Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tam anlamıyla detoks yapacaksak sigara kahve alkol ve siyah çay yasak kızlar yasakkelime doğum kntrol ilacı kullannalar müshille arasının 2 saat olması gerekiyormuşbuyrunnnnnnnnntansiyonu düşük olanlar bunu yapmamalı başka detaylar için vaktim yok gerisi pazartesi:çok üzgünüm:herkese kolay gele iyi tatillerŞeniz

anamm şunlara bak ben dün ishal den hastanelik oldum akşama kadar serum yedim bunlarda müshilden bahsediyor..
birkaçsaatte tüm bir yıılık kalıntılar bile çıktı bağırsaklarımdan..
lem bi kaza olmasın dikkatli olun kuzucuklar..ben hala sersem sersem dolaşıyom..
boverin be müsliyi felan...
valla sonra halsiz kalırsınız da sğlığınızdan da olmayın şekerler

günaydın çıtırlar ...
valla betüş ve hayal gelsin anlatcak çok şeyleri var :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ben cumartesi akşamı ilça içtim dün 4 bardak meyve suyu ve su içtim okdar ....
sabah yine bir bardak meyve suyumu içip geldim bakalım nolcak sonumuz :dance: :dance:
ama böyle giderse 7.takım patlama ypar bu hafta kıslar...

akrep geçmiş olsun allah acil şifalar versin ...

günaydın çıtırlar ...
valla betüş ve hayal gelsin anlatcak çok şeyleri var :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ben cumartesi akşamı ilça içtim dün 4 bardak meyve suyu ve su içtim okdar ....
sabah yine bir bardak meyve suyumu içip geldim bakalım nolcak sonumuz :dance: :dance:
ama böyle giderse 7.takım patlama ypar bu hafta kıslar...

akrep geçmiş olsun allah acil şifalar versin ...

anlatacak olmamı gülüm geti 1 daha :lepi::lepi::dance::teytey::sm_cool:sositosositosositosositosositosositohihoyyytkaydirigubbakcemile5...

günaydın cıtır kızlar
napünüz bakim siz
müil lavman falan
aman dikkat edin olur mu :1hug:

ediyok he bide çay saatleri krizim tutmasa süper olcek senağlamasenağlama...

slm kimsecikler yokkk
ben yarın başlıyoru m Allahın İzniylee
eczacını n müsil die verdiği şeyi içtimm
şimdii bakalımmm

iç iç bide uyarsan bizim gibi süper sonuç alcan hayal dediydin dersin vereliniortak...

hayall özeline yazdımm diğerlerini senden alırımm benn ben belkim yarın başlarımm
hadee davete gidiomm sonkez tıkınayım ben tosuncuğunuz kaçarr öpiciklerr
ayrıca zayıflama aşığı ben o siteyede üyeyim bakarımm ben detaylara

hemen bakıyorum gülüm özelden mesaja kaydirigubbakcemile5...

herkese günaydın kızlar sonuçlar süper benle betüş cuma akşamdan yaptık lavmanları ecik rezillkikti ama nise :roflol::roflol::roflol:...
kimler yapıyiiii bakem bu sağlık orucunuz deyin size pınarın benim betüşün ne ka kilo verdiğini diyek :dilcikar::dilcikar:,
ama aşem pınarım haklı böle giderse bu hafta sadece betüş ,ben ,pınardan 7. takım patlama yapcek asrın rekorunu kırceksositosositosositosositosositososito...

akrep geçmiş olsun ...

hafta sonu,
cumartesi:
3 bardak meyve suyu
222 calori
1 bardak domates suyu 14 kalori

toplamda 236 kalori
300 ü geçmemeye dikkat ediyorum
ha niye tamamlamadın derseniz abi tok hissedince içmek saçma geleyi :roflol:

pazar:

4 bardak meyve suyu
toplamda 292 kalori
1,5 litre su

bugün:

sabah 1 bardak meyve suyu içtim 72 kalori

yarım litre su oldu

ben il gün suyu az içmiştim artık 3 e tamamlamaya çalışcem,

meyve sularında aromanın %100 doğalında en çok elma-kayısıda kalori var ona göre hesap ederek için benden sölemesi,
ayrıca domates suyu pek seksü olmasada 100ml 14 kalori var ve tok tutuyo...

yok kaçmak betüş pınar ben birbirimizi sürekli arayıp yeme lan bak diye tehdit ettik durduk artık alıştık yemeyozz,

bide tuzu vs kesmişte oldukya valla acayip rahatım ayaklarım şişmedi önceki gibi süper valla,
miğdelerde küçülcek ooooooo süper olcek...

valla bayılsak pınar ben betüş bayılırdık
hani yazıyodu ya bağırsaklar ice temizlenip boşalınca (müsille veya lavmanla) açlık hissetmiyon die anam o ya doğru ya psikolojik öle açlık hissetmedik biz ilk gün zor oluyo ecik ama alışıyon valla,
bide seviniyorum ki miğdemde küçülcek az yeycem sona
biz 10 gün yapmayı düşünüyoruz manak 3 lü olaraktan:d...

günaydın kızlar Şeniz
bugün süperim kendimi çok iyi hissediyorum hihoyyyt
kocişim mezun oldu turkbayragibu hafta işe başlıcak inşallah alkisalkisalkis
uzun zaman sonra haftanın ilk gününe kocamla başlamak ne güzelmiş ya opuyorumnanaktan
unutmuşum valla bu duyguyu :asigim:

yarışcı valla kafana koy yapamayacağın yopk bence en azında bizim aşenin sölediği gün tamam dedik başladık ertesi güne bırakmadık bıraksak belki bizimde sürünürdü biz o akşam başladık süperde gidiyo maşallah ve daha sendelemedik şükürler olsun,
teze gelin aldın havadisleri gaza geldin demi :D),
he bide hg...

betüş nerdeki nan çıkamadımı ki gene :roflol:...

Back