Osman müftüoğlu en iyi yöntem if dedi de ben kaçamak yapmasam bu ara taktım osman muftuogluna onda da şeker varmis o da yıllardır mücadele ediyor 8 aydır şekeri düşmüş. Ben bir tahlil yapiyorsam anlayacağım insulin ne durumda umarım 25 e düşer ozaman uçarım havaya
Normal yufka değil yufka ekmek dediği.
Lavaşın mayasız olanı 2 yada 2,5 dilim ekmeğe denk gramına göre tabi.
cakil80 if yapmasıda yanlış aslında fit yüksek insülin direnci var. Zaten kilo verme çizgisine bakınca yaramadığı görülüyor aslında. Çok az veriyordu.
ben ne zaman mezun ettim listeyi kendi hazırladı zaten fırsat kolluyomuşMalî gelir gelmez mezun etti miuyu
valaha mı yaptın mı banuu
Haftaya izin alacagim bakalım tahliller ne çıkacakAyrıca endokrine git lütfen, kadindogumcu seni yanlış yönlendiriyor beslenme konusunda
kocaya dalma lesliye dal evet evetYemin billahr
Aksam kv görümce ikilisine çok cnm sıkıldı ya sabah ya spor yapacaktım ya kocaya dalacaktim :)
vay beee maşşallaaahhh
heeyt bee pembikime bakın hele 24 kilo ne demek bee
daha da verecüük de mi pembik
tşk ederim arkadaşlar hep sizlerin sayesinde 65 e ineyimde inşallah mezun olup 60 a yavaş yavaş inmeyi dusunuyom kaptanimizda uygun görürse tabiHadi bakalım gülbem sen 80.lere inince oryantal yapacam
Kızımdan daha çok vay beeee masallah pembikim
Diğer türlü hayatımda diet başarısız ben hep saat 9 da evde oluyorum ve bu tempoda normal diet bana çok zor. Bi de karatayin ye dediği hiçbirşeyi yiyemiyorum en fazla 2 gun sonra patlama şeklinde bozuyorum. Doktor un dediği omur boyu yapamayacağın diete girme demesi. Anca bu kadar değiştirebiliyorum. Ben olur boyu sürdürmeliyim bu yıl düzene oturacagim beslenmedeIf içinde sadece erken saatlerde yapılırsa mantıklı buluyorum, çakıl çok yanlış yolda ama bizi dinlemiyor.
doğururum lan düşün senden hamile kalsam doğururumBenden hamile kal inşallah
ula bu ara herkes aynı duayı ediyor tutacak en son. sivas ın soğuğu yetmedi bi de ankara soğuğunda donsun 10 metrekarelik neticemInce ince laf sokmak, severken dövmek bizim işimiz
Inşallah ankaraya atanir amin
Karnabahar dolma tarifi mi ben kaçırdımCanım Karnabaharı çiğdem blendırdan geçirip az ufaltıyorsun aynı dolma içi gibi hazırlıyorsun sadece pirinç yerine karnabahar koyuyorsun çok da lezzetli oluyor dene tavsiye ederim mis gibiii
Düğün sezonu bitti sayılır artıkTtttüüühhhh düğün sezonu da açılmıştır puan topladık ne gğzel
Estagfirullah ne demek dalga geçmekresmen dalga geçiyo benle bıcırık
Zumba sayılıyor oryantal
Kahve keyfini unutmayınBen @furkanlipek45 le buluşmaya gidiyom
kocaya dalma lesliye dal evet evet
Oy tevo inşallahHadi bakalım gülbem sen 80.lere inince oryantal yapacam
Kızımdan daha çok vay beeee masallah pembikim
İki seçenekte guzelmis bence ikisini de yapYemin billahr
Aksam kv görümce ikilisine çok cnm sıkıldı ya sabah ya spor yapacaktım ya kocaya dalacaktim :)
Canım çok kolay Karatay tarzı karnabahar ı çiğ robottan geçiriyorsun inçe bulgur gibi oluyor sonra içine normal baharatı falan koyup doldurup biberleri pişiriyorsunKarnabahar dolma tarifi mi ben kaçırdım
İki seçenekte guzelmis bence ikisini de yapsabah dalmış olabilir akşamda patlamış olabilirim eş kişisine
Canım çok kolay Karatay tarzı karnabahar ı çiğ robottan geçiriyorsun inçe bulgur gibi oluyor sonra içine normal baharatı falan koyup doldurup biberleri pişiriyorsun
yap hepsini masum göster onlara gününüStepper da yapıp ip te atlayacam
Ama bugün kuaför isim var
Saçlarım uzadı, yukarı alacak çıt çit ları
Ama çok sinirlendim akşam
Kv dibime gelme çabaları vol 2626363363
kum torbası gibi yumruklayabilsek kilo verdirirAma eşe dalmak zayıflatmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?