Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aşem tememe ben elimden geleni yapam da geçem sizi önce burda sona takımlar arasında hayde hayde hayde aşalım kendimizi,
betüüüüş duydunmu nan,senin çekeceğin var elimde hacı dimedin dime bana sonra,

julyet ben o kadar kalmayım anam intihar ederim nan ben :d...

ooooooooooooo takıma taze eski kanlar gelmişkafamçokkarıştı hoş gelmiş.

valla takımımıza katılmanıza çok sevindim ama keşke kilo almasaydınızdan dışardan katılsaydınız amannn neysem olan olmuş kızlar artık darbe gerekiyordu ve aşem onuda yaptı helal olsunalkisalkisalkisalkisalkisalkis

açıkça itiraf edeyim ben bu hafta saldıydım çünkü 5 buçuk aydır diyetteyim ve sıkıldım ama bu salma bundan gayrı daha uzun süremez hemen harekete geçip kiloları def etme zamanı geçiyor.

kızlar ben hafta başı şok bir diyet yapıp durumu toparlamayı düşünüyorum yoksam hep yerimde sayacam yerimde saysam oda iyi alıcam bu gidişle amaçtan uzaklaşmamak lazım dimi amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yarışçı sağol tatlım şu lafına ooooooooooooo takıma taze eski kanlar gelmiş hoş gelmiş koptum :D,hoşbulduk sağol
bişi daha sen hafta .başına bırak o diyeti ya başlayamazsın yada ertesi gün biter
pazartesi hafta başı diye başlayan diyetler ne kadar sağlıklı hepimiz biliyoruz demi
karar ver bugün başla hafta başı bidakinede sarkar ...

şu kadar zamanlık tecrübeden didim...

salam kıslar .....
hayal cadısıyla open size katılmış ha . desenize . sizin sayfalarda uçaçak . hehe ..gülayıda getirin kadro tam olsun . bari

hayırlı ugurlu olsun fıstıklar kolay gele .....

öptüm kocaman 7. takımın fıstıklarını .

dimple sağol canım benim
aeben aplam sağol canımsın,gülay dün eflendi ya yane nikahı oldu dün o uğramaz daha buralara:D...

:1shok::1shok::1shok: gerçektenmi ...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ay çok sevindim muradına ermiş sonunda ....:içelim: benden bol selam söyle . canım konuşunca ..:1hug:

aleyküm selam aplam,
ablacım dün nikah oldu önümüz ayın 28inede düğünü var Allahın izniyle sağol güzel yürekli ablam benim,
Allah nasip ederse düğüne beraber giderik,

angel ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim,
tabe alışıktın sen sayfayı bıraktığın yerden bulmaya ben geldim ben yok artık öle :D...

Back