günaydın Şeniz bende de tık yok nanbenneyaptımkinapicis karar verin bugünşakkıdı dünden beri sesi çıkan bir kaç kişi var:1closedeyes:ben burada sizler için duruyorum yoksa çoktan gitmiştim ama siz böyle devam ederseniz gidicem:1closedeyes:
7.TAKIM 106.ETAP
serseri ( 66,0 /66.0/0.00/0.00 %)
Abetüş ( 58,7 /58.7/0.0/0.00 %)
yarışçı ( 76,0
angelsky( 62,1 /62.1/0.0 /0.00 %)
şirin06 (63,5/63,5/0,0/0,00/0,00%)
Zeytingözlü ( 78.0 /78.0/ 0.0/0.00 )
7.TAKIM TOPLAM KİLO
bilmiyorum ayşem ama katılacak birilerini bul burda çok kişi var ama katılım yapalar mezun ve hamişler biz 6 kişiyiz tık yok zeytin ortalarada yok bi kaçgündür bende yoktum taşınma muhabbetine şirin hanımın hafta sonu sınavları var bundan sonra şöyle bi yasak getirelim istersen link koyalım buraya her sabah diyet dışı konuları aazonlarda devam edilsin birtek bizim takımda diyet dışı herşey var arad bir olabilir ama biz bunu süreklilik haline getirdik
günaydınnnnnnn a.s.
şu listeye bak serserim yeller esiyorr :roflol:
şöyle kalifiyeli birilerini bulalım biran önce :))
bu arada dün beni hiç merak etmemişsinizz :dilcikar:
nan ne harcamısı iyi oku sen yoksun ben yokum seytinde yok didim dersler senin beynini sulandırmış okuduğunu anlamıyon :mymeka: sınavları nasıl geççen sen:roflol:nan Allah'tan bi hafta yoktum yani oda arlarda yine mesaj yazdım harcadın kızım iki dakikada beni:mymeka:
şu sınavlar bi geçsin ben soracam bu bir
ikincisi sadece sınav degil eşimin hastalıgı ile ugraşıyoruz buda iki canım benimm
bu arada sizleri çokk özledimmmŞeniz
nan ne zaman kaptan yardımcısı oldum :mymeka: öyle bişeyden haberim yok en son gülaydı o mezun olduğuna göre sana kaldı :roflol: :jeyyar:hem öyle kaptanım ve yardımcısı bırakalım ne demek oluyo :mymeka:bu kadar çabuk pes ediyosunuz Şeniz
senin hapların bittimi aşem yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?