Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

betüüüüüüüüüüüüüüüüş bende hade pınar sen ben gene sıkıyoz attırmayın tepemivereliniortak yeter ne bu ay 1 aydır gr gitmedi yaaaaaaaaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben...

ben suçumu biliyom anam ondan takıma giremiyodum pek ama bu haftadan snra rahatım inşallah :Saruboceq: gusto zaten canımıza okucak bu hafta 500 gr vermeyene ceza var yoksa 2 haftada vermeyenemiydi :uhm: belki yırtarım :mymeka:

valla betüş bugünü vuslat sayıyorum bana ahada şahit olun yeteeeeeeeeer tartıya çık çık aynı kalmaktan sıkıldım bedenim 42 oldu,
geçen 40 beden bi elbise denedim oldu almasaydım geri daha güzel olcaktı herşey şişgo şişgo nereye kadar kendi adıma sölüyorum kimse alınmasın kavga çekemem :))
akşam eski patronu haşladım sinirimden kaşınmayın aplalarım :DD,
bugün benim miladım yapamazsam gene alyınız yüzüme tükürün...

sen kendini düşün petüş hnm bende 500 gr daha gitmişşhihoyyytannamadın sanırım gusto seni gibercek aynı kınayı banada yollaa kaydirigubbakcemile3

hayal nasıl yani sen 86 kilo ylan 40 beden mi giyiyon :uhm:boyun kaç kuzum senin:1rolleyes:

kızım o iri kıyım:roflol: iri yarı bir dev düşün işte öle allah boyda vermiş :jeyyar: sanada yollarım kına mirak etme sen :mymeka: msn niye açık değil nan senin :mymeka:
şebnemcim sanada günydınn Şeniz

açık nan pınarla yazışıyoz aha burda:DDD,
he zeytin ben iri kıyımım bu danoşun didiği gibi,
boyum 171 gülüm,valla gömlek falan 42 aldım tatlım göğüsler 95 benim onlardan daha küçüğün göğüs yeri baya kasıyo,
ama geçen denediğim elbide 40 tı hatta kabinde buldum ölesine denedim bakam 40 a ne kalmış didim gördüm bişi kalmamış :roflol:,
elbide öle kalın kumaş değil likra gibi esnek bişidi kumaşı vardı yoksa daha o yerinden kımıldamayan kumaşlı 40lara zor daha ama bakmak lazım tabe :D...

hayal dışında kimse ne içip yediğini yazmamış:mymeka:sporlar yapılıyor mu kaydirigubbakcemile küçük aşe bana özel mesaj atmış 1 hafta giremeyecekmişbuyrunnnnnnnnn şirinim küsmedim yavrım niye küseyim dün doktordaydım bütün günmirmirmirmirsonuçları gösteremediğim için bi şey yazamıyorumbenneyaptımkikızlar dün çarşıda dolaştım biraz tahlil sonucu beklerken aktarda hint kahvesi diye bi şey gördüm :jeyyar:bu ne dedim içinde papatya rezene melisa civan perçemi 3 çeşit daha var aklıma gelmeyen bi tozmuş yemeklerden 15 dk önce 3 öğün suya meyvesuyuna yada yoğurda 1 çay kaşığı katıp yenilecekmişdelikafaduldennaptım aldım tabi hemen:roflol:dün akşam ve bu sabah yedim alkisalkisalkis

merhaba kızlar a.s.
bugün dünden de iyiyim allahıma şükürler olsun :Saruboceq:
sizin dualarınız işe yaradı galiba allah razı olsun hepinizden kaydirigubbakcemile5 zemuszemus

almişim sabret canım 4 aylık olsun bak bi
benim ablamda 4 aya kadar çok zorlanmıştı ama şimdi iyi
doktorun niye sana mide bulantı falan hapı vermiyo :1closedeyes:
4 ay sonra keyifle bekleyecek bebişini
belki jujudan önce bile dogurursundelikafaduldenzemuszemus

Allah yardımcın olsun almişcimm ya :uhm: hap kullanıyor muydun
bulantı hapım var kızlar kullanıyodum :1closedeyes:
ama hiç bişeye fayda etmiyodu :uhm:ama bugün iim çok şükür yerimseniben

ya bende tel zebzeynen meyfe yiyebilsem ba ne süper olurdu :))))...
almişim july sağlıkla kurtulun alın bebişleri kucağınıza inş...
amin hayalcim :emir_bebek: :Saruboceq:
Almişim Allah sabır versin...
Seni çık iyi anlıyorum.. :çok üzgünüm:
amin kuzum sağol :Saruboceq:
bu derdi sadece çeken anlarmış gerçekten mafoldumben

nolüyo nan bende hamiş oldum ama gr vermedim hep aldım hep aldım etti 27 kg fazlalıkÇok üzgünüm çoook

şaka bir yana kızlar allah kolaylık versin sizinki çok zor hele almiş inş.biran önce sağsalim bebeğinizi kucağınıza alırsınız:ecrin_bebek:

sağol yarışçım :1hug:
amin canım güzel dileklerin için kaydirigubbakcemile5

Back