Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben diyorum eşime.haydar dümen çocukların yanında öpüşün,sevişin onlara da aşılayın diyo,diye.adama felç inicek diye korkuyorum,kaşı gözü oynamaya başlıyoNeden bahaneler?
Seviştik oh beeeeeğğğğ die çıksanıza odadan
Sonuçta herkes biliyor neler yaptığınızı![]()
eveettt hiç unutmıcaaammunutulmaz olmuş daha ne![]()
bizim hep bişeyler oluyo ve kutlayamıyoruz seneye de deme diyorum ben eşime olmuyo çünkü kahvaltıya gittik yeterbizim evlilik yıl dönümüde ramazan bayramına geldi, sülalece geçti
seneye kurtarıyoruz artık![]()
Kızlar gunaydin, bugün kilo bildirimim yok ama aldim baya baya aldim,60 i gectim oyle diyim
@smykmy @MiuLego @nehirnil111 kizlar sonuc açıklandı ama şok olduk asla ummadigimiz yer oldu,gecen seneki siralamasi daha geride olan Ankara'ya bile giremedi,artik nasip diyorum,hayir nerdeyse acikta kalcakti oglan,bunada sukur diyorum
Koacaeli bilgisayar mühendisliği oldu
Kızlar merak etmeyin gelmeyince diye yazdım. En karanlık zaman güneş doğmadan önce ki andır demişler ya. Ben o karanlık zamandayım, güneş doğar inşaalah görürüm.
Dua eden olursa sevinirim. Dua edin ve benim için üzülmeyin. Merak etmeyin.
Dun geldim canim ama ev o kadar daginik ki anca alisveris yemek bikac makine camasir hallettim dun.Bugun de oglani doktora goturcem halilar yikamadan gelecek anca yerlesirim.yarin misafirim var.hatta bugun bile olabilirmis baska bi tane
Günaydın..Alıntılar yapmışsınız ama kilo bildirip kütüphaneye gideceğim.. Gelincee okuyacağım inşallah
Zaten sıralamamın çok üstünde yerler yazmıştım, tutmayacağını biiliyordum ama yine de üzüldüm çokca.. Çok gerildim...
Dün hiç uyuyamadım nerdeyse gece sıkıntıdan.. Bir de dün regl olmam lazımdı olamadım.. Normalde daha iyiydim ama şişim
@MiuLegomalipina
2 hafta önce: 68.4
Bugün: 66.9
Fark: -1500
Yüzde:2.20
Şuraya Hedefini 12 den tutturmuş bi ipek bırakayım
Geçen cuma:66.2
Bugün:65
Fark:1.2
Yüzde: 1.81
@MiuLegomalipina
hepfit @matematik61
Kilo bildireyim saatlerdir arıyorum ya kaçtım pazartesi diye 3300 mesaja kadar gittim
Pazartesi 103
Bugün 102.1
Fark - 900
%0,87
malipina @MiuLego
hepfit @matematik61
tebrik ederim kuzu korumada eşsizsin![]()
ben diyorum eşime.haydar dümen çocukların yanında öpüşün,sevişin onlara da aşılayın diyo,diye.adama felç inicek diye korkuyorum,kaşı gözü oynamaya başlıyo![]()
Fİt ile vayt morti olmuş
Tuttuğum tarafı açıklıyorum
Öhöm öhömmmmm
Evet açıklıyorum
BONUUUUUSSSSSSSSS!
fiti de vaytı da hiç sevmem oldum olasu. Bonusu tutarım daha iyi. Evet durum o kadan vahim![]()
valla hala 50 kilo yarışımız bitmediSEn gelirken biz dönüyorduk o yollardan fit hanım
![]()
Sen oyle yaparsin ilerideNeden bahaneler?
Seviştik oh beeeeeğğğğ die çıksanıza odadan
Sonuçta herkes biliyor neler yaptığınızı![]()
Munzevi Zencefil bak şimdi dostum haftaya 53.5 lerde dolanıyorsun ben 52 lere geri geliyorum anlaştık mı
![]()
Eki Görüntüle 2184005
Hedef kilon kaç olacak 35 mi
yeminle kahkaha attımHalbuki başka yer oynaması lazımneden kaş göz yani
![]()
Ahahhahahah ne kadar ileride ?Sen oyle yaparsin ileride![]()
su azsa buharlaşıp yok olur net![]()
İşyerinde deli olduğumu sanıyorlar. Kendi kendime gülüyorumyeminle kahkaha attımtövbe est. oynuyodur daaaaaaa
tövbe allahım tövbe.
![]()
Vurdular acımadan
Coluga cocuga karisincaAhahhahahah ne kadar ileride ?
Zeki müren de bizi görecek mi![]()
bana da gelen geçen bakıyoİşyerinde deli olduğumu sanıyorlar. Kendi kendime gülüyorum![]()