Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm kızlar off ya çok ösledim sizleri giremedim bi türlü oğluşum çok uğraştırdı beni:çok üzgünüm: almişim hamileymişin canım Şeniz :asigim: :1hug: a.s. tebrik ederim canım nan bi hamile daha istemiyom altın takmaktan anamız ağlıcak kaydirigubbakcemile3 allah tüm isteyenlere nasip etsin ama bende özendim yaaa senağlama nan almiş kocan yoktu ne arada becerdin sen bunu :roflol: neyse ben şu uzun geçmişinize bir bakayım neler oldu bitti yerimseniben

betüşcüm geçmiş olsun canım :teselli:
teşekkür ederim canım Şeniz
düşünce gücüyle yaptık nan :roflol: :roflol:
nan 3 hafta önce kocam burdaydı benim bi ara oldu işte

ebet takımın delisi de gelmiş:roflol:her ne kadar ekiz eşi olsam da:roflol:betüşüm geçmiş olsun oğluna a.s.
geldi ya :lepi: birde şu patroniçe olmasa tam süper olcak :roflol: :roflol:
betüşcüm geçmiş olsun canım :teselli:
teşekkür ederim canım Şeniz
düşünce gücüyle yaptık nan :roflol: :roflol:
nan 3 hafta önce kocam burdaydı benim bi ara oldu işte
nan o düşünce gücünü bir ara öğrette bende 2. de o yola başvurem :roflol::roflol: ama çok sevindim canım allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah hayırlısınla kucağına alŞeniz

ne gribi nan bi griple bu kadar gün uğraşırmıyım kafamçokkarıştı neler çıktı neler alerji testleri thliller falan derken anam ağladı -tatlicadiarzu- alerji çıktı canım yaaa:çok üzgünüm: çok dikkat edilecek akarlara karşı hani şu bizimle yaşayan canlılar var ya mayk lar onlar ev tozları yün ve gıda ama gıda da ne olduğunu tespit edemedik 1 ay abur cubur yok sonra ki ay önce çikolata yanlızca çikolata alerji yapmazsa bi dahaki ay cips öyle öyle denicez %80 polen alerjiside başlıcakmış babadan dolayı :çok üzgünüm: odası tamamne alt üst edilecek yünlü ve toz kalmıcak yoksa ilerde astıma çevirirmiş en kötüsü abur cubur her akşam babişle markete giderdi dün yine bab markete gidelimmi ay alerjim vardı doktor amca alma dediydi diyor 1 ay nasıl dyanacak bilmem ben bile çikolataya dayanamıyorum :çok üzgünüm: komşu geçmiş olsuna meyve suyu ve bisküvi getirmiş göresin diye kapıda alıp hemen buzdolabının üstüne koymuştum unuttum tabi buda sabah 7 de onu görmüş anne onlar ne dedim sana getirmişler ama sana yasak ya ondan oraya koydum dedim baktı baktı iyileşince yicem dimi dedi:çok üzgünüm: ilk defa bu kadar kötü oldum çok zor bir durum hazır meyve suyu dahi yasak 1 ay sonrası yavaş yavaş denenrek verilecek hele o testleri yaparken koluna 30 tane falan iğne batırdılar sesi çıkmadı ama kan alınırken tavana vurdu resmen 5 kişi tutamadık :çok üzgünüm:

tamam nan öğretiyim yerimseniben
ama yok öle bedava 10 seansta olur ancak bu iş :jeyyar:

canım oğluşuna da çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah :Saruboceq:

tamam nan öğretiyim yerimseniben
ama yok öle bedava 10 seansta olur ancak bu iş :jeyyar:

canım oğluşuna da çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah :Saruboceq:

nan benden aldığınız seanslar nolcak :mymeka: takımdaki hemen hemen herkese seans uyguladım :roflol: faiziylen alcam
bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş ben 3 gün koptumda semiha ve sessiz gemi umarım yanlış olmadı :roflol: hoşgelmişsiniz arkadaşlar bu takım kaptanından tut mezununa kadar çatlak dolu hala kalmakta eminmisiniz :roflol: hamişleri bile gitmiyor bağımlılık yapar bak sonra :roflol:

adım ayşe ama gurubun bir ayşesi var zaten.yerimseniben ayşe2 mi deseneiz ne deseniz?:uhm:

adım ayşe ama gurubun bir ayşesi var zaten.yerimseniben ayşe2 mi deseneiz ne deseniz?:uhm:

allahım bi ayşeden kurtulamadık 2. si geldi:roflol: yok bz yinede gemi diyelim çünkü aşeye yazdığımız şeylerden sonra alınırsın kaydirigubbakcemile3
nan hasbam aşem nerdesin ben geldim sen yoksun şirin hanımda uyanamadı galiba hala ömründe bi kere erken kalkmış onuda ben kaçırdım ben yoktum:roflol: kesin ogün kafasına saksı falan düştü:CüvCüv:Şeniz

ben buldum küçük aşe diyekim biz sana sırnaşık şey

gemi ne nan allah aşkına :roflol:
kıza gemi mi dicez :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…