• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anammmmm yarın tartı günükaydirigubbakcemile

artık utanarak ağlayarak sızlayarak 62,100 kocaman puntolarlaa
ya 100 gr bile veremedim Allahımm yardım et
arkadaşlar sabah bildirimde bulunmamış olursamm bunu baz alın olurmuu :oklava:

eksilmediysek cezalar bizi bekliyor kaydirigubbakcemilekg verenlere de ödül sistemi varkaydirigubbakcemile3ama en az500 gr ya da 1000 gr verenealkisalkisalkis

dün angelsky su nun metebolizma için yararlarından bahsetmişti.8 bardak bir günde içilmeli.şimdi ben bitki çaylarıda içiyorum.o çaylar 8 bardaklık suyun içine dahil etmeli miyim yoksa sade 8 bardak su mu içmeliyim?inş.anlatabilmişimdir fisfisfis

angel versen şaşardım zati :roflol:
almiş ne arıyon nan listede :mymeka: hala rejim mi yapıyon bakimm yeğenime iyi bak
nan mezun olcam ben bugün :lepi:
yeğenine çok iyi bakıyorum merak etme :emir_bebek:
sen de benim yeğenime iyi bak sengözlerimebaksanab

dün angelsky su nun metebolizma için yararlarından bahsetmişti.8 bardak bir günde içilmeli.şimdi ben bitki çaylarıda içiyorum.o çaylar 8 bardaklık suyun içine dahil etmeli miyim yoksa sade 8 bardak su mu içmeliyim?inş.anlatabilmişimdir fisfisfis

canım bitki çayı da su yerine geçiyo diye biliyorum a.s

günaydın:delphin:ben de de değişiklik yoksenağlamahergün yürüdüm nan bi pazar yürümedim benim vücut yürüdüğüne alışana kadar 1 ay geçecek sanırımbenneyaptımkibu hafta randevu da alamadım doktordan offf stres başladı gene:delphin:iç hastalıklarına gitsem kan tahlilleri yaparlarmı ki bilen var mıfisfisfisolmassa akşam vardiyasına gideyim iş çıkışı:delphin:

7.TAKIM 105.ETAP

serseri ( 66,0 /66.0/ 0.0/0.00 %)
Almıla74 ( 51,0 /51.0/ (MEZUN :hooray:)
Abetüş ( 58.9 /58,7 / 0,2/ 0,34 %)
yarışçı ( 76,0 /76/0,0/0,0%)
angelsky( 62,1 /62.1/0.0/0.00 %)
şirin06 (64,1/63,5/0,6/%0,93)
Zeytingözlü ( 79,0

7.TAKIM TOPLAM KİLO :

günaydınnnn bu ne yaaa sadece 200 gr:mymeka: sanırım 3 gün tıp fakültesi bahçelerinde düzensiz yemekten oldu sabahtan öğleden sonraya kadar ordan oraya koşturuyorduk alerji, göğüs hastalıkları, laboratuvar, röntgen derken sonrada bahçede sonuç bekle o saate kadar aç durup doldurdum mideyi galiba ondan :çok üzgünüm: neyse bunada şükür en azından almamışım eee sizler nasılsınız bakalım hepinizi öpüyorum Şeniz almişim tebrikler canım :hooray: :nazar: a.s. Şeniz a.s. darısı başımıza kaydirigubbakcemile3
nan bak ben mezun olursam kocaman kupa isterim çünkü beni anca kaldırır
he aklıma gelmişken juli hanım kızın adı sessiz gemi diye gemi dedim bana gemi dicene kendine bak:mymeka: eminim şu an benden daha kilolusundur kiloma bak :mymeka: lülülülülülü

Back