ben karatay anlamam bacı, o kadın sürekli bişey deyip sonra değiştiriyorFitim ben Karatay harfiyen uyuyorum ki bu sefer kısıyorum bile daha önce 18 kilo verdim ben daha fazla yiyerek çok acıkınca bide 5 saat sonraki arada bile yiyordum kuruyemiş bana mısın demiyordu bakalım canım daha nasıl olacak
Ahahaha bugün herkesi trolleyesim var
Tipini yerimmmm
hele ki biz kv deyiz sülalece kutladıkahahahah bekle oluyo. 4 kişi kutlanıyo o evlilik yıldönümleri
aha böyle şişkoooooooooooo50 lerde birbirinize şişko diyonuz ya nası ayar oluyom
Miu olmuyo inemiyorum 67den asagO kiloyla çağ atlayabildin mi sen şişkooo
68-70 arası koruma mı olur melek
Alavınızı ataşınızı falan denize döktüydük biz
Endaksi ok kib bye
film izliyorum sessiz olunuz
su azsa buharlaşıp yok olur net
Aslan =ateş
Balık = su
Su ateşi söndürür net.
Miu olmuyo inemiyorum 67den asag
Insem bile cok zor koruamıyorum
Ama 68 70te takılı kaldım normal yeme düzenim var ona rağmen almıyorum
Ama çok kaçırsam geri gelir
Ama mesela 67deyken normal yeme düzenim olsa hemen geri geliyo
Ama 69lardayim suan fazla kaçırmadıkça + gelmiyo
Ama düğün bitsin 65i zorlicam inşaAllah kuzm haklsın 68 70 hic iyi bi kilo değil ama oturdu resmen
65i oturtmam lazm
Amin canım inşallahİnsallah kuzum
Oralari hic bilmiyordum ogrencez artik
,Elalis, post: 57125826, member: 823325"]begüm hakkınızda hayırlı olsun,göz açıp kapanıncaya kadar bitirmek nasip olsun.başarıları daim olsun
bıldırki hurmalar cuma gelince seni tırmalar
dedin dedin ben bekliyodum burda seni de ondan şeeettimmm
var daaa kapı kilitle aç,uykum geldi diye tavuk gibi 10 da yat.sonra 11 de kaçtı diye çıkOdanız yok mu ya sizin
manyak
Alavınızı ataşınızı falan denize döktüydük biz
Endaksi ok kib bye
unutulmaz olmuş daha nehele ki biz kv deyiz sülalece kutladıkbide turşu patlamış mutfak sildik tavana kadaaarrr güzel bi eğlence idi
Neden bahaneler?var daaa kapı kilitle aç,uykum geldi diye tavuk gibi 10 da yat.sonra 11 de kaçtı diye çıkrezillik,değmez
bizim evlilik yıl dönümüde ramazan bayramına geldi, sülalece geçtihele ki biz kv deyiz sülalece kutladıkbide turşu patlamış mutfak sildik tavana kadaaarrr güzel bi eğlence idi
aynen yaaaaa
ulan gezmelerin bitmeden ideal kilona inecen
listeye giriyom, seni alayım istersenFit ile vayt morti mi olmuş????
var daaa kapı kilitle aç,uykum geldi diye tavuk gibi 10 da yat.sonra 11 de kaçtı diye çıkrezillik,değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?