• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Neden bahaneler?

Seviştik oh beeeeeğğğğ die çıksanıza odadan :KK70:

Sonuçta herkes biliyor neler yaptığınızı:deli:
ben diyorum eşime.haydar dümen çocukların yanında öpüşün,sevişin onlara da aşılayın diyo,diye.adama felç inicek diye korkuyorum,kaşı gözü oynamaya başlıyo :KK70:

Veeeee ben sevindim umarım siz de sevinirsiniz canlarim

2 hafta önceki cuma 83.1
Bu sabah 81.1
Fark -2.00 kg.
Yüzde 2.41

@MiuLego hepfit hepfit malipina malipina

Daha da giderdi inanıyorum ama regl halen yok maalesef..

Masallah:halay::halay: Haftaya 7 nin ucu gorunur:KK73:

Kızlar gunaydin, bugün kilo bildirimim yok ama aldim baya baya aldim,60 i gectim oyle diyim

@smykmy @MiuLego @nehirnil111 kizlar sonuc açıklandı ama şok olduk asla ummadigimiz yer oldu,gecen seneki siralamasi daha geride olan Ankara'ya bile giremedi,artik nasip diyorum,hayir nerdeyse acikta kalcakti oglan,bunada sukur diyorum

Koacaeli bilgisayar mühendisliği oldu

Gozunuz aydin canim, hayirli olsun. Kayit&ev bulma telasi baslar haftaya:21: Nasil, sen alisabildin mi duruma?

Kızlar merak etmeyin gelmeyince diye yazdım. En karanlık zaman güneş doğmadan önce ki andır demişler ya. Ben o karanlık zamandayım, güneş doğar inşaalah görürüm.

Dua eden olursa sevinirim. Dua edin ve benim için üzülmeyin. Merak etmeyin.

Dualarim seninle kuzum. Allah yardimcin olsun, hakkinda en hayirli karari almayi ve uygulamayi nasip etsin. Guc ve kuvvet versin insallah:KK200:

Dun geldim canim ama ev o kadar daginik ki anca alisveris yemek bikac makine camasir hallettim dun.Bugun de oglani doktora goturcem halilar yikamadan gelecek anca yerlesirim.yarin misafirim var.hatta bugun bile olabilirmis baska bi tane

Allah kolaylik versin. Yogunlugunu okuyunca yoruluyorum ben:confused:

2 hafta önce : 68.7
bugün: 67.2
fark: 1.500
yüzde: %2.18
% 1.09

daha fazla olmasını çookk isterdim ama olmadı :KK43: malipina malipina @MiuLego

Günaydın.. :KK200: Alıntılar yapmışsınız ama kilo bildirip kütüphaneye gideceğim.. Gelincee okuyacağım inşallah:KK200:

Zaten sıralamamın çok üstünde yerler yazmıştım, tutmayacağını biiliyordum ama yine de üzüldüm çokca.. Çok gerildim...

Dün hiç uyuyamadım nerdeyse gece sıkıntıdan.. Bir de dün regl olmam lazımdı olamadım.. Normalde daha iyiydim ama şişim :KK43:

@MiuLego malipina malipina
2 hafta önce: 68.4
Bugün: 66.9
Fark: -1500
Yüzde:2.20

Şuraya Hedefini 12 den tutturmuş bi ipek bırakayım
Geçen cuma:66.2
Bugün:65
Fark:1.2

Yüzde: 1.81
:halay:
@MiuLego malipina malipina hepfit hepfit @matematik61

Kilo bildireyim saatlerdir arıyorum ya kaçtım pazartesi diye 3300 mesaja kadar gittim :deli:
Pazartesi 103
Bugün 102.1
Fark - 900
%0,87

malipina malipina @MiuLego hepfit hepfit @matematik61

Tebrikler:KK9::KK9:

tebrik ederim kuzu korumada eşsizsin:halay::halay:
:KK15:

Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil bak şimdi dostum haftaya 53.5 lerde dolanıyorsun ben 52 lere geri geliyorum anlaştık mı:rapci: :KK45:

Eki Görüntüle 2184005
birannedogdu-1530976238558.webp

Çok beklersin cicim :KK25:

kilo bildireyim artık bu saate kadar aç bekledim:bicak:

iki hafta önceki cuma:56.1
bu cuma:54.2
fark:1.9
bölünmüş yüzde:1.69

@MiuLego malipina malipina kaptanım liste için olur demiştin, müsadenle listeye girmek istiyorum:KK45:
Hedef kilon kaç olacak 35 mi

Süper eksi heee
Bana özenip birebir aynı kiloya gelmişsin
Afrn hll tbrk

Back