- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Peki ya şimdiböööökorkmuyorum
Cnm barışmanıza sevindim.. eşin çokta haksız değildi aslında.. yine de gönlünü almış adam..Kendimi çok ucuza gitmiş hissettim şimdi eşimin sürprizi bisikletim geldi inanamıyorum küs oldugumuz u unutup bir baktım barismisiz. Gitti o kadar trip boşuna yine bi yolunu buldu barıştirdi biziama olsun artık bisikletim var çok mutluyum. Spor grubuna ne zaman katılabilirim. Listeler ne zaman olacak şimdi. Eki Görüntüle 2184557 salona kurduk bile tv Karşısı hersey hazır ben hazır.
tamam az korkunçsun,birazcık,minicikHadi yaa hiç mi korkunç değilim :))
aay çok sevindim çakıll güle güle kullan hiç inme üstünden inşallahKendimi çok ucuza gitmiş hissettim şimdi eşimin sürprizi bisikletim geldi inanamıyorum küs oldugumuz u unutup bir baktım barismisiz. Gitti o kadar trip boşuna yine bi yolunu buldu barıştirdi biziama olsun artık bisikletim var çok mutluyum. Spor grubuna ne zaman katılabilirim. Listeler ne zaman olacak şimdi. Eki Görüntüle 2184557 salona kurduk bile tv Karşısı hersey hazır ben hazır.
Bundan sonra elimden çekeceğin var ela hanım.. bittin sentamam az korkunçsun,birazcık,minicik
Bu naiflik ordkten geçti banaaaAy benim arkadaşım işte
Nasıl naif nasıl güzel olmasın
Cay kahve miiii ballı tereyağlı ekmekleri kim yedi acebaTamamen iftira
ÇAyımı kahvemi içtim ben
ha bide kahvaltıda buluştunuzCay kahve miiii ballı tereyağlı ekmekleri kim yedi aceba
Teşekkür ederiz fit teyzesi oğlusda sizi sevmiş , ablaları sevdin mi diyom sivdim diyoKulaklarını çınlattık
Miu gömerken ipekle ben sohbet ettik
Çok tatlı oglusu var maşallah
Menü verim mali öldür beni..
Sabah 1 kayısı üstüne su
Kahvaltı 11 gibi..
2 kaşık sucuklu menemen
Domates
Salatalık
Peynir
2 kaşık kuymak
3 dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara
Türk lahvesi
1 hurma
Akşam 17 30
Taze fasülye
1 kase yoğurt
Su 2 yi geçer yatana kadar...
malipina
Yaaa sen @MiuLego yu neyle suçluyorsun acabaCay kahve miiii ballı tereyağlı ekmekleri kim yedi aceba
Evet3 dilim ekmek miii
Bir orda bor burda canim
utanmıyoda
Eveeettt hemde en serpmesindenha bide kahvaltıda buluştunuz
geçmiş olsun ablacım önemli bişey değildir inşallahBir orda bor burda canim
Oglumun hastane isleri vardi kosturup durdum. Yorulmusum gelince biraz uyudum. Acıım,akşam yemegini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?