Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

) Kilolarından dolayı oruç tutan bir hanımın yazmış olduğu mektup;

Y. Y . ( 24 ) “ Açlık tedavisi süresince çok değişik şeyler yaşadım. Kilo vermek için çok defa perhiz yaptım. Ama hep başarısız oldum. ıdrar yolu için aldığım ilaçlar da hiç fayda vermedi.

Sancı için aldığım ilaçların da hep yan etkisi bulunurdu. Bir arkadaşım bana Gülhan Beyi tavsiye etti. Bu yöntemi de deneyeyim dedim ve hiç pişman olmadım. 11 günde 13 kilo verdim.

Biraz sıkıntı çektim, ama bir ameliyat için çektiğimiz sıkıntıları düşünürsek bu sıkıntı sinek ısırığı gibi bir şeydi. Kilo vermemin yanısıra ağız kokusundan kurtuldum, sancı ve baş ağrısı duymuyordum.

Bol miktarda balgam söktüm. Kara ciğerim temizleniyordu. ılk olarak kiremit renkli bir sıvı kusmuştum. Çok korktum bu tedavinin mahiyetini bilmediğim için mide kanaması geçiriyorum zannettim meğer karaciğerim bozuk olması ve onun tedaviye muhtaç olduğunun işaretiymiş ve koyu renkli sıvı kara ciğerimden geliyormuş. Daha sonraları yem yeşil oldu bu sıvılar. Artık zehir kusuyordum.

Yıllardır içtiğim sigaraların, yaşadığım sefaletin cezasını çekiyordum. Çok enteresan bulduğum, geceleri rüyalar görüyordum ve cenabı-ı Allah manamda bana güzel çok lezzetli taamlar yediriyordu. Sabah kalktığım zaman doymuş gibi uyanıyor ve açlık hissetmiyordum.

kaynak sendezayıfla

1992 tayinim ızmir’e çıkınca çok sevindim çünkü burada yabancı diyarda tahsil gören hem profesör’lerimiz var hem yurt dışından getirilen tıbbı cihazlar var. Araştırdım en iyi E… bey efendiyi tavsiye ettiler. Gittim özel Muayenesine 15- 20 dakikalık muayeneden sonra git yarın gel üniversiteye dedi, gittim, orada bir Doçent bir tanede hemşire çağırdı tarif etti dizimden su aldılar ve 10 cclik enjektörle ilaç verdiler. Ve eve gönderdiler. Bir ay sonra uyuşmalar gitti aynı ağrılar ve sızılar devam etti, bunun yanında günde sabah, öylen, akşam için değişik ilaçlar alırdım. Maalesef yine dizde şişlik yine kistli ağrılarım devam ediyordu. Çok doktorlara devam ettim yine aynı problem aynı kortizon ilaçlarıyla avutuldum yani 20 senelik romatizmalı arterit hastalığım devam etti. Yalnız hep halime şükür ederdim, beterin beteri var diyordum. Muhakkak Allah her derdin hastalığın dermanını göndermiştir arayıp bulmak lazım.

Ben 25 Nisan 2002’den 10 Mayıs 2002’ye kadar oruçlu kaldım. 15 gün boyunca vücudumdan zehirler akmaya başladı sonuçta kilom 97’ten 73’e indi, şekerim 120’den 75’e indi, tansiyonum 17’den 13’e indi, 390 kolesterolüm 135’e indi. Halbuki 20 senede gittiğim doktorları toplasam 200’ü geçmiştir. Maalesef 20 senede bizi sedyelik ettiler. Ama bunu samimiyetimle söylüyorum ben bu mektubu yazarken gözlerim sevinç yaşları döküyor. 20 günde Allah’ın izniyle ayağa kalkıp, koşup, manken gibi olduk ve yeniden hayata döndük.”
kaynaksendezayıfla

gelelim nasil yapildigina

oruca baslamadan önceki günü hazirlik günü olarak gecirmeliyiz
hazirlik gününde meyve sebze pilav az yagli patates gibi hafif seyler yenmeli aksamda yine az yiyip yatilmali
sabah kalikinca müshil kullanilmali
müshil olarak bagirsak bosaltimina yardimci olacak ve zararli olmayan birsey tercih edilmeli
eczaneden sorulup müshil alinabiliir veya sinameki yesilcay herhangi bir bagirsak bosaltimini gerceklestirebilecek cay tercih edilebilir
burda bagirsak bosaltimi cok önemlidir cünkü mide ve bagirsak tamamen bosalinca aclik hissi olusmaz ve böylece dayanmak daha kolay olur
evet nerde kaldik müshil kullaniyoruz sabah sonra bitki cayi meyve cayiyla güne basliyoruz
ögle ve aksam ögünü olarakda 100%100 SAF MEYVE VE SEBZE SULARI TERCIH EDILMELIDIR
eger varsa bu sulari kati meyve sikacaginda hazirlamalidir yoksa hazir meyve sulari icilebilir
fakat dikkat edilecek diger bir noktada sudur ki bu sulari suyla karistirip icmek gerekir kabizligi önlemek icin
ve bu meyve sebze sularinin kalori miktari günlük 300ü gecmemellidir

ve günde en az 3 litre su icmelidir

kaynaksendezayıfla

aşem ben varım lağmanı akşamda yapabiliriz betüş gülay bi yapmıştı akşam baya rahatlamıştı kabızdı,
oda olabilir ilk gün ve son gün müsile arasında ne fark var,
ben daha önce hiç yapmadım
ama cumartesi akşam yapıp pazarı evdede geçirebiliriz wcye koşmak kolay olur o bakımdan :D,
lağman yapan varsa sölesin nasıl sonuçları :D,
ben varım aşem...

bu kısım çok güzel
Oruç tedavisi gerçekçi bir temizleme sürecini başlatır ve tedavi sonunda vücut dokuları bütünüyle temizlenir.

(Tedavinin uzunluğuna da bağlı olmak kaydıyla). Fakat kişi tekrar aşırı ve zararlı beslenme sürecine girerse vücut dokuları yine toksinlerle dolmaya başlar ve hastalıklar da bize tekrar döner. Buna da “beslenme intiharı denilir” böyle bir durumda kişi kendini kınamalıdır orucu veya doktorunu değil.

Çok Yiyen, hayatını yer. Hayatını yiyenlerin elde ettikleri, ancak ölümdür. Midesinin kulu olan kimsede, ne akıl, ne gönül, ne göz, ne kulak olur.

kaynaksendezayıfla

vayyy bee :1shok:
aşem bu ne menem bişeydir böyle
eğer doğruysa süperrr bişeyy alkisalkisalkis
ama nasıl olurda bu denli bir temizlik gerçekleşebilir
bunu aklım almadıı CADIARZU

ya kusura bakmayın aniden işim çıkıyo cevap vermekte gecikiyorum o yüzdenbuyrunnnnnnnnnşimdi toparlıyorum sabah kalkıyoruz ılık limonlu su içiyoruz bunu ben çıkardım :roflol:böbreklerin ve karaciğerin dostuymuş çünkü limonlu su....

sabah taze hazırlayacak olan taze içsin meyve suyunu ben hazır alıcam bunu suyla karıştırabiliriz arkadaşlar o zaman kalori miktarı azalır hem yerimsenibenaralarda bitki çayı içiyoruz ne isterseniz ama yeşilçayın toksin atma etkisi büyük...öğleyin de sebze yada yine meyve suyu yapan arkadaşlar sebzeleri pişirip suyunu içmiş meselabenneyaptımkisonra arada yine bitki çayı günde 3 lt su suyu bol içersek baş ağrısı olmazmış aklınızda olsunkaydirigubbakcemile5akşamda meyve suyu ve 2 günde bir bağırsak boşaltımı nasıl isterseniz ister müshille ister sinameki çayıyla ister lavmanlavereliniortakbende ilk etapta 1 hafta yapayım diyorum bakalım neler olacakalkisalkisalkis

Back