Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

julim geçmiş olsun tatlımŞenizküçük aşe senin paylaşımın neden bu kadar az gün içinde tek mesaj:delphin::a015:

hayırlı günler kızlar ...malesef bilgisayara oturma fırsatım çok olmuyor...az mesaj yolluyorum fakat günde üç dört kez uğruyorum buraya .sizi daha tanımadığımdan pek konuşmuyorum.sadece sohbetinizi dinliyorum...

hayırlı günler kızlar ...malesef bilgisayara oturma fırsatım çok olmuyor...az mesaj yolluyorum fakat günde üç dört kez uğruyorum buraya .sizi daha tanımadığımdan pek konuşmuyorum.sadece sohbetinizi dinliyorum...

konuş cnm konuştukça açılırsınnkaydirigubbakcemile5

almişim yine yok evet sabah serumu vardı geldi ama kötüydü yine midesi:çok üzgünüm:eve gitti az önce:a015:

küçük aşecim sen de katıl ki tanışıp kaynaşabilelimbuyrunnnnnnnnnsen de haklısın biz sana bizi tanıyormuşsun gibi davrandık kendimizi tanıtmadık kısaca tanıtırız as sonraopuyorumnanaktan

nan bize darbe de etki etmiyo artıkkaydirigubbakcemile alışınca etkilemiyo demekki yalama yaptık:mymeka::roflol:

yarın sabah dr dan randevu aldım hormonlara baktırıcam aksilik olmazsa:delphin:

dimple avatar süpermiş şekerimm
evettttttttttttttttttttt :lepi: turkbayragi
günaydın kızlar
şirinem bunlar sana a.s. a.s.
dimplem yaklasık 1 ay önce bi kadın sert bi cisimle carpmıstı o zamandan beri ağrıyordu
zeytinim seni buralarda görmek ne güzel a.s
almişim yinemi yok :1no2:
aa çokk garipp fisfisfis
tekrar geçmiş olsunn a.s.
:delphin::delphin:kaydirigubbakcemile:mymeka::çok üzgünüm:mafoldumbenkaydirigubbakcemile4
:teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: delikafadulden

günaydınnnnnnnnnnna.s. bugün tükkanın kepenklerini ben açem didim ama gerçekten işyerimide ben açtım :roflol: bugün erkenciyim dün giremedim yoğundum biraz genelde dıarlara çıktım hepinizi ösledim diyet iyi gidiyor çünkü sıcaktan ve koşturmacadan bişey yiyemiyom amakilo pek oynamıyosüprizzzzz neyse buralardayım şu masamı bi topluyem sora geçmişe bakarı öptüm Şeniz

Back