- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun almişcimm ya :uhm: hap kullanıyor muydunmerhaba kızlar benneyaptımki
ne zormuş ya bu hamişlikbenneyaptımki
ben ne zaman normale dönücem ya kafam sepet gibi çok sık bulantım var :çok üzgünüm:
haşlama, sebze meyve yiyebiliyorum ancak :çok üzgünüm:
bende 2 kg vermişim valla
allahım sen yardım et yarabbim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Hayalcim sonu güzel olan acı bir tecrübeydi...
9 ay boyunca mide bulantısı çektim...
Birde hamileliğimin 37.haftasına kadar çalıştım düşünün artık....
günaydınnn arkadaşlarrr kaydirigubbakcemile2
bi beni sormamışın nan seytinn cadolozuuu kaydirigubbakcemile
bende iim teşk sengözlerimebaksanab
nerdesin fıstık sen gözümüz seni arıyooo opuyorumnanaktangünaydın çıtırlar ....
naslsınız ben bu aralar o kadar yoğunum ki sözle anlatılmaz ama bugün ofisteyim sizlere bir günaydın deyim dedim ....
günaydınnnn millet :lepi: a.s.
günaydınlarrrr efemmmm -tatlicadiarzu-günaydınlarrr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn Şeniz a.s. :1hug: nasılsınız kızlar ahanda kuşumuda yakaladım ben sizleri çok ösledim yaaa söz bugün burdayım sabah tartıya baktım :1shok: :mymeka: oyoyoy sinrimden öldüm senağlama bu aralara düzeni kaçırdım yemeyip yemeyip bi anda oturup yiyorum neredeyse günde tek öğün kaydirigubbakcemile sizler nasılsınız bakalım aşem dün doktora gitcekti ne oldu acaba bi geçmişe bakayım :uhm:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn Şeniz a.s. :1hug: nasılsınız kızlar ahanda kuşumuda yakaladım ben sizleri çok ösledim yaaa söz bugün burdayım sabah tartıya baktım :1shok: :mymeka: oyoyoy sinrimden öldüm senağlama bu aralara düzeni kaçırdım yemeyip yemeyip bi anda oturup yiyorum neredeyse günde tek öğün kaydirigubbakcemile sizler nasılsınız bakalım aşem dün doktora gitcekti ne oldu acaba bi geçmişe bakayım :uhm: