Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Osman müftüoğlu en iyi yöntem if dedi de ben kaçamak yapmasam bu ara taktım osman muftuogluna onda da şeker varmis o da yıllardır mücadele ediyor 8 aydır şekeri düşmüş. Ben bir tahlil yapiyorsam anlayacağım insulin ne durumda umarım 25 e düşer ozaman uçarım havaya

vay beee maşşallaaahhh

heeyt bee pembikime bakın hele 24 kilo ne demek bee
daha da verecüük de mi pembik

Hadi bakalım gülbem sen 80.lere inince oryantal yapacam

Kızımdan daha çok vay beeee masallah pembikim
tşk ederim arkadaşlar hep sizlerin sayesinde 65 e ineyimde inşallah mezun olup 60 a yavaş yavaş inmeyi dusunuyom kaptanimizda uygun görürse tabi

If içinde sadece erken saatlerde yapılırsa mantıklı buluyorum, çakıl çok yanlış yolda ama bizi dinlemiyor.
Diğer türlü hayatımda diet başarısız ben hep saat 9 da evde oluyorum ve bu tempoda normal diet bana çok zor. Bi de karatayin ye dediği hiçbirşeyi yiyemiyorum en fazla 2 gun sonra patlama şeklinde bozuyorum. Doktor un dediği omur boyu yapamayacağın diete girme demesi. Anca bu kadar değiştirebiliyorum. Ben olur boyu sürdürmeliyim bu yıl düzene oturacagim beslenmede

Canım Karnabaharı çiğdem blendırdan geçirip az ufaltıyorsun aynı dolma içi gibi hazırlıyorsun sadece pirinç yerine karnabahar koyuyorsun çok da lezzetli oluyor dene tavsiye ederim mis gibiii
Karnabahar dolma tarifi mi ben kaçırdım

Yemin billah r

Aksam kv görümce ikilisine çok cnm sıkıldı ya sabah ya spor yapacaktım ya kocaya dalacaktim :)
İki seçenekte guzelmis bence ikisini de yap sabah dalmış olabilir akşamda patlamış olabilirim eş kişisine

Karnabahar dolma tarifi mi ben kaçırdım
Canım çok kolay Karatay tarzı karnabahar ı çiğ robottan geçiriyorsun inçe bulgur gibi oluyor sonra içine normal baharatı falan koyup doldurup biberleri pişiriyorsun

Canım çok kolay Karatay tarzı karnabahar ı çiğ robottan geçiriyorsun inçe bulgur gibi oluyor sonra içine normal baharatı falan koyup doldurup biberleri pişiriyorsun

Ben karnıbahar kısırır çok severdimu
Şimdi çıktı mı karnabahar bir aya kadar daha iyisi çıkar

Stepper da yapıp ip te atlayacam
Ama bugün kuaför isim var
Saçlarım uzadı, yukarı alacak çıt çit ları

Ama çok sinirlendim akşam
Kv dibime gelme çabaları vol 2626363363
yap hepsini masum göster onlara gününü
sen kvye kızdıkça spor yap
oğlunun dibine gelince nolucaksa başı göğe mi ericek anlamıyom bu kvleri ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…