Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakimmm :jeyyar:

nan birinizde merak edip sormadınız cuma günkü buluşma avatarımıı :mymeka::dilcikar:
30 mayıs cumt. geleceğin anne adayları kulübü buluştuuu
tabii baş rol oyuncusu bendenizde ordaydımmm buyrun efemm buyrunnnnnnnnn

nan tosbaaaa ordakilerle buluşuyosunuzda 2 adım yerde kaç kişi kaç aydır bi görüşmediniz:1closedeyes:ben olsam şimdiye dek ohooo seytini sezeri betüşü şirini herkesi görmüştüm bezemuszemus

almişim nesi var aşem çok geçmiş olsun a.s.Şeniz
bende dökülüyorum grip fena vurdu beni
ama cumartesi günü piknik yaptık spordan sayılıyormu ama voleybol ve yakartop oynadık
şimdi her tarafım agrıyo amma hamlaşmışız ve yaşlanmışım senağlamasenağlama

geçmiş olsun cnm benim yaaaa mafoldumben

aaa almişçim geçmiş olsunn mafoldumben

dimple resim falan göremedim ben yamafoldumben
ham kaptanım darbe yaptım dedin amma kimsecikler yokk bu nasıl iş :1closedeyes:

merhaba kızlar opuyorumnanaktan zemuszemus
teşekkür ederim vereliniortak
3 gündür bulantım kusmam vardı mafoldumben
hiç bişey yiyemiyodum doktor da serum takalım dedi buyrunnnnnnnnn
çok ii geldi valla opuyorumnanaktan kendime geldim biraz rengim yerine geldi be hihoyyyt

almiş canumm geçmiş olsunnn opuyorumnanaktan
dimplecimm sizde çok tatlı göruyodunuz fotolarda iyi eğlenmişsinizz opuyorumnanaktan
sağol angelım benim opuyorumnanaktan
çok iyi olmuşş alkisalkisalkis
sana nazar değdi kanımcaa :1no2:

maşallah deyin bana dua okuyun bolbol nan :nazar: :Saruboceq:
hamileliğim hiç bu kadar zor geçeceğini tahmin etmemiştim ya benneyaptımki benneyaptımki
hı size iyi bir haberim daha var kaydirigubbakcemile5
eşimin tayini denizliye çıktı çok şükür turkbayragi 3-4 yıl daha burdayım çok şükür kaydirigubbakcemile3

almiş geçmiş olsun canım buda bebişinden sana cilveler annesi.:emir_bebek::CüvCüv:

dimple canım allah içine sindirsin ne güzel gezmişsiniz izmirli yok ki aranızda bide biz buluşsak ama denizliye gelebilirim ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

seytin sanada geçmiş olsun canım ve kolay gelsin.:Saruboceq:

angelım nabersin kuşum nasıl gidiyor?:1hug:

serserim kolay gelsin sanadakaydirigubbakcemile2

juli naber kıs hiç takılmıyon artık buralara iyimisin?:CüvCüv::CüvCüv:

kızlarrr gelelim fasulyenin faydalarına

birazdan spora gidecem bu son haftam haftaya bitiyor şimdi evde çalışılacak hareketler araştırıyorum bildiğiniz bişeyler varsa diyin kızlar sporu bırakmam lazım tam toparlanmışken.

bu arada eskisi kadar dikkat edemedim bir kaç zamandır ama kiloda almamaya çalıştım ve başardım şimdi yeniden olaya asılma zamanı bu hafta en az 500 gr verecem veremezsem cezalıyım haftaya 2 kilo vermem gerek.kaptanım bu unutma beni sorgularsın olumu?kaydirigubbakcemile2vereliniortak

hani kızlar yenilen içilen sporlarÇok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemilegebertirim nan allama çabuk hesap dökümlerinizi yazın:mymeka:

ben genel itibariyle kurallara uyacağım inş.ama şu günlük ne yedik kısmı beni çok yoracak.çünkü o kadar karışık yeme alışkanlığım var ki...çok çeşit ama hepsinden az az.şimdi sıralasam sonu gelmez inan.... cokacimcoook :icecream::kahve::icecream::sm_confused:

bu gün yemekte sınırı aşmadım.15 dk egzersiz ,1 saatlik yürüyüşümüde yaptım...

selam kızlar
rahatsızdım biraz kalcamda doku zedelenmesi varmış bir hafta rapor verdi doktor evdeyim
almişim cok gecmiş olsun senin baya zor geciyor insallah en yakında gecer
bende bıdığımı gördüm bugün kocaman olmus kımıl kımıl eli ayağı :nazar: ne cabuk büyüyor yaw

angelim avatara bayıldım
dimplem buluşmanız süpermiş cok tatlısın
yarıscım sen nasılsın bebiş iyileştimi
serserim darbe ne alemde
hayal open betüş sizleride öptüm
unuttuğum varmı
derken zeytinimi unutmusum sen nasılsın zeytinim :1hug:

Back