Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah yardımcın olsun almişcimm ya :uhm: hap kullanıyor muydun

Hayalcim sonu güzel olan acı bir tecrübeydi...
9 ay boyunca mide bulantısı çektim...
Birde hamileliğimin 37.haftasına kadar çalıştım düşünün artık....

nan korkutma kızları bizde iki tane hamiş var:roflol:
Allah sabrını vermiştir canım dimi bebeişini alınca hepsini unutmuşsundur

hayalcim o patroniçeyi varyaaaa kaydirigubbakcemile

almiş benimde bi arkadaşım hamiş aynı senin gibi geçiriyo hamişliğini 7 aylık şimdi 2 aydır falan rahat napalım anne olmak kolay değil yeni duydum allah annenin aldığı her nefese 10 sevap veriyomuş düşün artık olcek bunlar canikom öperim teyzişimide Şeniz

julim bende 83 kiloylan hamile kaldım 79 a düştüm bi ara snrada 94 e yükseldim :1no2: bazı inmeler normal artık regl olmuyoruz bunun şişliği olabülürbuyrunnnnnnnnn
teyzoş nasıl :ecrin_bebek:yer onu teyzesi fıstıklı lokumum benim Şeniz
ne karnı kız kaydirigubbakcemile 6da falan çıkar karnınkaydirigubbakcemile5

petüş kaydirigubbakcemile

aşem küsmüş mü yeden küsmüş

şirinem sende yannız mı kaldın kıs Şeniz

kçük aşeyi göremedimm :1ninca:

open nerde :sm_confused:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn Şeniz a.s. :1hug: nasılsınız kızlar ahanda kuşumuda yakaladım ben sizleri çok ösledim yaaa söz bugün burdayım sabah tartıya baktım :1shok: :mymeka: oyoyoy sinrimden öldüm senağlama bu aralara düzeni kaçırdım yemeyip yemeyip bi anda oturup yiyorum neredeyse günde tek öğün kaydirigubbakcemile sizler nasılsınız bakalım aşem dün doktora gitcekti ne oldu acaba bi geçmişe bakayım :uhm:

günaydın çıtırlar ....
naslsınız ben bu aralar o kadar yoğunum ki sözle anlatılmaz ama bugün ofisteyim sizlere bir günaydın deyim dedim ....
nerdesin fıstık sen gözümüz seni arıyooo opuyorumnanaktan
günaydınnnn millet :lepi: a.s.
günaydınlarrrr efemmmm -tatlicadiarzu-

ye ye az daha şiş kaydirigubbakcemile3

bende tartıldım sonuççççççççsositososito delikafadulden

betüüüüüüüüüüüüüüüüş bende hade pınar sen ben gene sıkıyoz attırmayın tepemivereliniortak yeter ne bu ay 1 aydır gr gitmedi yaaaaaaaaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…