalırsın vereliniortak önce onu yapp sonra başlıyorsun yani önce temişliyorsn vücudu 2-3 gün sonra tekrar o yüzden dediğim hapı al lağman yapma benden tavsiye :roflol: hayal bugün bizim 2. seans günümüz canım unutma kaydirigubbakcemile5 ama bu sefer open nin hapından kullanıcamkaydirigubbakcemile5
canım dün oğlumun müsameresi vardı pantolon eteğim vrdı onu giyecektim tabi ben son ana kadar hiç denenmedim oluyo diye geç kalıyoruz çıkıcaz en son ben giyindim tabi oda ne pantolon etek yerlerde sürünüyo bi çığlık attım eşim diyo noldu pantolonum düşüyo ne giycem ben şimdi dedim kemer tak dedi biraz fantazi olduğu içinde kemerde olmuyo neyse bi kemer uydurdum sıktım sıktım tabi belimde büjüştü biraz üstüne beyz ceket giydim kapadım bugünde herzaman zorlandığım sıkarak gydiğim kotum çok rahat giydim ve kapandı bi beden küçük almıştım zayıflama umuduyla ama hep sıkışıp giyiniyodum canım farketti heralde göbiş indi zatenbetüşüm canım sağolsın ama ben o haptan kullanamam sanırım emzirdiğim için bana galiba lavman yolları göründü.
peki verdiğin bu kiloyu kıyafetlerindede farkettinmi?
başla anam hemen başla ama tartılda öyle başla burayada bildir tamammı vereliniortakhoşbuldum kuşlaarrr yaw o becinus la oluosa o var bende tek almam gereken meyve suyuuu :) oleyy o zaman ben öle başliim yaww bu haftasonu ablamın yanına gidicem kız şaşırsın ecük delikafadulden
şimdi kızlar buna katılanlar hergün günlük tutacaz tamammı listeyi ben tutucam katılanlar listeye ekleme yapsın lütfen
KATILAN BAŞLANGIÇ KİLOSU / 1. GÜN / 2.GÜN / 3. GÜN / 4.GÜN / 5.GÜN
abetüş = 60,0 / 59, 2 / 58,6 / unuttu:mymeka: / yarın
hayalgözlü =86,0 /
serseri =
opean sea =74,7 / 73,5 / bugün trtılmadım ...
angelsky =
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?